.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: problem s cikula

lacosta
    Guest

problem s cikula

Zdraveite,pravihme sex s prezervativ,no toi se skusa to4no kogato svur6i i pih postinor vednaga sled tova.Na 14 den ot poloviq akt si napravih test shure check i pokaza otricatelen,no v4era sutrinta usetih bolka v korema,ima6e nqkakva bledo4ervena kapchica i pomislih 4e mi e do6ul cikula,no ne produlji da te4e.Molq vi pomognete mi,kakvo moje da e?!

blagodarq predvaritelno

Guest
    emi tova e cikula...6te ti doide spokoino,6tom ikorema te e bolql!
    nali si si napravila test !!!

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Пила си противозачатъчни,направил си си тест какво повече успокой се ще ти дойде

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    Пила си противозачатъчни,направил си си тест какво повече успокой се ще ти дойде
    Постинор =противозачатъчни ... божеее до къде стигнахте ...

I LOVE MY SEX

lacosta
    Guest
    ami ne ti pojelavam da ti se skusa prezervativa,to4no kogato svur6i.A ako stane 6te riskuva6 li? 4e si tolkova vuzmutena!!

Това е от страничните ефекти!
    Мисля, че има цяла тема в раздел "Секс" за Постинора, така че те съветвам да и хвърлиш едно око.

И Постинор Дуо не е противозачатъчно.
    А цикъл не значи менструация. Т.е. Израза "дойде ми цикъла" е повече от смешен.

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    Постинор =противозачатъчни ... божеее до къде стигнахте ...
    'Действие
    Постинор-Дуо е спешен контрацептив (противозачатъчно средство за използване в извънреден, спешен случай), което се приема през устата'
    ^npocTo^a3^f^ Това пише в една тема за Постинор ...

Аз те обичам.
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Пастинор не е противозачатъчно, още по-малко е противозачатъчНИ ... (това са хапчета, които се пият по схема ... наричат се планова контрацепция) ... Постинор Дуо се нарича таблетките за спешна контрацепция и има съвсем различно действие от противозачатъчните (те предотвратяват узряването на яйцеклетката)
    Стига съм се обяснявала, че темата е за друго ...

I LOVE MY SEX

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    Пастинор не е противозачатъчно, още по-малко е противозачатъчНИ ... (това са хапчета, които се пият по схема ... наричат се планова контрацепция) ... Постинор Дуо се нарича таблетките за спешна контрацепция и има съвсем различно действие от противозачатъчните (те предотвратяват узряването на яйцеклетката)
    Стига съм се обяснявала, че темата е за друго ...
    Ем ... вече ще знам Мерси се пак че обясни

Аз те обичам.
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Guest
    ne se pritesnqvai shtom ti e prokapalo shte ti doide vajnoto e che sled desetiq den si si napravila test no ne prekalqvai s tozi Postinor dyo shtoto ne sa hapcheta za predpochitane za mlad organizam.

napalno sam saglasna s tova - ne se pritesnqvai shtom ti e prokapalo shte ti doide vajnoto e che sled desetiq den si si napravila test no ne prekalqvai s tozi Postinor dyo shtoto ne sa hapcheta za predpochitane za mlad organizam.!!! tva e saveta koito ti trqbva nqma kvo pove4e da kaja

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Може да не си бременна..след като изключим варианта "бременност" може да си под стрес...когато си под емоционална обсада, тялото ти може да наруши хормоналната обмяна и в крайна сметка да пропусне менструацията...може да страдаш от скрито забляване...проблемите с щитовидната жлеза и яйчниците (които се срещат често и се свързват с нередовна или някаква менструация) също могат да бъдат причина. Посети геноколог..също така ако си свалила килограми... когато изгубиш тлъстинки, мозъкът ти невинаги подава точен сигнал на яйчниците кога да започне овулацията....четох го скоро в едно списание...ама не се сещам кое беше...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си