.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Дали имам шанс с нея?

Здравейте,
    Започвам с това, че има едно момиче, което харесвам страшно много! В едно училище сме, а от скоро и в един клуб за извънкласна дейност, правим различни проекти.. Винаги съм я смятал за много красиво момиче, а сега и контактът с нея е значително по-лесен. Започнахме да си пишем преди 2 седмици и всичко тръгна от един обикновен въпрос и от тогава не сме спряли. С нея мога да си говоря за всичко, приятно изненадан съм от много новите неща, които разбирам за нея, а дори не съм ги и подозирал, много интелигентно и красиво момиче. Как мога да разбера дали има някакъв интерес към мен, защото едва ли съм единствения, с когото тя си пише и общува, как мога да разбера дали имам шансове за нещо повече от приятел с нея? Бяхме излезнали за малко веднъж и беше наистина приятно, но наистина... всичко само до приятелство ли може да остане, като се има предвид, че не съм сигурен дали отговаря адекватно на много тънките намеци, които правя.. Моля ви, дайте съвет!

Все пак ти отделя от времето си,ако не и беше приятно едва ли щеше да го прави .. Просто и кажи,че и преди си я харесвал и забелязвал,но откакто си започнал да я опознаваш си осъзнал,че искаш да ти е повече от просто позната

Единтвения проблем, което ме спира е може би конкуренцията... не съм единствения, който я забеляза... Наистина щастлив съм за отделеното време, но то може ли да води просто към friend zone ?

Еми може,ама ако не попиташ няма как да разбереш .. На какви теми си говорите ?

Ами говорим си за абсолютно всякакви теми, както казах не спираме да си пишем по цял ден и в даскало като си говорим сме от тема в тема... обаче досега никога не е разпитвала нещо конкретно за мен, което иска да разбере, когато правя някакви тънки намеци реакциите й са двузначни. Пък и тук идва момента, в който "залагаш" всичко, ако отвърне супер, ако не - 90% губиш всичко до момента... Несигурността не ми дава кураж.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Продължавай с тънкостта, после стигни до малко плътност във физически план.

ОК, мерси!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    имаш шанс да, друг е въпроса какво ще стане
    ПП: На по колко години сте?
    Последно редактирано от fire_magic : 11-22-2013 на 08:31

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И на мен ми се струва, че имаш шанс.

Аз 17, тя - 16. Но пак казвам, не съм единствения, с когото тя си общува толкова много. Това и липсата на отговор или "странен" отговор на някои намеци ме обезкуражават.
    Последно редактирано от inject0r : 11-22-2013 на 08:50

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    не искам да те сдухвам, но мисля че би предпочела някой по-голям .. 19 например
    действай ако искаш да постигнеш нещо не си лафете като приятелки

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    нападай бре

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от ninesLeepy Виж мнението
    Все пак ти отделя от времето си,ако не и беше приятно едва ли щеше да го прави .. Просто и кажи,че и преди си я харесвал и забелязвал,но откакто си започнал да я опознаваш си осъзнал,че искаш да ти е повече от просто позната
    Това

Ако още не си намерил решение - пиши ми на лично, да ти обясня това-онова, за подхода с момичета.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Звучи ми като да има интерес.Ти не ги гледай колко момчета се занимават с нея,много е вероятно и половината от тях да не смеят да предприемат нещо.Защо не я попиташ между другото дали би искала да излезете на кафе някой път,примерно.Не е нахално и ще покажеш,че се интересуваш по някакъв начин от нея,пък ако се съгласи,още по-добре Не се притеснявай дори и да ти откаже.Поне ще знаеш,че си пробвал.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от inject0r Виж мнението
    Здравейте,
    Започвам с това, че има едно момиче, което харесвам страшно много! В едно училище сме, а от скоро и в един клуб за извънкласна дейност, правим различни проекти.. Винаги съм я смятал за много красиво момиче, а сега и контактът с нея е значително по-лесен. Започнахме да си пишем преди 2 седмици и всичко тръгна от един обикновен въпрос и от тогава не сме спряли. С нея мога да си говоря за всичко, приятно изненадан съм от много новите неща, които разбирам за нея, а дори не съм ги и подозирал, много интелигентно и красиво момиче. Как мога да разбера дали има някакъв интерес към мен, защото едва ли съм единствения, с когото тя си пише и общува, как мога да разбера дали имам шансове за нещо повече от приятел с нея? Бяхме излезнали за малко веднъж и беше наистина приятно, но наистина... всичко само до приятелство ли може да остане, като се има предвид, че не съм сигурен дали отговаря адекватно на много тънките намеци, които правя.. Моля ви, дайте съвет!
    Ами питай я бе, момче! Питай я!

Супер фен Аватара на paradosou
    Вие пък с това "Питай я"...
    Авторе, има ли развитие ?

Е как ще знае дали има шанс с нея, след като не може да усети намеците й и сигналите й, ако има такива, а и не я е питал...? Или някой от нас трябва да е Нострадамус, или той самият.

Мега фен Аватара на 102
    Ни са пита, а са пипа.

Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    Звучи ми като да има интерес.Ти не ги гледай колко момчета се занимават с нея,много е вероятно и половината от тях да не смеят да предприемат нещо.Защо не я попиташ между другото дали би искала да излезете на кафе някой път,примерно.Не е нахално и ще покажеш,че се интересуваш по някакъв начин от нея,пък ако се съгласи,още по-добре Не се притеснявай дори и да ти откаже.Поне ще знаеш,че си пробвал.
    Развитието е следното, бях в кафе под тях /близо до училище/ по-късно вечерта преди няколко дни, обаче се оправда с техните. Като я попитах в събота за неделя, тя имаше доста планове, накрая разбвах, че наистина е била заета. Но днес като, че ли малко ме затапи/отряза .. но все пак продължава да пише, да ми отговаря и не нещо от сорта на "да", "не", "мхмм" (тип махай ми се от главата) .. а разговора продължава да върви.

Е в такъв случай май трябва да я оставиш на мира... Пробвай да не й пишеш няколко дена, да видим каква ще е реакцията. Ако е никаква - знаеш си.

Ако не й пиша - тя ми пише, сутринта ми звъня и си говорихме даже, което ме обърква още

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си