Здравейте приятели. НЗ как да започна, такаче ше карам направо. Няма да се оплаквам от нищо в тази тема, няма да ви карам да ми помагате...само искам да споделя с вас нещо, което току що написах...не съм го крал от никъде, а го написах сам. Единствено първите 6 думи са текст от една песен /Guns n' Roses - November Rain/, която ме накара да напиша думите по-долу. Не е дълъг, но пък на мен ми харесва
Everybody needs Some time...all alone...to see the big mistake...to face the truth...to get used to the hard reaity...and when you realize that you're now alone in this grey,dark and unfair world...and there's no one to share your fears,your happiness,your LOVE...when this person is not next to you anymore...you should start your new life...you should reborn...and forget the past...forget the pain...because when you're sad, you're not livin'...you're just existing!
Надявам се с това да помогна поне малко на някой, който не се чувства усобено добре, след като е останал сам, защото на мен дари и за миг ми помогна ...
Мерси за вниманието