- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- plz p0m0gnete...seri0zn0 e...
0ki nachi...t0va mi e sityaciata..0t minalata g0dina d0 sega..gardite mi p0rasnaxa baq..i ne mi haresvat taka..ne kazvam che izglejdat zle..n0 pr0st0 malk0 p0chvat da mq nab0lqvat i ala bala..i iskam p0 nqkuf nachin da gi namalq..chyvala sum che t0va e myskyl k0it0 e p0krit 0t debelina..t0va yznachavali che ak0 0tslabna i shte spadnat??ne mislq zash0t0 az vech e0tslabnax s tri kil0grama i ne spadat..se sa si sushtite..m0lq dai te cuvet ili nqkf0 0prajnenie ...chyvala sum za 0prazjneniq n0 beshe 0tdavna i t0gava nqmax takiva pr0blemi..shte vi buda mn0g0 blag0darna ak0 kajite mneniet0 si...i nqk0i suveti...=]...
По-принцип може да се намалят при отслабване, но като свалиш само 3кг. няма как да стане. И защо ти са да ги сваляш. Всички момчета се заглеждат по пищните гърди стига те да не са някакви гадни и неравномерни спрямо тялото - слабо тяло, а пък огромни гърди. Ако имаш Pic ако искаш ми прати да скивтам ( но не съм казал съблечена - примерно по някаква изрязана блузка - gergi_iii@abv.bg ). Препоръчвам ти първо да посетиш мед. представител и тогава да решиш какво да правиш. А за четенето - www.tialoto.com. Успех.
pluvane...na pluvcite gurdite sa im mn malki
ili puk ti4ane...abe nqkakuv sport bez prekusvane i nqma kak da ne namaleqt...i ne e nujno da gladuva6 za da otslabne6 v gurdite!
abe nqkoi momi4eta se 4udqt kak da imat po golemi gurdi a ti po malkiПървоначално написано от teenforym
![]()
tva 4e te bolqt mi e poznato...mene me bolqt predi da mi doide gadniat menzis i spored mene i tebe te bolqt ot tova![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
emi 4uvala sum za razni uprajneniq za namalqvane i stqgane na bust,no kolko pomagat nezanam...potursi nqkude v internet ako ni6to ne nameri6 pi6i i az 6te pitam edna priqtelka za6toto znam 4e tq prave6e takiva ne6ta...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Бях чела една една статия за стягане на бюста. Там пишеше да се вземат две гирички, съответно в двете ръце, да легнеш на пода, да разпънеш ръцете и равномерно да ги прибираш към гърдите. Това беше едното, а другото пак така с гирички, но ръцете да са изпънати над главата. Незнам дали помага, но едва ли ще ти навреди, ако пробваш. Успех.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
тя е права и то адски многоПървоначално написано от elize
по-добре ги стегни и ще бъдеш супер мн щастлива...защото почнеш ли да отслабваш ще стане си развалиш тялото ...не ти трябва да ги намаляваш
![]()
Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!
Дечица, писна ми от простотиите ви. Една има малки, втора - големи гърди и двете са еднакво нещастни от този факт. Потърсете щастието си не само в големината на някакви органи на тялото ви.
Миличка,я стига!Тва си е до ген.Спокоойно сега не ти харесват,след някоя друга година ще ги заобичаш.Упражнения за намаляване май няма.
bolkite ne sa samo ot goleminata...az imam bolki v gurdite...vupreki 4e trqbva da priznaq...mejdu 9-1 i 11 klas biusta mi stana prosto..mnoogo golqm...posle svalih 8 kg...i toi zapo4na da izglejda o6te po-golqm za6toto otslabvaneto i4 ne mu se otrazi...no az vinagi sum si go haresvala...vupreki 4e golemiq biust e malko nekomforten. Ne mislq 4e moje6 da namali6 biusta si, radvai mu se...moje6 da nosi6 bluzki s golemi dekolteta...i e stra6no seksi
pri po-golemiq biust e vajno oba4e da zapazi6 elasti4nostta na kojata i muskulaturata, za da ne se razvali hubavata forma...pravi uprajneniq za stqgane na biusta, gledai kojata na biusta i dekolteto da e dobre hidratirana...i ne se pritesnqvai...golemiq biust si e priimu6testvo
![]()
Я ми ги дай да видим как щи спаднат
Когато се отслабва се гърдите намаляват доста![]()
mi ne znam bash kakvo ne ti haresva v tqh,ama nai-veroqtno visqt,a?v takuv sluchai fitnes ili oshte po-lesno -- u doma si pravi licevi upori.mnogo pomaga za stqganeto...inache ne moga da razbera kuv ti e problema che sa golemi!?! edinstveno moat da visqt.
HAh tva sa nqkvi gluposti!NE moje6 da gi stegne6 6toto ne e muskul!nai-mnogo da otslabne6 i taka.....
![]()
Боже.... глупости говориш...мойте гърди са яко стегнати и не са малки никак...( не се хваля!!!Първоначално написано от Анонимко
) с лицеви опори ги стегнах от съвсем малка (тренирам все пак)
та по темата....ако почнеш да ослабваш, ще отслабнат и гърдите ... по-добре започни да ги стягаш с лицеви опори и студен душ и ще бъдеш супер мн доволна![]()
Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!
da ne se hvashta na dieta - tva e loshoto pri momichetata hvanat li se na dieta parvoto neshto det namalqva tva sa gurdite i to povecheto sluchai s psoledstviq- striiiii!!!!!!!! visvat... za tva nai dobriq suvet e da hodish an fitens tam si ima spec. uredi za stqgane na gurdite (ma na teb ne ti trqbva stqgane a namalqvane..) mi i az predlagam pluvaneto!Първоначално написано от joro_tev
![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.