- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към мацките :)
Я кажете сладурани.... и по-точно тези от вас, които се обескосмяват по срамните области. Говоря за там долу... сещате се - да, но сега не ми се употребяват разни термини. Как ги премахвате космите и колко често ?аз лично ги бръсна ... ама ако го правя прекалено често и става някакво гадно и неприятно...! Ще се радвам да повечко мнения
![]()
всеки би се радвал на повече мнения в темата си. а по нея, аз не съм сладурана но подобно на тях си бръсна гениталите. е не е всеки ден, ама знаете какво става от много бръснене. обикновенно когато ми трявба когато има нещо "официално" се омахарвам останалото време не чак толквоа често щото и няма смисъл -> ножчета, пяна, нерви, време...
Аааа бръсненето не е за мен... каквато съм и бъзла, за това -> кола маска! Преди ходех на козметик, ама ми се стори излишно да давам пари за това като мога и сама да се справя...
много вярно ако ги бръснеш ще стане така че отначало ще ги бръснеш след това ще трябва да ги подстригваш след това ще трябва да ги косиш със сърпа и накрая ще имаш твърда гора и ще си режеж космите с ножа хахахах[/b]Първоначално написано от Glezlata
бръсненето яко съкс!
много по-добре ще ти е ако ходиш на козметичка, а не през няколко дни с бръснача + това така космите стават по-гадни, а със кола маската оредяват и стават по-нежни
"Целувка за лека нощ"
i men me int.taq temi4ka..a kakvi kremove i razni kola maski polzvate i kolko struvat?
Да,аз 2 пъти ходя на кола маска,след това 1 път бръсна(за да не излизат подкожни) и после пак-2 пъти кола маска, 1 път бръснене и съм много доволна!Първоначално написано от Glezlata
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
и после квоПървоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
зер аз писах прочети ми поста и ще вижиш кво ще стане като се бръснеш
![]()
Тая тема толкова е коментирана , че ми става лошо от нея ! Иии .. на теб пък след макс година ще ти стане още по-лошо , ако се бръснешПробвай с кола-маска (топла , студена , сама , на козметик - както искаш) И поне няма да се чудиш през ден какво да ги правиш космите.
Ми и аз съм с бръсначката и си мисля, че ще е адска болката ако отида на козметик!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
est 4e ne se brasna tolkova e nehigieni4no plius tova kogato si brasne6 po slabinite kosmite ti stavat po debeli i s po golemi koreni zatova si ima kozmetici az li4no hodq ot 2 godini na kozmetik i sam stra6no dovolna
prepora4vam sa6toto i na tebe
emi ili kola maska ili epilator,no po-dobre s kola,za6toto otvednuj gi maha a ne minava6 da te boli po 100 puti...no puk i dvete gi izskubvat....koeto e dobre.a za brusna4a nqma da komentiram prosto za6toto me e gnus..
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Като гледам повечето ползват кола маска..А не боли ли? Аз за краката още не мога да свикна с болката, а за интимните части...не ми се мисли...![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.