.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: avon

Guest

avon

ai macki haresvate li 6ampoanite na Avon po spec. Advance Techniques?6toto az s1m mn dovona i mn me kefqt

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    i mene me kefat az samo ot tqh polzvam kakto 6ampoani taka i balsami a i si4kata mi kozmetika e ot avon 6toto mi izliza bez pari4ki poneje sam distributor

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest

brao

i az taka macka a ko misli6 za tiq po evtini4kite det bqha po 2,70lv 6ampoan4eta?

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Аз използвам по-непознати шамоани, които ми ги препоръчва фризьорката ми. С EKS surgiva marine съм сега. Просто вече не вярвам на тея масови шампоани, като Avon, Oriflame, Sunsilk и т.н.

Досега не съм чула дистрибутор на Avon да каже че не ползва всичко тяхно и че не се кефи. Ами ще се кефи, то докато не реши да се бръкне за някой лев и не опита нещо по-хубаво от тях, няма как да разбере, че не са особено хубави и качествени.
    -----
    Използвайте кондоми, че паниката, а не бебетата ще ви вземат здравето!

abe dobri sa vupeki 4e ne sum distributor....az li4no gi haresvam i sum dovolna.kato cqlo ne sum imala problem s tqh.
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    i az sym dovolna ,no osven tqh izpozlvam sushto ne tolkova izvestni marki koito mi preporychva friziorkata

Повече от фен
    A da we az si kupih skoro nekav 6ampoan i balsam 2 v 1 na Avon i e ebati bukluka.

Re: avon

Цитирай Първоначално написано от cat^girl^{P}
    ai macki haresvate li 6ampoanite na Avon po spec. Advance Techniques?6toto az s1m mn dovona i mn me kefqt
    kefeha me do skoro poru4ah si dva i se kapeh s tqh ama mnogo ze da mi pada kosata i purhot se poqvi abe gadna rabota ve4e ot avon samo grimove si poru4vam...
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си