.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Голям фен
    Град
    S o F i A

ymeete li da kontrolirate emociite si?

interesno mi e-kogato ste super gnevni ili qdosani na ne6to umeete li da prikriete lo6oto si nastroenie pred drugite? az dnes naprimer super mnogo se qdosah i ne mojeh da go skriq napravo iskah da go izkre6tq na celiq svqt, vsi4ki me drazneha-principno ne sum takuv 4ovek, opitah se da ne mi pi6e na 4eloto"qdosaha sum" ,no mi li4e6e ot kilometri ta umeete li da se kontrolirate?
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен Аватара на Barbie
    Mi...az rqdko se qdosvam...vupreki 4e sam mnogo emocionalna...moga da buda nervna, pritesnena, panikiosana i principno v takiva momenti stavam purpurno 4ervena..tui 4e e trudno da se prikrie no...v redkite slu4ai, kogato sum v lo6o nastroenie ne mi li4i...imam edva li ne "navik" da se usmihvam...moje bi za6toto mi se stryva 4e dori i da sum v kofti nastroenie, 6te se 4uvstvam po-dobre usmihnata, otkolkoto namru6tena koeto si ima lo6i strani, tui kato horata si mislqt 4e az sum edva li ne ot jelqzo, ni6to ne moje da me rastroi...ve4no v dobro nasroenie..i tn...a to ne e ba6 taka

Emi da ti kaja az s1m ot po-emocionalnite li4nosti i v pove4eto slu4ai si izrazqvam 4uvstvata,no ima lo6i momenti,razbira se,i togava se opitvam nastroeniqta mi da ne stavat dostoqnie na vsi4ki..poprincip s1m takava,4e ne6to kato mi e kofti ili s1m qdosana gledam mn-mn da ne se nav1rtam okolo kogoto i da bilo,ami gledam da mi mine i 4ak togava si vr16tam normalnoto tempo-prosto gledam da ne zanimavam vsi4ki s li4nite si problemi*nav1rtam se samo okolo priqteli-okolo tezi,na koito d1rja i znam,4e biha mi pomognali* E,est,ima slu4ai,v koito lo6oto nastroenie prod1ljava za po-d1lgo,no v tezi slu4ai ne se izoliram,ami prosto se opitvam da skriq kakvo 4uvstvam. Ne izbuhvam tv1rde 4esto,no mi se e slu4valo..no moga da kaja,4e da-umeq da se kontroliram..:}
    J U S T D O I T ! ! !

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    emociite mi sa pod pulen kontrol na razuma.

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    ne vinagi pravq ili kazvam tova koeto mislq. mnogo rqdko 6te sedna da si mul4a i da ne kazvam tova koeto mislq!

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Супер фен
    Умея да се контролирам,но предполагам,че някой като ме погледне и съм в лошо настроение,си личи

Re: ymeete li da kontrolirate emociite si?

Цитирай Първоначално написано от Dharma
    interesno mi e-kogato ste super gnevni ili qdosani na ne6to umeete li da prikriete lo6oto si nastroenie pred drugite? az dnes naprimer super mnogo se qdosah i ne mojeh da go skriq napravo iskah da go izkre6tq na celiq svqt, vsi4ki me drazneha-principno ne sum takuv 4ovek, opitah se da ne mi pi6e na 4eloto"qdosaha sum" ,no mi li4e6e ot kilometri ta umeete li da se kontrolirate?
    uf az mn trudno moga da go skriq .

ami az lichno da ti kaja v takiva situacii umeq da se kontuliram...znachi shte ti kaja konkreten sluchei..edin den v daskalo edin sauchenik beshe super qdosan za nqkfa prostotiq ,stoeshe sreshtu men i mi kreshteshe 10tina minuti...az go slushah mnoo vnimatelno izobshto ne si davah vid da se qdosvam ot tova a toi kreshtq,kreshtq i posle sprq..az go popitax "svurshi li" i sled kato toi kaza "da" az prosto mu se usmixnax i go {} po buzata,a toi stoeshe kato grumnat...no posle zapochna da se smee i se izchervi nevolno...eto tova e cqlata rabota da podhodish s bezrazlichie kam dosadnicite i sichki obstoqtelstva,koito te draznqt...no dokato ako beshe edna moq priatelka tq prostto mi kaza "az ako bqh shtqh da mu zashiq edin shamar otkade na kade she mi vrqka " no vsichko e vurpos na podxod

