.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
    Цитирай Първоначално написано от Тедито
    Ами май само пред други хора..

освен тва до ся съм получила смо 1 цвет на 8ми март...де да го знам, мн е странен и повечето пъти му зависи от настроението
    zavisi ot nastroenieto mu!?!?!?!?!? abe momi4e osuznai se be kfo 6e si zavisima dali na nego mu e kef be ne moje da se suobrazqva6 ve4no s nego ami ako na tebe ne ti e kef kato na nego mu e kef kfo misli6 li 4e i toi 6e 4aka na tebe da ti e kef?! zaebi go toq egoist
    де да можех

6to da ne moje6?
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Тедито
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
    6to da ne moje6?
    обичам го.....

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата
    Хората са ти го казали - най-ефикасният начин да разбереш причината за резервираното му изразяване на чувства към теб е да му споделиш, че обичаш да си близо до него и да се гушкате. Казваш, че сте били заедно 3-4 месеца, след което сте се разделили и пак сте се събрали. И преди да се разделите ли той се държеше така?

Ако ти каже че го е срам пред други хора , просто си стойте в къщи щом толкова искаш да се гушкате
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Тедито
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MrAnderson
    Хората са ти го казали - най-ефикасният начин да разбереш причината за резервираното му изразяване на чувства към теб е да му споделиш, че обичаш да си близо до него и да се гушкате. Казваш, че сте били заедно 3-4 месеца, след което сте се разделили и пак сте се събрали. И преди да се разделите ли той се държеше така?
    да...ще поговоря с него значи...само нз какво да му кажа

някой ще ми направи ли нещо като пищов, или подобно, за да иам няква основа...до сега не съм имала такъв проблем и ми е трудно да формулирам тва което ще му кажа...

e shtom e s teb samnqva me vryskata ve4e da mu e sku4na kakto kazaha nqkoi mi spored men nai veroqtno e ti da si go nau4ila taka ....... vs na gotovo xix

Всяка връзка си има свой облик. Не знам какво значи за теб да чувстваш някого като ГАДЖЕ .. изтъркана дума... ако това са млясканията и прегръщанията, за някой са приятелството и доверието, за трети секса, за четвърти външна красота, за пети пасвания на характери... Погледни по глобално на нещата и ще го почувстваш ако го има.
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Голям фен
    pogovori s nego
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си