.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

един разказ

Угаснаха и последните светлини..хората спяха...Мрак!..За нея мрака беше настъпил много отдавна,но никой не го виждаше,тои беше вътре-в нея...Дали умело го прикриваше или просто те бяха слепи?За всички утре слънцето пак щеше да изгрее,птиците пак щяха да пеят,живота им щеше да си е същия...За всички,но не и за нея!Тя въздъхна тежко,но някак безразлично..вече се беше примирила с болката и с всичко останало..Изправи се,и все едно на пръсти,като че ли призрак,стана и излезе от апартамента.Беше студено,а тя не усещаше вятъра как я пронизва.Вървеше все направо,облякла тази своя бяла рокля..Замисли се защо носи още бяло...дали се опитваше да прикрие черното в себе си?А може би и беше останало като спомен от предишния живот..толкова чист,изпълнен с радости и мечти,дори и леко наивен..Погледна нагоре-небето беше толкова ясно,безоблачно.Лунните лъчи някак зловещо осветяваха всичко около нея и тя за секунда изтръпна..Беше боса.Обърна се и тръгна по тревата,но се чувстваше странно..С всяка крачка тя усещаше как се връща в миналото.Една след друга картините от нейния живот се сменяха.Колкото повече вървеше,толкова чувството се засилваше.За миг се видя толкова малка,тичаща по същата тази поляна,по която сега се луташе.Видя нейното детсво.Внезапно сърцето и започна да тупти по-силно,сякаш искаш да избяга от гърдите и,да се скрие някъде и да не усеща тези чувства,които сега напираха с голяма сила.Учуди се.Нима още имаше сърце?!Тя ускори крачката..голямия негостоприемен град..вечните скандали..малкия апартамент..сълзите..болкит е..фалшивите усмивки...Тя вече тичаше по поляната,а миналото не я оставаше.Напротив-ставаше все по-реално.Студа..самотата..оно а момче..разочарованието..пос тоянните удари на живота..Лека като вятър,сега тя стъпваше тежко..бягаше толкова бързо сякаш искаше да се скрие от това минало,което я гонеше като сянка.Съзлите напираха в очите и,стичаха се и все едно изгаряха лицето и.Спомените яростно нахлуваха и безмилостно я пронизваха пак,и пак,и пак.Докато най-накрая не стигна извора и спря.Загледа се в спокойната вода.Тялото и гореше,целият и живот се беше повторил за няколко секунди.Потопи краката си във водата.Усети блажен хлад..продължи навътре.Пред нея се появи отново онова дете,тичащо по поляната..отново тя.Пордъжаваше навътре и навътре..
    Слънцето вече изгря и сякаш с лъчите си то събуди нейния живот.Тя лежеше на брега,не знаеше още на дъното или на повърхноста е.Дали беше нова,а в нея живееше ли всичко старо?Цялата в бяло,а лицето и беше прорязано от някакво подобие на усмивка.Беше направила избор вечерта..единственият..прав илният!Лъчите нежно я погалиха .Почуствала топлината тя се събуди..изправи се.Очите и някак сияйни,вече беше опознала какво е това усмивката..Усмихна се..Закрачи уверено назад,назад към къщата,назад към живота!Беше направила избор.Беше избрала живота!Вече знаеше защо носи бяло,нямаше го онова черното в нея,и за нея имаше светлина,и за нея приците пееха,и за нея слънцето грееше!Вървеше по пътеката,вървеше към ново начало-задраскала бе всичко старо,загърбила и простила всички болки и неправди...вървеше!
    А вие,вие ще я последвате ли?

във форума бях чела един такъв разказ и много ми хареса,направих леки промени и не знам дали се е получило..

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    оле.. нямам думи... тва е страхотно.. мн ме разчувства и се замислих а и някакси ме ободри и ми даде надежда
    браво на теб, че си го написала
    доста хора ще имат полза от него
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

super e

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Страхотно е !!! БРАВО =D> =D> =D> =D>

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Голям фен
    еми постарала си се да дадеш copy/paste хубаво е

Голям фен
    Наистина е много хубаво! :}

Град
    In youre smile
    prekrasno e.raz4uvstva me.nakara me da se zamislq.
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Супер фен
    Много е добре,че има как този разказ да даде надежда!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    I like it

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

prosto me ostavi bez dumi!
    Tolkova e nejno!
    J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!

Голям фен
    Град
    sofia
    men su6o mn me kefi razkaja
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си