.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Гинеколог

скйд
    Guest

Гинеколог

Искам да отида на гинеколог. Нужно ли е личният лекар да знае, може ли гинеколога да каже на родителите ми и на личния лекар, ако нямам 18? Колко се плаща? мерси предварително

:))))))
    Guest
    moje da idesh na ginekolog i roditelite ti da ne razberat,no trqbva da vzemesh napravlenie ot li4niq lekar,koeto zna4i 4e toi 6te znae!drugiq variant e da idesh v 4astna klinika na ginekolog,kadeto nito roditelite ti nito li4niq ti lekar 6te razberat,no 6te trqbva da platish dosta !dano da sam ti pomognala

za da otide6 na ginekolog bez da znae li4nata li lekarka trqbva da si plati6- moje bi okolo 15-20 lv. zavisi za kakvo 6te hodi6. ginekologa nqma pravo da kazva na va6ite(lekarska taina).
    TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!

скйд
    Guest
    Дори и да нямам 18 пак няма да каже така ли?

estestveno razbira se ako i kaje6. vsa6tnost za kakvo 6te hodi6?
    TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!

:))))))
    Guest
    nqma da kaje,ako mu obqsnish 4e ne iskash da kazva,razbirash lI?

скйд
    Guest
    Не мога да бъда отворена до край. Кървяла съм няколко пъти от пръсти, но не може да влезе пенис. Имам част от ципа, която е дебела, плътна и не може да се скъса. Даже виси леко...

uau..... seriozen problem spored men. otivai po skoro do li4nata li lekarka i si vzimai napravlenie i otivai na lekar. i dano vsi4ko da mine ok. uspeh. ne se pritesnqvai za tova dali lekarkata ti 6te kaje na va6ite. tq 6te te razbere.

Цитирай Първоначално написано от djindji_f
    uau..... seriozen problem spored men. otivai po skoro do li4nata li lekarka i si vzimai napravlenie i otivai na lekar. i dano vsi4ko da mine ok. uspeh. ne se pritesnqvai za tova dali lekarkata ti 6te kaje na va6ite. tq 6te te razbere.
    absolutno i az sam na tova mnenie!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от :)))))
    Цитирай Първоначално написано от djindji_f
    absolutno i az sam na tova mnenie!
    i az i az

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си