.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

ПОМОЩ ЗА ГРОЗНИТЕ

Здрасти на всички.Наскоро почнах да посещавам тоя форум и май май тук му е мястото кадето мога да споделя моя проблем.

Аз съм на 18 години и все още не съм имал гадже.Никога не съм се целувал нито съм правил секс а бе въобще тоя свят ми е чужд отвсякаде.Аз самия никога не съм се чувствал красив дори като се погледна в огледалото някакси сам се отвращавам от себе си , а може би това не го мисля само аз ами и останалия свят.Не е да нямам приятели даже ми идват в повече.Приятелите ми държат на мен,когато някои френдове които ходят се скарат все на мен се пада честта да ги сдобрявам,когато на някое момиче или момче му е зле или му тежи нещо винаи на моето рамо плачат.Дето се казва кварталния психоаналитик . Само че никога някое момиче не е проявявало интерес към мен.Не съм някой отворко или да се държа надменно и с колкото момичета да съм говорил нали по темата те все ми казват че не външния вид е най-важното.Е незнам може би да е вярно това ама момичетата от нашия град да не го знаят.Вярно е че самоотценката никога не е най-обективна но не мисля въобще че имам лош характер:винаги помагам на който мога с каквото мога.Много пъти съм се прецаквал нарочно заради другите, отказал съм се да мразя защото това чувство е най-ганото в светът.Никога не съм проявявал снизхождение към жените или нещо подобно(то си личи и от никът ми).Айде някои ако може да даде някакъв съвет ще съм му много благодарен.Не съм срамежлив и заговарянето или въобще общуването с противоположния пол винаги ми е вървяло само че абсолютно винаги до ниво приятелство.

Предварително благодаря на всички.
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Повече от фен
    Qvno si dosta nejen i dobur s priqtelkite si ot jenski pol i moje bi kato razberat kakuv 4ovek se krie zad "ne tolkova hubavata" obvivka,kazvam taka,za6toto sum na mnenie,4e nqma grozni hora,vseki ima svoq 4ar,svoq obraz,4rez,koito go vuzpriemat ostanalite i moje bi te suznavat,4e edin priqtel e mnogo po vajen ot kolkoto nqkoe gadje i zatova re6avat da budat prosto priqteli s teb! Taka mislq...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA

Re: ПОМОЩ ЗА ГРОЗНИТЕ

Цитирай Първоначално написано от God-Is-A-Girl
    Здрасти на всички.Наскоро почнах да посещавам тоя форум и май май тук му е мястото кадето мога да споделя моя проблем.

Аз съм на 18 години и все още не съм имал гадже.Никога не съм се целувал нито съм правил секс а бе въобще тоя свят ми е чужд отвсякаде.Аз самия никога не съм се чувствал красив дори като се погледна в огледалото някакси сам се отвращавам от себе си , а може би това не го мисля само аз ами и останалия свят.Не е да нямам приятели даже ми идват в повече.Приятелите ми държат на мен,когато някои френдове които ходят се скарат все на мен се пада честта да ги сдобрявам,когато на някое момиче или момче му е зле или му тежи нещо винаи на моето рамо плачат.Дето се казва кварталния психоаналитик . Само че никога някое момиче не е проявявало интерес към мен.Не съм някой отворко или да се държа надменно и с колкото момичета да съм говорил нали по темата те все ми казват че не външния вид е най-важното.Е незнам може би да е вярно това ама момичетата от нашия град да не го знаят.Вярно е че самоотценката никога не е най-обективна но не мисля въобще че имам лош характер:винаги помагам на който мога с каквото мога.Много пъти съм се прецаквал нарочно заради другите, отказал съм се да мразя защото това чувство е най-ганото в светът.Никога не съм проявявал снизхождение към жените или нещо подобно(то си личи и от никът ми).Айде някои ако може да даде някакъв съвет ще съм му много благодарен.Не съм срамежлив и заговарянето или въобще общуването с противоположния пол винаги ми е вървяло само че абсолютно винаги до ниво приятелство.

