.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Kelly ClarksoN

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Еми дразнещо е, да. Но е дразнещо некфи пишлемета дето слушат метъл от 2-3 години (не че аз слушам от кой знае колко повече) да псуват начинаещите и да се тупат в гърдите колко са метъл, колко са черни, кфи зли кучки са, колко разбират от еди кфо си, колко бира са изпили и т.н.
    Не можеш ли да си слушаш музиката, без да псуваш сичко наред, което не е толкова просветено като теб? Да заформиш един хубав спор, със хубави аргументи и без цветущи псувни е друго нещо...

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Еми дразнещо е, да. Но е дразнещо некфи пишлемета дето слушат метъл от 2-3 години (не че аз слушам от кой знае колко повече) да псуват начинаещите и да се тупат в гърдите колко са метъл, колко са черни, кфи зли кучки са, колко разбират от еди кфо си, колко бира са изпили и т.н.
    Не можеш ли да си слушаш музиката, без да псуваш сичко наред, което не е толкова просветено като теб? Да заформиш един хубав спор, със хубави аргументи и без цветущи псувни е друго нещо...
    Хубаво е че ми го обясни, но аз слушам рок, а и не се изживявам като "черна", "лоша кучка" или еди какво си. Просто ме дразнят такива позьорщини.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Теб не съм те включвала в това число.
    Други хора имах предвид, уотевъ...

Re: Kelly ClarksoN

Цитирай Първоначално написано от Her Infernal Majesty
    Цитирай Първоначално написано от GoThiC_GirL
    moga da vi kaja na vsi4ki 4e az ne sum se ograni4ila samo v metala a i v drugi janrove s isklu4enie na 4alga 4e vie se pravite na 4isti metalki kvoto ne ste tva e otdelen vupros
    Как ше сме чисти....нали сме метълки се пак!
    xaxaaxxa xxxu ауе мацка нали питаше за песента кво обърна темата на кой бил метал/ка и кой не и кво слушал??пффф най-ги мраза такива отворени дето си мислят,че знаят всичко като слушат всякви стилове!голям праз пък !!!

da we i koga e stanalo tva we koga sum tursila pesen na kondio a na men mi e mnogo 4udno ot kude gi znae6 vs 4agari a ??? basi vie ste ebati kompleksarite napravo "Сте ИСТИНСКИ "metaliiiiiii napravoooooo vi go priznavam 4algari ste i tva e .... sigurno i vs 4algarski pesni gi znaete na izust...........eto vijdate li sq kvo e da vi napadat a ???? vie kak ne razbrahte 4e az slu6am vs bez BG 4alga maikooo...... qsno are sprete s toq spor 6toto i az sum sigurna 4e ne ste se rodili metali a sum obedena 4e kato malki ste slu6ali 4algi4ki i nekvi takiva ku4eci a az pone znam 4e kato bqh malka kato 4ueh rap se spirah po ulicata i sum se zaslu6vala kolkoto i malka da sum bila a.. ne kato vas ...!!!

Супер фен
    Кво я захранихте е*ати?! Най-глупавото е да си налагате мнението,ама най-най Значи на момичето и харесва тази песен и иска да я намери...пуска тема и който може да и помогне ще го направи,другите не мога да разбера за какво се обаждат?! О.К. слушайте си там метъла,но ако обичате престанете да се изявявате като големите разбирачи! Не казвам,че не сте,но са кво като се е написала "готик..." това да не я задължава да слуша само нещо определено?!Тя може да е привържениечка на еди коя си група (съжалявам не ги знам,просто слушам по-друг стил музика) и пак да и харесва тая песен Адски мн се изнервям така....не всички са заклетите метъли или рокаджии или чалгаджии или нз кви си там..........
    А за песента вече ти я казаха
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от GoThiC_GirL
    da we i koga e stanalo tva we koga sum tursila pesen na kondio a na men mi e mnogo 4udno ot kude gi znae6 vs 4agari a ??? basi vie ste ebati kompleksarite napravo "Сте ИСТИНСКИ "metaliiiiiii napravoooooo vi go priznavam 4algari ste i tva e .... sigurno i vs 4algarski pesni gi znaete na izust...........eto vijdate li sq kvo e da vi napadat a ???? vie kak ne razbrahte 4e az slu6am vs bez BG 4alga maikooo...... qsno are sprete s toq spor 6toto i az sum sigurna 4e ne ste se rodili metali a sum obedena 4e kato malki ste slu6ali 4algi4ki i nekvi takiva ku4eci a az pone znam 4e kato bqh malka kato 4ueh rap se spirah po ulicata i sum se zaslu6vala kolkoto i malka da sum bila a.. ne kato vas ...!!!
    Ще ти обясня нещо - за да мразиш нещо трябва да го познаваш. Да, слушала съм чалга и знам достатъчно, за да я мразя. Това, че ти ми казваш че съм чалгарка - не ме ебе особено, защото знам че не съм На теб ако това ти е слабото място... Мисля че можем да си правим изводите
    Знаеш колко ме ебе че ти си асе заслушвала в рап-а? Аз като малка съм слушала ретро! Тва че ти смяташ рап-а за хубава музика - няма проблем че намираш нещо хубаво в тъпа музика и тъп текст - няма лошо. Но не ми се фукай с шибания рап, защото той е нищо пред ретрото.
    ЗАщо говорим за чалга ли???
    1. Тая е слушана от абсолютно всички чалгарки.
    2. Тая е копие на Бритни Спиърс.
    3. Поп Комерс Чалга

Сега... Проблемът е в ника ти - чрез него ти изразяваш същността си, а незнам за какво ти е да се представяш като метълка, след като не си (не говоря за обличане).
    Оттам-нататък не ме интересува. Просто се издразних на контрастът между темата ти и ника ти. ти можеш да си слушаш каквото искаш, мен това не ме засяга. Айде приятен ден.

Мега фен
    Всъщност Буут има право. Аз преди се бях написала в чата "Секси Металка"...хаххахаххаххаха!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Estranged
    ти е да се представяш като метълка, след като не си (не говоря за обличане).
    [/b]
    А тя пък никак не се представя за метълка. Готик. Метъл. Разлика правиш ли? Като не правиш що я нападаш?

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цитирай Първоначално написано от Estranged
    ти е да се представяш като метълка, след като не си (не говоря за обличане).
    [/b]
    А тя пък никак не се представя за метълка. Готик. Метъл. Разлика правиш ли? Като не правиш що я нападаш?
    Не, правя, но се удих как ще стане термина за момиче, което слуша готик, но тъй като не се сетих и реших че е по-добра идея да го свържа с готик метъла (ако има такъв термин, защото и за него много се спори) и накрая се получи мноу весело

Повече от фен
    Град
    sofia
    walk away ili since u been gone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си