.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Kakvi me prihva6tat

Naposledak vse izpadam v nqkvi takiva nastroeniq pri koito zapo4vam da se obezcenqvam i da se mislq za nqkakvo ni6tojestvo nedostoini za kakvoto i da bilo..ne6to kato kompleks za malocennost i az ne znam za6to taka i zaradi tva vsi4ki vzemat da me tap4at da mi govorqt nqkvi gluposti da se vazpolzvat ot sastoqnieto mi. Lo6oto e 4e vzema mnogo 4esto da se slu4va i to za nqkakvi dalgi periodi. Ta vaprosa mi e kak da se spravq s tova za6toto hi4 ne e priqtno da nabludava6 sobstvenoto si propadane. I na kakvo se dalji tova spored vas,koga 6te spra da si vnu6avam gluposti? Blagodarq

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Кога ще спреш да си го внушаваш зависи изцяло от теб. Каквото и да ти кажем, ако сам не повярваш в себе си, няма кой да ти помогне.
    Това състояние, в което си изпаднал в момента ми се е случвало и на мен. Да ти кажа точна рецепта, с която да излезнеш от него, няма. При мен след известно време само си отиде. Просто се разсейвай, прави неща, които са ти приятни. Въобще, угаждай си максимално.
    Успех.

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Това което ти се случва се нарича "депресия" случва се най вече на тийнове и най вече на момичета почват да си блъскат главите за щяло и нещяло прифащат ги после комплекси авее...гадна работа няма лек...поне по лични наблюдения хапваш малко шоколад или някоя друга чашка етилов алкохол или се събираш с приятели колкото и да не ти е до това...не е смъртоносно споко...не е приятно амаа... ко да се прай живота е гаден ...ай успех!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Мега фен Аватара на machoka
    Винаги са ми били интересни подобни хора от психологическа гледна точка.

Значи.. ти сам съзнаваш какъв ти е проблема, а питаш друг как да го преодолееш?

Шизофрения знаеш ли какво е? Болестно състояние, при което ти се привиждат разни неща, които всъщност не са релани. Само че разликата с теб е, че там хората СИ ВЯРВАТ, че има други хора около тях и говорят с тях, ревностно убеждават околните, че наистина се случват нереални неща. Те не се считат за болни, мислят си, че са прави. За това и трудно се лекува.

А ти -> знаеш какъв ти е проблема, пък нас питаш. Ами, това е добре, че го знаеш, следователно знаеш и решението. Вместо да ни питаш, помисли и си промени възприятията на света.

Каквото и да направиш, помни: Всичко е в теб самия, в твоето съзнание. Ти си му пълен господар, възползвай се!

Град
    На оня свят
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Шизофрения знаеш ли какво е? Болестно състояние, при което ти се привиждат разни неща, които всъщност не са релани. Само че разликата с теб е, че там хората СИ ВЯРВАТ, че има други хора около тях и говорят с тях, ревностно убеждават околните, че наистина се случват нереални неща. Те не се считат за болни, мислят си, че са прави. За това и трудно се лекува.
    И аз обожавам "Красив ум" =D>
    И наистина няма как ние да ти кажем как да излезеш от състояние в което първо ти сама си се набутала и второ - само ти можеш да се измъкнеш. Аз съм специалистка вече по депресиите, но имам компетентно мнение само за моите си депресии. Най-добре ако си намериш обект (момче) и вземеш, че се влубиш. На мен това много ми помага.

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    абе детето е сдухано вий го изкарахте шизофреник!!!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си