Цитирай Първоначално написано от GoThiC_GirL
da we i koga e stanalo tva we koga sum tursila pesen na kondio a na men mi e mnogo 4udno ot kude gi znae6 vs 4agari a ??? basi vie ste ebati kompleksarite napravo "Сте ИСТИНСКИ "metaliiiiiii napravoooooo vi go priznavam 4algari ste i tva e .... sigurno i vs 4algarski pesni gi znaete na izust...........eto vijdate li sq kvo e da vi napadat a ???? vie kak ne razbrahte 4e az slu6am vs bez BG 4alga maikooo...... qsno are sprete s toq spor 6toto i az sum sigurna 4e ne ste se rodili metali a sum obedena 4e kato malki ste slu6ali 4algi4ki i nekvi takiva ku4eci a az pone znam 4e kato bqh malka kato 4ueh rap se spirah po ulicata i sum se zaslu6vala kolkoto i malka da sum bila a.. ne kato vas ...!!!
Ще ти обясня нещо - за да мразиш нещо трябва да го познаваш. Да, слушала съм чалга и знам достатъчно, за да я мразя. Това, че ти ми казваш че съм чалгарка - не ме ебе особено, защото знам че не съм На теб ако това ти е слабото място... Мисля че можем да си правим изводите
Знаеш колко ме ебе че ти си асе заслушвала в рап-а? Аз като малка съм слушала ретро! Тва че ти смяташ рап-а за хубава музика - няма проблем че намираш нещо хубаво в тъпа музика и тъп текст - няма лошо. Но не ми се фукай с шибания рап, защото той е нищо пред ретрото.
ЗАщо говорим за чалга ли???
1. Тая е слушана от абсолютно всички чалгарки.
2. Тая е копие на Бритни Спиърс.
3. Поп Комерс Чалга

Сега... Проблемът е в ника ти - чрез него ти изразяваш същността си, а незнам за какво ти е да се представяш като метълка, след като не си (не говоря за обличане).
Оттам-нататък не ме интересува. Просто се издразних на контрастът между темата ти и ника ти. ти можеш да си слушаш каквото искаш, мен това не ме засяга. Айде приятен ден.