- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Държанието на другия след късане...
значи, първо момиче съм, та искам да ви попитам винаги ли когато скъсате с гаджето си той повече не иска да сте приятели, защото наскоро аз скъсах с мойто и той сега се държи много гадно с мен, мисли, че съм го лъгала и т.н. обижда ме, казва да казвам, че не се познаваме и така. Т'ва много ме дразни..аз до сега се опитвах да оправя нещата, тоест да сме си приятели, ама вече ми писам и се чудя дали да не му ударя една майна?!и така..ае кажете ми..вие кат скъсате с гаджето така ли се държи той с вас(то може и с момчетата да става так де). искам на мнението ви [-o<
Никога не искай от някой да сте гаджета, когато го късаш! Това обижда човека, ако е достатъчно умен, за да знае, че няма да стане.
еми не.. то се получи така, че той повярва на неговия приятел, който всъщност ме харесва и нарочно искаше да ни раздели..и успя.. и той сега си мисли, че съм го лъгала през цялото време и съм излизала с неговия приятел..може ми за това не иска да сме fr, е то със сигурност, но как да го накарам да ми повярва, не искам да си мисли, че съм к...а, а и не искам нищо друго освен да сме приятели, защото е тъпо да се фащаме пак, след като сме скъсали..знам...
Това е друго. Вярва на приятеля си, няма смисъл да се опитваш да го накараш да ти повярва. И замисли се - той мисли, че си курва, кой иска да е приятел с курва?
Сигурно имаше предвид да иска да са - приятели.Първоначално написано от `Death`Whore`
Да ,това с приятелите е защитна функция - просто не искат да ни наранят.
На скоро ме заряза за първи път момиче.Тежко го приех и ми беше кофти и като се замисля до толкова много я харесвах ,че дори не исках да я виждам.Тя искаше да бъдем приятели ,но аз НЕ - винаги знаех ,че немога да я имам като приятелка и няма да бъде честно спрямо нея ако постоянно се опитвам да я съблазня.Такаче ..нямам никви връзки днес (след 2 месеца) с нея - само на здравей и здрасти от време на време...
Тва ,че те е обиждал е дошло малко в повече ,но ще ти кажа ,че означава само и единствено СЛАБОСТ! Понеже е по-слаб от теб и така избива комплекси ....тва е доста глупаво ,но който както го разбира така да го прави.
Не му обръщай внимание - дразни го с други като е глупав![]()
Айде с здраве![]()
ами да, така е, но аз искам да си запазя доброто име пред него, в никакъв случай не искам някой, който и да е, да ме смята за курва![]()
![]()
Мъжкото приятелство често е по-важно от една жена.
оф тва е моя тема, ама ме мързеше да се рег.. ми знам, че е така..е добре, след като вече няма смисъл да се боря да се приятели, кажете ми как да убия приятеля му
еееееех, мноо гадно стана..а иначе той редовно ме дразни(в чата) като казва, че си има друга вече,ама не ще да ми каже коя е. и той ме пита има ли друг, ама казва да не си мисля, че го дразня..и така..таа как да убия fr му ?
Божествена лудост ли ме обхвана?
абе остави ги тия работи.
Ех...жалко ,че всеки от начало е така ,а после съжелява за детинщнините ,които е правил.Споко - момче съм - и мога да те оверя ,че това ,което прави тои (а именно - изтъква се ,че има гаджета, обижда те)ЕЕЕЕЕЕЕ СЛАБОСССССССТТТТТТ ОТ НЕГОВАААААААААААААА СТРАНАААААА !!! 1во - иска да те накара да ревнуваш и да се издразниш - иска да те накара да си мислиш за него ,че е голям пич,че лесно му връзва и ,че може за 2-3 дена да бъде ,с която си поиска,НО не се прави така както той.Доста глупав начин ....
Остави го ..нека си те мисли за курва.То повечето шебеци са така , немогат да бъдат с едно момиче ,яд ги е и веднага - айдее..ебаси курвата е тая.Това е една такава психическа нагласа ,която им помага да излезат над нещата и да им обърнат гръб.
За пример ще ти дам ако гледаш вип брадър - Галя Литова излезе точно по този начин.Каза нещо от рода "Тук никой не е на моето равнищи, голяма отврат е ..просто не намирам място между тези хора..нивото е доста ниско." А всъщност се изплъзва тактично ,защото и става все по-трудно и конкуренцията е голяма.
