Цитирай Първоначално написано от Barbie
emi..mai bqh...na 15... v smisul..purva seriozna celuvka...
ina4e...ne mislq 4e za takiva ne6ta godinite imat 4aaaak takova zna4enie...vliza6 v nqkakvi intimni otno6eniq kogato sre6tne6 4ovek, s koito naistina iska6 da si intimen i kogato smqta6 4e si gotov (vse pak celuvkata si e celuvka, tq predpolaga nqkakvo romanti4no otno6enie kum drygiq 4ovek) ako trqbva da sme 4estni...tyk mn hora 6te mi se rasurdqt kato kaja 4e teenager-i rqdko mogat da govorqt za liubov...prosto...13 godi6no devoi4e ne moje da znae vliubeno li e ili ne. Tova e duma s koqto mn se zloupotrebqva, osobeno ot hlap4ovci...i zapo4va da gubi smisula si...Ne kazvam 4e 14 godi6no momi4e/mom4e ne moje da izpitva liubov...no prosto ne mislq 4e moje da q razpoznae, a na tazi vuzrast 4ovek iska da e mn golqm...i vsi4ko, koeto mu se slu4va da e mn golqmo..ta na vsqko "haresvane" lepva opredelenieto "vliubvane"...az sum po4ti na 19 i smqtam 4e dale4 ne sum gotova da kaja koga sum naistina vliubena i koga ne sum...i mislq 4e 6te mi trqbva o6te dosta vreme i opit...za da si pozvolq da govorq za liubov
Не съм съгласна. Моята първа целувка беше, когато бях на 13 и мога да кажа че тогава със сигурност бях влюбена.