- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато всичко свърши...
Здравейте приятели. НЗ как да започна, такаче ше карам направо. Няма да се оплаквам от нищо в тази тема, няма да ви карам да ми помагате...само искам да споделя с вас нещо, което току що написах...не съм го крал от никъде, а го написах сам. Единствено първите 6 думи са текст от една песен /Guns n' Roses - November Rain/, която ме накара да напиша думите по-долу. Не е дълъг, но пък на мен ми харесва![]()
Everybody needs Some time...all alone...to see the big mistake...to face the truth...to get used to the hard reaity...and when you realize that you're now alone in this grey,dark and unfair world...and there's no one to share your fears,your happiness,your LOVE...when this person is not next to you anymore...you should start your new life...you should reborn...and forget the past...forget the pain...because when you're sad, you're not livin'...you're just existing!
Надявам се с това да помогна поне малко на някой, който не се чувства усобено добре, след като е останал сам, защото на мен дари и за миг ми помогна...
Мерси за вниманието![]()
shte e hubavo i ako go napishesh na balgarski zashtoto moje da ima i drugi hora kato men koito da ne znaqt dobre angliiski![]()
на български че не ми се превежда![]()
[quote="Анонимко"]
Everybody needs Some time...all alone...to see the big mistake...to face the truth...to get used to the hard reaity...and when you realize that you're now alone in this grey,dark and unfair world...and there's no one to share your fears,your happiness,your LOVE...when this person is not next to you anymore...you should start your new life...you should reborn...and forget the past...forget the pain...because when you're sad, you're not livin'...you're just existing!
[quote]
Bсеки има нужда от малко време ... сам ... за да види големите грешки ... да се срещне лице в лице с истината ... свикнал с жестоката реалност ... и когато осъзнаеш,че сега си сам в този сив,тъмен и несправедлив свят ... и няма кой да сподели страховете ти, щастието ти,ЛЮБОВТА ти ... когато този човек не е до теб ... трябва да започнеш своя нов живот ... трябва да се преродиш ... и да забравиш миналото ... да забравиш болката ... защото когато си тъжен,ти не живееш ... просто съществуваш! -gore dolu taka se prevejda
haresva mi tova koeto si napisal...![]()
I was lost and I'm still lost...
Страхотно е =D> =D> =D>
И вярно...
Мнооого е добро =D> =D> =D> =D> супер е !
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
само да разберем от каде го е копирал и всичко е готово![]()
ае и аз да направя 1 преводче - малко по-литературно, че да звучи добре![]()
Всеки има нужда от малко време на саме, за да прозре грешките си... да види истината... да свикне с горчивата реалност...и когато осъзнаеш, че си сам на този тъмен, сив и несправедлив свят.. и че вече човекът, с който си споделял страховете, радостта и любовта си, не е до теб... трябва да започнеш нов живот... да се преродиш...да забравиш миналото и болката... защото когато си тъжен не живееш, а просто съществуваш!
написаното е мн вярно![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ami 4e e hubavo e hubavo!m/u drugoto napisano e na super ama supe razbiraem ezik(angliiski)!taka 4e ne razbiram 6to ne mojete da si go prevedete...nqma zna4enie!ina4e e mnogo gotino![]()
verno si zvu4i po dobre na literaturen ezika,ama tva e za teq det ima ti4ka literaturata a pa za drugite-kato mene 6e saПървоначално написано от valantain_love
![]()
I was lost and I'm still lost...
Една мъничка забележчица - "you should reborn"Код:REBORN [ri:'bɔ:n] 1. прероден, роден отново, превъплътен 2. възроден, обновен
трябва да стане "you should revive". И си в джаза.
Ми не не съм го копирал въобще. Още в първия пост казах, че само първите няколко думи са от една песен и като ги видях ми дадоха просто начало на останалотоПървоначално написано от DevilMayСry
Иначе мерси, радвам се, че ви харесва. За пръв път пиша подобно нещо и наистина човек се чувства по-добре след тва
![]()
Do you need some time...on your ownПървоначално написано от Анонимко
Do you need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone
I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you
Абе няма адски много общо със самата песен освен един ред, но това не е от особено значение. Супер хубаво е написано и супер много ми харесва като мисъл. Браво!!! Рядко не изказвам никаква критика, но написаното от теб наистина е с много смисъл и много вярно!
Perfektno e povqrvai mi.Dobre 4e vse pak se nameriha hora da go prevedat,6toto ina4e nqma6e da go razberem!!!Brao!!!
Много е добро. Има доста верни неща.![]()
Бравос! =D>
mersi super e
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...