Такаче остави го тоя пиклъо - макър да съм момче - не ги харесвам тези плющяла![]()
Ние като скъсахме първия път с моя приятел ( и сегашен ..за сега де... ) и си останахме приятели, даже и излизахме по-често от преди...само двамата...мн се разбирахме и...ае май за тва тръгнахме пак
![]()
такова нещо до ся не ми се беше случило![]()
мале колко е странен света хихи и хората като ги скъсат си го връщат чрез обиди, отбягване и т.н....просто искат другия да го боли и се надяват че му липсват![]()
![]()
след време им идва ъкъла в главата, не се притеснявай \/
Ами зависи...с последното си гадже като каза,че иска да не сме вече заедно,аз му казах,че знам че ми е изневерявал...казах му майната му...и от 4 месеца не сме се виждали или чували...два три пъти с еопита да ме потърси ама аз го игнорирах от всякаде...Имала съм гаджета след като се разделили оствали сме добри приятели.Пък с момчето което обичам като се разделихем постоянно си чатехме опитах доста пъти да се съберем ама просто не иска да е смен пак...ся даже от месец едно здр не си казваме дори в чата...По добре го заеби от всякаде...Първата ми любов след като ме заряза така ме обиждаше...ммм просто спря да съществува за мен...Просто го игнорирай от живота си...моеж да ти е страмно ама след време ще ти се моли да е с тебе!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Удряй му майната и това е.![]()
Значи бившето ми гадже е момиче.
Е не мога да разбера какво лошо има в това да си останеш приятел с бившето си гадже - знаете си всичко няма да се притеснявате да си споделята каквото и да е било , можете да разчитате един на друг, а бе въобще това е като да има кой да ти пази гърбът.Може и да се лъжа , защото аз личен опит нямам ама имам много приятели които като се разделят с гаджето си остават френдове и няма никакви проблеми.
Според мен това си е много готино и няма нищо лицемерно в него.
Дано бившия ти приятел го осъзнае.Между другото ако е от онея много простите и го е яд много положението може да се отежни.Ако почне да разправя на другите че си курва може и скоро да не си намериш друго гадже хората да те отбягват или нещо такова.Дано не стане така.
Айде късмет!!
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
С всяко едно мое бивше гадже съм в прекрасни взаимоотношения.Приятели сме.И до голяма степен зависи от момчето дали ще си останете приятели или просто ...някакви познати.
В 99% от случаите няма как да сте приятели. И това е извинение за скъсването. И аз съм го казвала и не видях момчето повече /беше преди години, бях зле.../.
Еми не са ми много бившите с които съм останала в добри отношения...Особено първите дни/седмици...зависи от връзката:/Ама след месец-2 вече се разбираме...Така е обикновено-за да бъдеш приятел с някого след като си имал връзка с него първо трябва да си дадете време без да се виждате и така...
КАк то съм казвал доста пъти никога не късай с гаджетата си просто изясни ,че винаги ще ти бъдат приятели ,но ще правите и всичко което ако сте гаджета номера при вас момичетата минава защото си мислите ,че ходите с момчето а той ви мисли просто за приятелка(това при момчетата който нямат чувства като мен за другите може да е друго)
az ne vijdam kakvo licemerno ima v tova da si ostanem ama aide...nqkoi be6e napisal, 4e toi ne iska poneje si misli, 4e sym go lugala..taka e, no za6to ne se opita pone da raZbere istinata i da vidi, 4e ne sym kurva..a otnosno tova, 4e toi 6e kaje na dr i nikoga pove4e nqmaa da imam gadje ili pyk 4e dr 6te me otbqgvat..nqma takova ne6ty, za6toto koito me poZnava dobre, nqma da kaje za men 4e sym kurva i t.n. abe qsno e 4e 6te mu teglq mainata..nz dali pro4etohte i ostanalata 4ast ot istoriqta nadolu..i mi e interesny za6to s men ne iska da e fr, a s negoviq fr iska, sled kato se okaZva, 4e i toi go e lygal(spored negoviq fr)??![]()
Спокойно,това е моментно,яд го е че сте скъсали.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
ami vseki e imal gadjeta,koito ne iskat da imat ni6to ob6to s tqh sled vryzkata.qvno toq e edin ot tqh.ne se natiskai da ste priqteli.tolkova li ti e pritrqbvalo negovoto priqtelstvo?zaebi
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
Държали са се с мен така и е мног глупаво. Може да не си говорим - по-добре ще е отколкото да се нареждаме един друг. Щом така е решил...к'во ти пука за него. Да го духа. Обитак. МАйната му да се оправя
Ми аз никога не съм искала с никой да съм в лоши отношения...ама то не става всеки път както си го мисли човек,с повечето ми бивши сме вече непознати...щом не ще да имате някви нормални отношения като ХОРА,му тегли майната
Еми МеРци мноГо на вСичкито е ясно, че ще му тегля майната...ама просто не ми е ясно за к'во се държат кат лайна
абе шашави хора...