- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не се чувствам все едно имам гадже
де да можехПървоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
![]()
6to da ne moje6?
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Първоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
обичам го.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Хората са ти го казали - най-ефикасният начин да разбереш причината за резервираното му изразяване на чувства към теб е да му споделиш, че обичаш да си близо до него и да се гушкате. Казваш, че сте били заедно 3-4 месеца, след което сте се разделили и пак сте се събрали. И преди да се разделите ли той се държеше така?
Ако ти каже че го е срам пред други хора , просто си стойте в къщи щом толкова искаш да се гушкате
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
да...ще поговоря с него значи...само нз какво да му кажаПървоначално написано от MrAnderson
някой ще ми направи ли нещо като пищов, или подобно, за да иам няква основа...до сега не съм имала такъв проблем и ми е трудно да формулирам тва което ще му кажа...![]()
e shtom e s teb samnqva me vryskata ve4e da mu e sku4na kakto kazaha nqkoi mi spored men nai veroqtno e ti da si go nau4ila taka ....... vs na gotovo xix![]()
![]()
Всяка връзка си има свой облик. Не знам какво значи за теб да чувстваш някого като ГАДЖЕ .. изтъркана дума... ако това са млясканията и прегръщанията, за някой са приятелството и доверието, за трети секса, за четвърти външна красота, за пети пасвания на характери...Погледни по глобално на нещата и ще го почувстваш ако го има.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·