- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дайте малко акъл че...
Добре...Първоначално написано от Мрън
С две думи ме притеснява разликата във възрастта.
С много думи ето за какво конкретно става дума:
1. Мисленето - имам доста наблюдения върху 18-годишните момичета. Това е така защото следвам и имам доста вземане-даване с първокурснички...разбира се само делово. Докато аз съм малко или много улегнал, все пак след няколко години ставам на 30, 18-годишните (няма нищо лошо в това) не са на това ниво, на тях им се живее, ходи им се на дискотека, излиза им се с много момчета и т.н. Аз вече минах тази възраст и не бих искал да се връщам назад.
2. Не знам как да го опиша това тук - в такава връзка бих се чувствал като големия брат, а тя като малката сестра...братското чувство се смесва с любовното и...не е само любов вече.
3. Не знам доколко подхожда на един мъж да ходи с тийнейджърка. Не ми пука особено за хорското мнение, но все пак. Няма ли това да изглежда като постъпка на двама незрели хора?
4. Секс? В тази си роля пак ще се чувствам като големия брат...а това вече навява доста гадни асоциации свързани с кръвосмешение.
5. Целите в живота на този етап от него - аз имам едни, а тя други при това коренно различни...а когато двата пътя се разделят се разделяме и ние.
Това е...сигурно има и още, но не се сещам в момента.
Благодаря на всички за бързите отговори...