Цитирай Първоначално написано от God-Is-A-Girl
Здрасти на всички.Наскоро почнах да посещавам тоя форум и май май тук му е мястото кадето мога да споделя моя проблем.

Аз съм на 18 години и все още не съм имал гадже.Никога не съм се целувал нито съм правил секс а бе въобще тоя свят ми е чужд отвсякаде.Аз самия никога не съм се чувствал красив дори като се погледна в огледалото някакси сам се отвращавам от себе си , а може би това не го мисля само аз ами и останалия свят.Не е да нямам приятели даже ми идват в повече.Приятелите ми държат на мен,когато някои френдове които ходят се скарат все на мен се пада честта да ги сдобрявам,когато на някое момиче или момче му е зле или му тежи нещо винаи на моето рамо плачат.Дето се казва кварталния психоаналитик . Само че никога някое момиче не е проявявало интерес към мен.Не съм някой отворко или да се държа надменно и с колкото момичета да съм говорил нали по темата те все ми казват че не външния вид е най-важното.Е незнам може би да е вярно това ама момичетата от нашия град да не го знаят.Вярно е че самоотценката никога не е най-обективна но не мисля въобще че имам лош характер:винаги помагам на който мога с каквото мога.Много пъти съм се прецаквал нарочно заради другите, отказал съм се да мразя защото това чувство е най-ганото в светът.Никога не съм проявявал снизхождение към жените или нещо подобно(то си личи и от никът ми).Айде някои ако може да даде някакъв съвет ще съм му много благодарен.Не съм срамежлив и заговарянето или въобще общуването с противоположния пол винаги ми е вървяло само че абсолютно винаги до ниво приятелство.

Предварително благодаря на всички.
mislq 4e parvo ti trea da se haresva6 i togava dr tyi 4e poraboti varhu samo4uvstvieto si