- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- преди менструация
уф много гадно се получава . точно преди да ми дойде мн ме болат гърдите . дайте некфи савети как да спрат да ме болат че откачам . напрао немога да спа по корем![]()
i mene mn me bolqt predi da mi idva amaaa mai nqma s kvo da se pomogne
сигурно щото ви растат
дедазнам
![]()
Ми тва е нормално да те болят преди цикъл...и не може да се отурвеш от него![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
hahahaaane e za6toto ni rastat
no da, normalno e...i pri men e taka
това е защото се пълнят с течност и ги чувстваме тежки гадно е но е нормално
premature optimisation is the root of all evil
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
p4elata_brumze e vyrha!!!
И мен понякога ме болят. Затова пия Аулин (1 лев), то от него и корем ми минава, и всичко.
i men me bolqt ma ne e bolka za umirane![]()
Probvai s no6-pa.Nqkolko dena predi da ti doide ili kato useti6 4e te boli pii po edno hap4e sutrin i ve4er.Ili nurufen(5lv)dva-tri dni po 1 hap4e dva puti na den.Zavisi vseki razli4no mu deistavt hap4etata vsmisul na edni im pomaga edno na drugi drugo.Trqbva da opita6 i da vidi6 kakvo 6te ti pomogne nai-dobre na tebe
nurofen ili panadol...e moite su6to me bolqt...ili korema!![]()
normalno...za akkvo se 6a6ka6,auuuu tatazttztztz
Ако те боли много много и не можеш да търпиш иди при личния лекар/лекарка.Той ще ти предпише нужния медикамент без да има опасност от страничните ефекти на самолечението Това е само ПМС* и той 100% ще знае как да ти помогне .Късмет \/
*за който не знае(предимно момчетата)това е Пред Менструален Синдром
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ами и мен понякога ме болят, имам голям апетит, някоя и друга пъпка.
Решение са противозачатъчните, те пемахват всички странични ефекти, нормализират менструанцията и тн.
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Не ги премахват. Гърдите ме болят при допир преди това. Само че не ме болят яйчниците по време на менструацията. Може да не се отделя яйцеклетка, обаче епидермисът на вагината се обновява.
na4ina e kato ne slagash sutien ili bluza gola i da si stoish na edno mqsto demek v kashto nqma na4in momi4eta sme![]()
е чак от медикаменти нужда няма.
това е преходен момент, скоро ще го израстете
Като не знаеш, не пиши. Това няма общо с израстването, мен започнаха да ме болят отскоро, а съм на 18 години. Това се нарича ПМС (предменструален синдром) и е нормално. Няма от какво да се притеснява авторката. Едва ли е толкова силна болката. Освен това да спиш по корем не е полезно за гърдите, така че не е чак такъв проблем - просто един удобен сутиен и толкова. Не се тъпчи с хапчета.Първоначално написано от batkodoki
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
като не разбираш не спори!Първоначално написано от покахонтас
роди първото си дете и ела да ми кажеш, че ПМС продължава да е с интензитета на структуриращия оганизъм!
Майка ми е родила две деца и пак е имала ПМС след това. Аз преди нямах ПМС, вече имам. Така че не се меси в женски теми освен ако не си гинеколог.Първоначално написано от batkodoki
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.