- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- staromodni roditeli
emi ako naistina e svestan zapoznai gi s nego
kato go vidqt moje da priemat misulta
mi ignorirai gi. te i moite ne sa ot nai progresivnite, ama koi gi pita?!
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от macka123
![]()
Дори и да не го направиш, колкото и банално да звучи, седни и поговори с тях.![]()
Успех.![]()
масово има тоя пробем, ако вашите не те разберат, а ти си сигурна че искаш да си с приятеля си - не ги слушай ами си живей живота
"Целувка за лека нощ"
hmm mn shit problem za 6tastie nqmam takav.. gadno si e dori i da si s nego 6te trqbva da se krie6 a ot tova po tapo nqma pfpf nz kak da ti pomogna... ako pogovorish s tqh moje i da se promenqt pone malko ne6tata nz
Love you Kris !!!
Да ги запознаеш с него е наистина добра идея. Един инструктаж как да им влезе под кожата ще е от полза... Това е може би единствения начин да го приемат. Говори с тях, но не казвай "Другите ми приятели всички имат" или "Много сте старомодни"- би имало обратен ефект...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
mi az sega sum na 15 i nqmam za 6tastie takuv problem az gi zapoznah te se dopadnaha i taka spokoino trqbva da pogovori6 s tqh i da im obesni6 4e ve4e ne si malkoto momi4e na mama i tate a te dano te razberat aide uspeh![]()
Мнение е Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 10:42 pm
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от DessieQueen
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Странно...
На \"Подписа\" ти пише че имаш гадже от 4години? Е как .. четири години няма да приемат факта че имаш приятел?!
![]()
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
темата е от 2006?!Първоначално написано от doublet
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ми тя темата е на 3 години и нещо...а подписите нали знаеш че се обновяват и в старите теми...Първоначално написано от doublet
Аууу...в грешка сам явно![]()
Просто не съм видял дататаМерси..все пак
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
много глупаво от тяхна страна..![]()
Просто аз
Първоначално написано от rosskata
+