- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Държанието на другия след късане...
emi momchetata se darjat taka kato edno momiche skusa s tqx zashtoto nemogat da preglutnat mujkoto si dostoistvo nemogat da pregrutnat che sa bili zarqzani a ne sa tezi koito zarqzvat,zatova se darji taka puto tvoito bivsho gadje.Ne se opitvai da sazdadesh nekvo priqtelstvo s nego nqma da stane ot lichen opit go znam prosto i ostavete na zdravei i zdrasti.
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
Macka, tozi mn go e sram da priznae 4e si go skusala i za tva e cqlata rabota.6tom toi iska da ne si kazvate zdr i t.n. zna4i ne iska da e pr s teb i ne durji na teb.Tui4e go zareji tozi nadut bukluk i da si gleda rabotata, da se naduva na nqkoi drug.![]()
Абе тия и двамата са некви темерути , и бившия ти и приятеля му дет ви е разделил.Напрау няма кво да се занимаваш.Щом не иска да сте приятели - 0к! За кво ти е такъв приятел дет те обижда,че си курва и ти няма доверие?!По-добре без неговото приятелство.Ама той рано или късно ще усети къв приятел е имал до него..и го е "съветвал".
А ти горе главата и да не ти пука кво мислят тия келеши!![]()
Иначе и при мен , кат скъсам с някой и той после ми се надува яко, ама честно казано не ми е зор.Само едно момче ми остана истински приятел и разбрах , че държи на мен.За тва много си го обичкам, а и той мен и знам,че винаги мога да разчитам на него.
Всичко си зависи от човека, като става дума за раздели.Тогава разбираш дали наистина държи на теб и дали въпреки всичко може да запази поне добри отношения.Щото не може до оня ден да си прегръщал един човек и да си му казвал,че го обичкаш и т.н и на другия да се правиш,че не го познаваш само защото той вече не изпитва същите чувства като преди.
Ми... просто приемаме нещата буквално. Поне аз.Държанието на другия след късане...
Като е решила да късаме - пожелавам и целия успех на света, стискаме си ръцете и... край (колко малка дума с толкова голям смисъл...)
Под край - сбогом, не се чуваме, не се виждаме, бъди щаслива, пожелавам ти успех, дърпай, заминавай - баста.
Чисто и просто (като политик след баня)
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
ДА обичаш някой ===> зависим си от него ===> си слаб, какво толкова искате от човека
Nqma zna4enie,4e ti e bil gaje,po prinicip 4ovek koito se durji zle s teb i te obijda,ne zaslujava vnimnie.Prosto ne mu obru6tai vnimanie i tova e,izob6to ne se zanimavai s gluposti da mu go vru6ta6 i razni takiva detin6tini.Tova govori zle za nego,a ti postupi s dostoinstvo,pulen ignor,nikakvo vnimanie i neka si govori,6te mu pisne sled vreme i tova e.