Голям фен
    Град
    S o F i A
    Цитирай Първоначално написано от reallove
    ... no vsichko e vurpos na podxod
    da taka si e-trqbva da se priemat ne6tata po-filosofski, no kato e razdraznen 4ovek tova e dosta trudno; az su6to sum dosta spokoen 4ovek, no qvno ima dni v koito ne vurvi
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    AZ se darja spored nastroenieto mi tyio 4e kogato e sym na kef si go pokazvam

0biChkam SlyNcEt0 :}

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Понякога не и тогава става тегаво.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Повече от фен
    Ами това е един от най-големите ми проблеми.Когато се ядосам нареждам 1 час.... Бах маа му ...таз мойта голяма уста

Когато е нужно, винаги успявам да прикрия настроението си.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    ami zavisi ot situaciqta.No v pove4eto slu4ai uspavam da gi pricriq,traqbva da sum mnogo gnevna ili qdosana,4e da ne moga da gi pricriq,koeto se slu4va mnogo rqdko.

Голям фен
    Град
    София
    всичко е под контрол

аз съм хищника

... начин на мислене
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Успявам да се контролирам до известна степен, но това става изключително рядко.

много рядко успявам да се изконтролирам,но рядко и се ядосвам чак толкова много
    а съм мн гадна като се карам с мама и тя ми бучи нещо и очаква и аз да буча,но аз си трая и тя нищо не може да ми каже,ама се дразни .....их че съм зла

ами аз не успявам...нещо напоследък съм страшно нервна вчера един от моя клас ме удари по погрешка 3 пъти с футболна топка и се ядосах и станах и го ошамарих пред сички в класа и са ми е супер гадно за него щото сички му се подиграват че момиче го е набило иии ми е гадно незнам кфо да направя (( аЕ помогнете ми кажете кфо да правя
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Guest
    az ne moga da se prikrivam i ako sum qdosan ili 6tastliv mi e izpisano na liceto i si li4i ot kilometri

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Е то всичко си има граници Аз умея да се контролирам до оределен момент и след това...по-добре да не си ми пред очите

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Според зависи.

1. Когато някой се опитва да ме ядоса Прикривам чувствата си и му се усмихвам злобно
    2. Когато някой ми се извинява Не ги прикривам, за да го накарам да се чувства още по-зле
    3. Когато съм наистина много тъжна, заради нещо наистина много важно и гадно Опитвам се да ги прикрия, но винаги ми потичат сълзи и често се срамувам от тях
    4. Когато някой наистина здраво ме ядоса Не се и опитвам да ги прикрия - троша, псувам, ритам... абе весело е

И т.н.

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от Estranged
    Според зависи.

1. Когато някой се опитва да ме ядоса Прикривам чувствата си и му се усмихвам злобно
    2. Когато някой ми се извинява Не ги прикривам, за да го накарам да се чувства още по-зле
    4. Когато някой наистина здраво ме ядоса Не се и опитвам да ги прикрия - троша, псувам, ритам... абе весело е

И т.н.
    i pri men e taka vapreki 4e kogato se qdosam za ne6to ponqkoga barzo mi minava i po4vam da se smeq i da psuvam(ama ne nekvo gadno i taka natataka mi obiknovenite si psuvni i pak si se smeq)naprimer zaradi edna daskalka vednaj psuvah ot parviq do posledniq 4as i tva seki 4as podred i ne moga da si predstavq kakvo e bilo na momi4eto det sedi do mene...gorkata xixi
    I was lost and I'm still lost...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Попринцип мога да прикривам емоциите си и това на моменти е мое голямо предимство

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    emi az poprincip vinagi kriq 4ustvata i emociite si ne poznavam nitoedin 4ovek, koito bi me razbral. osven tova ako pokazvam kogato mi e t1jno ili qdosano, tova moje da se ob1rne sre6tu mene. vedn1j ve4e si patih sled kato si pokazah emociite i ve4e ni6to ne pokazvam. moje samo da se gadae kakvo se krie pod kamennata fizionomiq. taka se 4ustvam nqkaksi za6titena. kogato nikoi ne znae kakvo 4ustvam v dadeniq moment nikoi nemoje da izpolzva sobstvenite mi emocii sre6tu men.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Фен
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    Ами това е един от най-големите ми проблеми.Когато се ядосам нареждам 1 час.... Бах маа му ...таз мойта голяма уста
    Позната история...същатата съм когато съм ядосана нареждам много яко...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си