Предварително благодаря на всички.
    mislq 4e parvo ti trea da se haresva6 i togava dr tyi 4e poraboti varhu samo4uvstvieto si

0biChkam SlyNcEt0 :}

Еми да приятела е важен

Да приятелят е важен но момчето иска да има връзка с някое момиче!Мн ми е познат неговия проблем аз сам душата на компанията сички ми се кефят и ми се смеят на простотиите,но още не сам имал интимна приятелка и ме е страх че ще стана кат него на 18 години и все още няма да иам и няма да знам и да мога нито да се целувам нито пък други работи ако ме разбирате сорри пич , но аз не мога да ти помогна Ще чакам някои да каже та и аз да имам някава полза Аиде късмет
    Piqnicata pie za da zabravi , NO nikoga ne zabravq da pie ot mene da go znaete ( Taka 4e po dobre ne stavaite kato mene ne e mn hubavo :}

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не се притеснявай, както са казали: ''За всеки влак си има пътници''.

Голям фен
    Град
    София
    Ако сам не се харесваш... никой няма да те харесва...
    Не, че е гаранция, че ще си "харесван", но така поне имаш себе си

Започни с това...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    ама някои линии ги закриват...

ATAKABG
    Guest
    това беше в кръга на шегата де

Guest
    Ухааа айде сега и аз да се изявя като кварталният психотерапевт - та явно момичетата те харесват само като приятел на когото могат да се оплачат и да си излеят мъките тази позиция веднъж придобита ще ти е много трудно да се отърваш.Бе с две думи зле е и нема се оправи.

Та конкретно моя съвет е избери си някоя и се дръж малко по-мъжки така де по грубо да разбере ,че неискаш да те занимава с неините работи а искаш нещо друго.

П.П баси и колок си грозен бе то и аз не се харесвам в огледалото чак пък толкоз ама не изпадам в такива депресии.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    mislq 4e tova 4e se smqta6 za grozen e problem. tova se opredelq po subektivni kriterii, i nai veroqtno ako ti ne se haresva6, to nqkoi drug te namira za privlekatelen.

kakto kazaha predi men, nikoi nqma da te prieme s nisko samo4uvstvie. momi4etata si padat po takiva koito ne gi ebe. taka 4e izbii si ot glavata tezi misli za grozota i t.n.

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    naistina purvo ti trq da se haresva6 za da te haresat i oklonite.zamisli se dali iziskvaniqta ti kum momi4etata ne sa prekaleno visoki 6toto ne moga da si predstavq da nqma na toq svqt momi4e koeto da e to4no za teb.prosto trq da ima6 turpenie
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Ами не смятам че изискванията са ми високи.Стига ми да мога да водя свестен разговор с момичето с 2думи да не е тъпа.Другото вече няма значение , за мен не е жавен външния вид(е не ъобще но не съм от хората които искат модели).А само да не е много нахакана щото такива хора хич не харесвам .

Между другото вие като видите някой не много хубав кренвирш като мен по улицата който се прави на кой съм аз не ви ли е смешно ? Никога не мога да бъда такъв като се знам колко струвам.

А с момиче грубо не мога да се държа пич (това е за 20/M/Sf) хич не ми е в стилът.Мисля че предпочитам да си ударя главата в стената вместо това.
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Направи нещо дребно със себе си(нова прическа примерно), така че да се харесаш поне малко и да попридобиеш някво самочевствие. Разхождаш ли се поне с малко самочувствие ти и останалите ще гледате на теб по друг начин. И де ти казаха по-горе давай го по-мъжки все пак!
    Trqbva da imash neshto detsko v sebe si!

Guest
    Еми набележи си нещо, от което да ти прищрака. Едно време и аз бях слаб и си мислех глупости, че няма смисъл да мразя. Един ден се случи нещо и ми прищака. От тогава разбих илюзиите на сума хора и сега изпитвам силна ненавист към тях. За сметка на това всичко се подреди перфектно и осъзнах, че силата да мразиш е нещо велико, но повечето хора просто ги е страх да го правят или пък си мислят глупости. Приятелството било важно, еди кво си било важно, майка им била важна... Важно единственото собственото Аз. Тъй че веднага ставай зъл и ако това не помогне значи си безнадеждно слаб.

