- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дайте малко акъл че...
popitai q da ne se e stresnala za tova,koeto si i kazal.i posle i povtori,4e ne iska6 da q gubi6.posle moje6 samo da 4aka6 rezultata ot izsledvaniqta.kysmet!!!![]()
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
Надявам се няма да имаш неблагоразумието някога да й кажеш, че си й дал шанс. Връзките се градят на доверие и равнопоставеност. "Айде от мен да мине" просто го забравяш, ако ме разбираш какво искам да кажа. Така ми прозвуча, нищо лично.Първоначално написано от тиктак
Нееееее, как ще и кажа така? Това е все едно "хайде, ще се смиля, от мен да мине".Не стига, че ще прозвучи обидно, ами и сякаш и оказвам милост. И тогава няма да мога да я виня че си е тръгнала.
Това по-горе го написах в контекста на казаното от мен, в смисъл че няма да я оставя просто защото е на 18...и заедно ще видим къде ще му излезе края.![]()
![]()
Аха, така и предположих. Извинявай ако си се почувствал подценен. Не това беше замисълът.
A, не, не съм се почувствал подценен. Споко, всичко е точно!![]()
Радвам се. Живи и здрави!
zle si momko... 2 godini razlika...!! izlojil si se da znaesh...Първоначално написано от penywise
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Vij sega kato sudq po na6te (a te sa mnooogo 6tastlivi ) tqhnata razlika e 3 godini ne smqtam 4e dve godini sa golqma razlika vij ako kaje6 5-6 g. tova ve4e e seriozno ne6to ama 2-3 g. ne e nikakav problem taka 4e spoookoooo \/ \
/ \
/ \
/