- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години ви беше първата целувка?
ами и мойта беше на 13 и не че бях влюбена, ами просто ми беше супер интересно да разбера какво представлява тва странно "животно" - целувката![]()
останах очарована де :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
аз съм на 15 и с едно момче сме си изяснили чувствата . той беше на 15 тия ми рожден ден бяха и още 7 човека играхме на шише и аз си повтарях на ум че искам да го целуна и какво стана целунах го два пъти с език точно на рожденния си ден но шишето сочеше само мен и него с другите не съм се целувала късмет какво да се прави![]()
амиии първата ми беше на 9, но беше "от детските" сега съм на 13 и още чакам първата истинска...
Епа първата ми целувка с език беше на 13..нито бях влюбена,нито харесвах момчето../и аз не исках да остана назад/ ;дд
na 16
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
моята беше чак на 18,но иначе с детските целувки съм бил доста напред,но децата си играят,така че не се брои,та на 18 чак се целувах с език,поне момичето беше много красиво,но нямаше чувства-една целувка и край
na 13ii vse oshte sum s tova momche, a veche sum na 15 i polovina.. naistina nqma takowa chuvstvo kato purvata celuvka :3
13, 3 месеца, 4 дни; не харесвах момчето, но той ме целуна и тогава се породи първата ми "тийнейджърска" любов ^^
Нямам първа целувка, така като гледам няма да е в рамките на близките 10 години.
Все още я чакам..на 16 съм, но не бързам за никъде![]()