.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Русите кичури

Kakvo mislite za rysite ki4yri.Spored vas vredni li sa za kosata,abe kajete si mnenieto :P

Мега фен
    Вредни са.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Razbira se...
    Vsqkvi ki4uri i izob6to boqdisvaneto e vredno.
    Gori kosata.

Ina4e ne me radvat.
    Sedqt mi selsko...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    зависи от много неща!
    зависи първо от ова дали си ги ще си ги правиш сама или при професионарист,зависи от етествения цвят на косата ти и от супер много неща.
    лично чен не ме кефят много,но ако са направени добре и ти отиват изгеда добре.

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    зависи от много неща!
    зависи първо от ова дали си ги ще си ги правиш сама или при професионарист,зависи от етествения цвят на косата ти и от супер много неща.
    лично чен не ме кефят много,но ако са направени добре и ти отиват изгеда добре.
    axa da taka e

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    всяка боя е вредна за косата...
    ми... ако ти отиват защо не
    но иначе не съм някаква яка фенка на русите кичури...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Bqh na rusi ki4uri predi 3 godini...v momenta nqmam(irastnaha napulno),no mislq pak da si pravq!Vredni sa,no ne 4ak tolkova mnogo...nali ne boqdisvash cqlata kosa,a samo ki4uri...a i ako ne gi povtarqsh 4esto nqma problemi!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

vredni sa,kakto vsqka boq
    az li4no ne haresvam mn mn ki4urite,no ne nqkoi im stoqt qko
    vupros na vkus)

emi men me kefat kato sa po-tunki ki4uri i na mnogo mesta....toest cqla kosa da e na tunki ki4ur4eta...a ima nekoi koito si praqt po 5-6 ki4ura i sedi adski cigansko i grozno...pone spored men tezi,koito ti gi pravqt s 6apka sa po-qki...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    da ki4urite sa mnogo vredni po princip no na niakoi mnogo im otivat.. te se pravqt na 3-4 meseca( ne po malko) za6toto moje da ti izpada kosata i mnogo ti izgarq.. az si napraih beli na rusa kosa sedqt mnogo qko.... izsvetlqvat q dopalnitelno!

Супер фен
    Град
    sofia
    ne mislq 4e sa vredni, az sum bila na rusi ki4uri ama hi4 ama hi4 ne mi se e uvredila kosi4kata, mnogo po-dobre ot kolkoto da si naklepa6 cqlata kosa

Guest
    Вредни са и то много,то тва си е изрусяване (перхидрол) само дето не е цялата коса...ама мен си ме кефат и не ме инт,че е вредно си ме кефи русичкото за тва съм така

Голям фен
    Ми на мен ми харесват русите кичури.
    Аз искам да си направя такива тънички на цялата коса , а в краищата почти русо.Мн ме радва
    Една от коя клас си беше направила някви руси кичури , обаче такива дебели и то само отпред няколко.. а нейната коса е тъмна и права и стоеше мн грозно
    Колкото до това дали уврежда косата.. ми уврежда си я, обаче не чак толкоз много колкото да я боядисаш цялата

Русите кичури...ужасни са(аз имам и се мразя и съжалявам че ги направих)вече са отживелица-всяка 3та по улицата е с руси кичури,а пък е някаси..селско.А пък на къдрава коса-КОШМАР просто.Увреждат ужасно най-горния слой на косата и не може да се реши по друг начин освен с маска или балсам,стои изгоряла и гадна..ужасно е...

Mi men mn me radvat i moiqta kosa e na rysi ki4yri,abe yvrejdat q ama az si q podarjam s maski i ne mi e yvredena kosata.A kato si s nqkoq pri4eska mn gazarsko stoi taka kato se primesqt ki4yrite.Edin savet-pravete si ki4yri na estestven cvqt.Po dobre e otkolkoto da si boqdisa6 cqlata kosa.

Повече от фен
    А е не са модерни кичурите в момента бе.

Фен
    Град
    Канзас сити
    Определено увреждат косата, но ако я поддържаш мисля, че не е голям проблем. Аз съм със смесено мнение за тях - от една страна ми се струва доста изтъркано вече, но от друга като видя някое момиче(или момче) с готино направени кичури ми харесва. Зависи много от човека и от това как ще ти ги направят.

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    А е не са модерни кичурите в момента бе.
    i da ne sa kvo? ako q kefi da si sloji..
    ina4e li4no az ne sum si slagala i nqmam takova namerenie. purvo 4e vredqt mn,vtoro 4e nqma da mi otiva i treto ne sum fenka na kufto i da bilo tip ki4uri.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    1. Вредни
    2. Гадни
    3. Правят косата да изглежда мазна

И т.н.

Edit: Говоря за руси кичури при момчетата и при кафяви коси при момичетата. Няма нищо лошо на руса женска коса по-светли или по-тъмни руси кичури. Даже става много хубаво

Фен
    Град
    където поискам

Re: Русите кичури

Цитирай Първоначално написано от Sladko_Plami
    Kakvo mislite za rysite ki4yri.Spored vas vredni li sa za kosata,abe kajete si mnenieto :P
    Изтощават косата повече отколкото цялостно боядисване,трудно се поддържат,не на всички отиват,не винаги се получават така както искаме,бързо омръзват,трудно се заличават!Моят съвет е да не си правиш кичури,но ако те кефят моето мнение трябва да не те притеснява!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си