Абе не съм си мислел че ще стигна до форуми ама ей го де...
Та каква е работата, преди известно време се запознах случайно с една мацка в кю-то. Така стана че си допаднахме, после си разменихме снимки и с времето се харесахме...но не сме се виждали на живо досега. Тя е от моя роден град, ама аз съм в друг в момента, но ще се връщам скоро. Проблема е че тя е на 18, а аз съм на 20 и няколко като скоро ще прибавя и още една годинка. Не знам за вас, но тази разлика във възрастта малко ме притеснява. Та днес и казах за опасенията си, че разликата ни не е особено малка и може да развали всичко, че не сме се виждали все пак, че ще има разлика в мисленето ни и житейския ни опит, че може да не се получи точно заради разликата във възрастта ни...не знам, имам такива впечатления от това което виждам около мен, говоря за 18-годишните момичета и мисленето им и т.н. И сега си мисля, че тя се дръпна от мен, не съм и казвал че няма да стане нищо или че е малка за мен, дори и казах че не искам да я губя и че времето ще покаже какво ще стане. Само споделих опасенията си. Тя е доста разбрано момиче и каза че ме разбира, но въпреки всичко си мисля че днес тя даде на заден ход. Не знам какво си е помислила и дали не си е казала че наистина съм много голям за нея...но ще е СУПЕР КОФТИ да я загубя заради това което и казах днес...дайте съвет какво да правя, ама по кю-то, щото не сме в един град сега...ако бях там щеше да е лесно ама...вие какво мислите за връзките в които разликата е по-голяма от 5-6 години...?