Цитирай Първоначално написано от Barbie
e...sega...ne mislq 4e trqbva da q pita "haresva6 li me"...moje da ne go haresva...kak 6te mu go kaja...dai i vuzmojnost da te haresa...az naprimer trydno si padam po kogoto i da e bilo...trqbva mi vreme, trqbva da go opoznaq...ne i kazvai 4e q haresva6...pokaji i go..az sudq po sebe si...i ne obi4am mn 4ovek s koito nikoga ne sum izlizala nasame, koito ne me poznava dostatu4no dobre...da mi tru6ne edno "haresvam te"...prosto...si kazvam "awe haresva6 me...ok, moje da sum ti simpati4na...ama kvo me haresva6 kat ne me poznava6 dostatu4no"
po4akai momi4eto da ozdravee i i kaji "q vij kakvo slunce...ala-bala...aide da se razhodim v parka"...pokaji i kakva dobra kompaniq moje6 da si, kak 4udesno mojete da si prekarvate..opoznaite se dobre...i togava si govorete za 4yvstva
Пич ето това направо ме разби точно това исках да чуя... мерси много, но все пак даваите още съвети..

едит: аз е питах дали може да има нещо м/у нас и тя каза "незнам" тоест се колебае според мен дано да е така =)

п.п. и аз вярвам в любовта от пръв поглед. защото така стана с нея =)

ЕДИТ: Само че има един голям проблем тя има приятел с който е ходила преди и сега тои е в Испания и аз е питах дали има гадже и тя каза че няма... , но незнам к'во ше права