- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Kelly ClarksoN
Еми дразнещо е, да. Но е дразнещо некфи пишлемета дето слушат метъл от 2-3 години (не че аз слушам от кой знае колко повече) да псуват начинаещите и да се тупат в гърдите колко са метъл, колко са черни, кфи зли кучки са, колко разбират от еди кфо си, колко бира са изпили и т.н.
Не можеш ли да си слушаш музиката, без да псуваш сичко наред, което не е толкова просветено като теб? Да заформиш един хубав спор, със хубави аргументи и без цветущи псувни е друго нещо...
Saatana vittu perkele hate crew!
Хубаво е че ми го обясни, но аз слушам рок, а и не се изживявам като "черна", "лоша кучка" или еди какво си. Просто ме дразнят такива позьорщини.Първоначално написано от Boot
Теб не съм те включвала в това число.
Други хора имах предвид, уотевъ...
da we i koga e stanalo tva we koga sum tursila pesen na kondio a na men mi e mnogo 4udno ot kude gi znae6 vs 4agari a ??? basi vie ste ebati kompleksaritenapravo "Сте ИСТИНСКИ "metaliiiiiii napravoooooo vi go priznavam 4algari ste i tva e .... sigurno i vs 4algarski pesni gi znaete na izust...........eto vijdate li sq kvo e da vi napadat a ???? vie kak ne razbrahte 4e az slu6am vs bez BG 4alga maikooo...... qsno are sprete s toq spor 6toto i az sum sigurna 4e ne ste se rodili metali a sum obedena 4e kato malki ste slu6ali 4algi4ki i nekvi takiva ku4eci a az pone znam 4e kato bqh malka kato 4ueh rap se spirah po ulicata i sum se zaslu6vala kolkoto i malka da sum bila a.. ne kato vas ...!!!
Кво я захранихте е*ати?!Най-глупавото е да си налагате мнението,ама най-най
Значи на момичето и харесва тази песен и иска да я намери...пуска тема и който може да и помогне ще го направи,другите не мога да разбера за какво се обаждат?! О.К. слушайте си там метъла,но ако обичате престанете да се изявявате като големите разбирачи! Не казвам,че не сте,но са кво като се е написала "готик..." това да не я задължава да слуша само нещо определено?!Тя може да е привържениечка на еди коя си група (съжалявам не ги знам,просто слушам по-друг стил музика) и пак да и харесва тая песен
Адски мн се изнервям така....не всички са заклетите метъли или рокаджии или чалгаджии или нз кви си там..........
![]()
А за песента вече ти я казаха![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ще ти обясня нещо - за да мразиш нещо трябва да го познаваш. Да, слушала съм чалга и знам достатъчно, за да я мразя. Това, че ти ми казваш че съм чалгарка - не ме ебе особено, защото знам че не съмПървоначално написано от GoThiC_GirL
На теб ако това ти е слабото място... Мисля че можем да си правим изводите
![]()
Знаеш колко ме ебе че ти си асе заслушвала в рап-а? Аз като малка съм слушала ретро! Тва че ти смяташ рап-а за хубава музика - няма проблем че намираш нещо хубаво в тъпа музика и тъп текст - няма лошо. Но не ми се фукай с шибания рап, защото той е нищо пред ретрото.
ЗАщо говорим за чалга ли???
1. Тая е слушана от абсолютно всички чалгарки.
2. Тая е копие на Бритни Спиърс.
3. ПопКомерс
Чалга
Сега... Проблемът е в ника ти - чрез него ти изразяваш същността си, а незнам за какво ти е да се представяш като метълка, след като не си (не говоря за обличане).
Оттам-нататък не ме интересува. Просто се издразних на контрастът между темата ти и ника ти. ти можеш да си слушаш каквото искаш, мен това не ме засяга. Айде приятен ден.
Всъщност Буут има право. Аз преди се бях написала в чата "Секси Металка"...хаххахаххаххаха!
А тя пък никак не се представя за метълка. Готик. Метъл. Разлика правиш ли? Като не правиш що я нападаш?Първоначално написано от Estranged
Не, правя, но се удих как ще стане термина за момиче, което слуша готик, но тъй като не се сетих и реших че е по-добра идея да го свържа с готик метъла (ако има такъв термин, защото и за него много се спори) и накрая се получи мноу веселоПървоначално написано от Boot
![]()