- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ ЗА ГРОЗНИТЕ
пич що не дадеш една една снимка да видим дали си толкова грозен за колкото ти се мислиш.
Остави другите да решат дали си грозен или не
айде чакаме да те видим ;P
Znam kakvo ti e ,doskoro i az bqh taka...no se stegnah, napravih 1 7-sedmi4na dieta i dobih samo4ustvie. Posle sravnih 2 snimki predi i sled dietata-ABSOLUTNO EDNAKVI, no sled dietata 3 mom4eta me pokaniha na sre6ta...Първоначално написано от God-Is-A-Girl
POUKATA?Kolkoto i tupo da zvu4i vajno e samo4ustvieto.
Проблема не ми е за диети.180 см съм и 65 кила.Поне за дебел не се смятам даже съм се мъчил да напълнея ама нестава.1во почти киосе съм и нужда от бикче нямам
- бръсна се път на 2 седмици колкото да се каже че не е без хич. 2ро - сменил съм поне 4-5 прически и досе не съм открил нещо което да ми ходи , никога няма да се изруся , и много се чудя сега какво да правя с косата си за бала.С дпехите е още по трудно защото съм хърба и нищо не ми стои както трябва , не съм и някой мускулест така че не мога да си зема и дрехи по мен , а като зема нещо по широко се ветрее като незнам си какво . Казвам ви не е лесна работа
.Това със самочувстието лесно се казва на думи.Хич не е лесно да го придобиеш като гледаш как те гледат другите.
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
Spored men te prosto ne te poznavat kakav 4ovek si. Smisal ne kato gadje. A i nqma ni6tu lo6o da ima6 mn fr. Samo da ne stava6 ko64e za du6evni otpadaci. Po flirtuvai s nqkoi momi4e. Ne se otvra6tavai ot sebe si. Vkarai malko flirtKasmet!
![]()
ami vdigni si malko samo4uvstvieto i pravi vsi4ki hubavi ne6ta za koito govori6 i povqrvai mi 6te se nameri koi da te oceni....
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
абе пич ти що не вземеш да започнеш да се самосъжаляваш, после да се затвориш в себе си, да се отчаеш от живота и после да се самоубиеш?
обмислял ли си...
ако ще правиш нещо трябва да си уверен ако не си нищо не става и ще си само приятелка на момичетата
![]()
The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...
Има значение външния вид и хигиената разбира се!
П.П. Що не пуснеш твоя снимка,да сме по-обективни!
absolutno sum suglasnaПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
За мускули ходи на фитнесПървоначално написано от God-Is-A-Girl
![]()
Sabrina27: И какво като отиде на фитнес? Фитнесът е в състояние да промени всичко друго, но не и генетиката. Да, има много хора, които качват мускулна маса и наддават тегло, посещавайки фитнес зали, но крайният резултат в най-голяма степен зависи от генетичната структура. С подходящ хранителен режим и съответната програма може да се постигне известен резултат, но за това е необходимо време, усилия и самодисциплина. Не искам да го обезсърчавам, но вероятно за него има и по-подходящи спортове от фитнеса, чрез които може да се развие по-добре.
Ами в училищния отбор по футбол , волейбол и хандбал съм.От фитнес няма смисъл защото нямам маса която да направя на мускули.Единствения начин е с протеини но аз съм напълно против тях и никога няма да пия тея гадости.Снимка нямам за да няма много припаднали хора пред комповете.
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
Hubavo ti si 4akal te da proiaviat simpatii,a probval li si niakoga ti da se vgleda6 v niakoe momi4e kato ne6to pove4e ot priatelka i ako si go pravil kakvo stana?
Я верно пусни една снимка да видиме дали си толкова грозен, сигурно си въобразяваш.
Вземи отиди на някоя дискотечка, изпии 2-3 големи водки и вече няма да се чувстваш грозен, от тук нататък вече избираш "жертвата" и отиваш да действаш.
iskam da znae6 4e ne moje nikoi da ne te uceni i kato ne6to pove4e ot priqtel kakto sa ti kazali "za vseki vlak si ima patnici" i "vsqka tendjera si ima pohlupak" prosto o6te ne si otkril svoqta!povqrvai v sebe si![]()
Така като гледам тука всички трябва да обърнете сериозно внимание на правописа...
God-Is-A-Girl: Не ме разбирай погрешно, не искам да кажа, че фитнесът не е за теб. Казвам само да не бъдеш кон с капаци и да се запътиш към най-близката фитнес зала с големи надежди, защото ще бъдеш разочарован. Аз преди време тръгнах на фитнес с намерението да заякна. Писна ми и след два месеца се отказах. Просто разбрах, че тази хамалогия не е за мен. Намерил съм по-подходящи спортове, които от досегашните ми наблюдения дават по-добри резултати и несравнимо по-голямо удовлетворение. Що се касае до протеините, те не са вредни. Вредни са препаратите на химическа основа, които провокират неестествен хормонален растеж, нарушавайки баланса на тялото. В бодибилдинга особено сред начинаещите и някои хардкор фенове витае една доста криворазбрана представа за това как човек може да постигне добър външен вид. Малко се отклоних от темата... Не играй срещу себе си, в теб има много повече от едно или две неща, които почти всяко момиче би оценило подобаващо.
Не думай...Първоначално написано от --------
![]()
Xaxaxa pi4 s tebe mnogo si prili4am ma mnogoПървоначално написано от God-Is-A-Girl
) zaklevam se
)
Piqnicata pie za da zabravi , NO nikoga ne zabravq da pieot mene da go znaete (
Taka 4e po dobre ne stavaite kato mene ne e mn hubavo :}
Лице щи кажа нещо от личен опит.На 19 съм от как се помня не съм имал приятелка.И аз не се харесвах като се виждах в огледалото.Бях слаб и грозничак.ПОчнах зала кораво смених си прическата и почнах да се държа по разкрепостено сас момичетата.И сега си имам приятелка.Важното е да се захванеш сас себе си,това което не си хересваш вав себе си го премахни,или поне малко оправи.Бях слаб вече 1 година ходя и съм добре физичесеки и си имам САМОЧУВСТВИЕ.Аре лице пожелавам ти много късмет и щастие,и да си намериш някоя момиче което да те разбира и обича.
![]()
^^light_purple ами пробвал съм няколко пъти и резултатът беше нулев.Е пробвал съм с непозната де не с някоя приятелка защото не искам да ги губя.Ами 2 категорично отказаха да излязат с мен след като ги поканих , а третата каза че не съм нейн тип.Инъче в чата всичките ми се радват докато не ме видят.Това е общо взето.
Както вече казах нямам снимка , но след като някой хора настояват толкова много ще се постарая след време да си изкарам някоя.
God-Is-A-Girl, Sprite има да ти каже нещо..![]()
Най-добрата защита - усмивката!
spored mene pak v toq jivot malko ili mnogo trqbva da si egoist.parvo ti sam trqbva da se haresa6.draj se po majki,imai samo4uvstvie i kogato nqkoe momi4e idva da ti se oplakva mu kaji 4e i ti si ima6 problemi(ako ima6 togava de)i 4e nemoje6 da razre6ava6 problemite na drugite...em drugo ne se se6tam za sega.yspeh
\
/
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"