- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- haresvate li tova...
kefi li vi kat se natiskate s gadjeto (za momi4etata) da celuvate vratleto na gadjeto i da prilagate razli4ni tehniki s ezi4eto i ustnite po nego ili leko da go hapvate:}![]()
\
/
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
е на кой не му харесва![]()
мммм мн ясно,че ще ми харесва![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ludnicataaaaaaaaaaa
Пф... нищо не казаПървоначално написано от cat^girl^{P}
![]()
![]()
![]()
Mislq che temata nqma nikakav smisal![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Разбира се.Всяква близост с гаджето ми се отразява мноу добре![]()
ае мацка що за въпрос ?Първоначално написано от cat^girl^{P}
на кой не му харесва ?
![]()
Досега не виждам отрицателен отговор!Значи на кой не му харесва?
da,haresva mi,no nikoga ne otkazvam nqkoi drug da si izprobva tehnikite vyrhu men.
![]()
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
тъп въпросна кого не му харесва
"Целувка за лека нощ"
ami na mene ne mi haresva osobenno!!!!!! az sym lizbi i si padam po momi4eta tyi 4e ...... moje da si e......te maikite
Е, ти сякаш откри света! Тва мисля че няма нито едно момиче, което да не го прави![]()
То това си е част от репертоара - да се хапят ушите, да се смуче врата, да се хапят усните (понякога до кръвввввввввввввввввввв) и езика
hahaha mi moga da si igraq strashno mn vreme![]()
Xxhaxhah da.Gadjeto mi se kefi pove4e ot kolkoto az. Du6evna 4ikiq![]()
estestveno 4e ob4am...i toi dokolkoto vijdam..
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Що за тъпа темаСякаш чакаш да чуеш нещо различно от ДА
на кой ли не му харесва???
![]()
![]()