В такъв случай предпочитам да си остана слаб.Да мразиш е най-лошото нещо което може да прави човек.Ти си мрази - след време да не пишеш че нямаш приятели или защо никой неще да бъде с теб.Да си егоист не е нещо хубаво пич или поне според мен не е.Нали си гледал филми добрите винаги побеждават

Guest
    За мен не се притеснявай. Пък като не искаш, ако щеш. Ти си човека дето губиш. Следвай яките съвети тип ”За всеки влак има пътници”. Карай си по тях и т'ва е. Пък и ако не си забелязъл добрите обикновено побеждават само в американските филми и са 49323809 по-смешни от злите. Ама нали трябва да стане комерс и промиване на мозъци по някви случайности успяват някак си да победят. Щом не искаш да приемеш тоз съвет ще ти дам един много по-слаб, който може хептен да няма ефект. Не чакай да ти падне мацка от небето, а сам си намери.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от God-Is-A-Girl

Между другото вие като видите някой не много хубав кренвирш като мен по улицата който се прави на кой съм аз не ви ли е смешно ? Никога не мога да бъда такъв като се знам колко струвам.
    ne e neobhodimo da se pravi6 na golqma rabota, prosto ne trqbva da pokazva6 4e ima6 niska samoocenka. puk ako si o6teten otkum vun6en vid, moje6 da go kompensira6 s drugi ka4estva. kazva6 4e moje6 da vodi6 razgovor, koeto e mnogo dobre. ako ima6 i 4uvstvo za humor, moje6 da si spokoen \/

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата
    Почти няма такова положение, при което тотално да ти липсват добри качества. Един е надарен с външен вид, друг с интелект, а трети с умение да спечелва хората с думи и сърце. В идеалния случай човек е надарен с комбинация от гореизброените качества, но такива хора се срещат сравнително рядко. Важното е да знаеш кои са силните и кои са слабите ти страни и как да ги използваш. Като за начало можеш да пипнеш външния си вид. Идеята за нова прическа е добра. Може също така да си купиш някаква дреха като риза или панталон например. Целта ти не е да се трансформираш до неузнаваемост, а просто да почувстваш началния полъх на промяна, прилив на увереност и самочувствие. Надявам се, че съм бил полезен. Желая ти късмет.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    ама някои линии ги закриват...
    Това почти не се случва.

Мерси на всички за съветите.Ще изпробвам почти всичко па да видим какво ще стане.

Благодаря на всичко отново :P .Айде че ще изпусна влака за Варна.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не се безпокой , няма да го изпуснеш

А това , което ти трябва е ВЯРА в себе си . И престани да се отвращаш от себе си . Това до никъде няма да те доведе

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Ти си просто по-вглъбен, а това не е лошо. Просто ти ще откриеш момичето и тя няма да е с теб за кратко.

ne razbiram za6to sled kato ne haresva6 vun6niq si vid ne napravi6 ne6to otidi na frizior,vkarai nqkoq luda pri4eska,kupi si nqkoq nova parcalka.za men nqma grozni mom4eta ili momi4eta,ima takiva,koito ne se poddurjat.vzemi se malko v ruce,a ne samo da stoi6 da se gleda6 pred ogledaloto i da si misli6 kolko si grozen budi po-samouveren,za6toto momi4etata hresvat takiva mom4eta,ne e nujno da si nqkva pulna naduvka osven tova spri da bude6 ko64e za "du6evni otpaduci",pokaji na horata okolo teb,4e ti su6to ima6 4uvstva,4e trqbva da te tursqt ne samo kogato imat zor 6tom nqma6 problemi s razgovorite s momi4eta e strahotno,az li4no mn haresvam takiva mom4eta,s koito da moje6 da si lafi6 za vsi4ko.USPEH!!!
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

sad_girl
    Guest
    Аз имам подобен проблем.Също не се мисля за особено красива.Бях доста пухкавичка,но сега отслабнах и дори се притеснявам,че отслабнах прекалено.Не че вече съм модел, но се чувствам много по-добре. Мислех си,че някое момче най-сетне може да ме забележи след като не съм пухкавелка, но няма такива и това адски много ме натъжава. Толкова много искам да си имам някой.Понякога си мисля, че вечно ще съм си сама и само ще си слушам за преживяванията на приятелите ми.

Guest
    виж ся братче. няма грозни, няма и красиви. сичките сме си хора и сме си равни. върви си вкараи една прическа, една ризка (по възможност оранжева), едно панталонче по спортничко и светло на цвят, вземи си едно бикче се обръсни, лекичко с дездорант, че да не миришеш и да видиш как става работата. и аз съм го имал тоз проблем... не е неразрешим Успех ти желая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си