.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    пФ;)
    Guest

Мисионерската-бати неудобната поза

Хора сигурно ще приемете тая тема като базик, но не е така.
    Значи като права секс в мисионескта поза(аз отгоре) нещо хич не ми е удобно. Като легна и се отпусна върху момичето хич не ми е удобно и затова седа с изправени ръце, а така се изморявам главно в корема и ми омаляват ръцете. Знам, че не мога така цял живот, но прсото ми е неудобно като съм легнал. Има ли други с моя проблем и дайте няква идейка как да се оправи тоя проблем. Като легна върху момичето имам чувството, че си го вкарвам супер малко.

Повече от фен
    emi pravish malko (dokato se izmorish ) smenqte pozata malko i tq da se potrudi i vis4ko e x3a posle pak taka i se reduvate!!!!
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Guest
    Opredeleno misionerskata e nai neudobnata poza spred mene pone. Dokat q praq ne moga nqkak si da se otpusna varhu momi4eto i za tva se darja s racete i hi4 ne mi e god 6tot sled 5 min ve4e se skapva6 i se edno ne ebe mi ne znam ko prai6. Po dobre sa zadnata ili ako tq e ot gore ama to vsu6tnost ima tolko mnogo pozi poobrazovai se malko i naprao 6e se rodi6 pak i na neq 6e i haresa . Kat ti e neudobno i se izmorqva6 i malko da prai6 pak 6e e taka i posle si4ko 6te boli prepora4vam ti da ne nablqga6 mnogo na ne q haresai si nqkoq druga poza

mraza misionerkata, zemi si kamasutra i to tam si nameri nekoq poza, ima dosta udobni

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Първо се облягаш на едната ръка после на другата.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

emi kato ne ti e udobna ne q praktikuvai...elementarno...ama nemoje samo momi4eto da e otgore...probvai se ti da go prai6 sy6toto dvijenie koeto pravi momi4eto pone 10 min i da vidim dali nqma da se izmori6...a o4akvate jenite da go pravqt xixix
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Мега фен
    Да не мислиш, че за момичето да е отгоре е много удобно, особено ако мъжът е по-масивен? Не се оплаквай!

Night_Rider
    Guest
    малко физически упражнения, ще са ти от ползаа щом, се уморяваш бърже

Цитирай Първоначално написано от Night_Rider
    малко физически упражнения, ще са ти от ползаа щом, се уморяваш бърже
    na su6toto mnenie sum! tolkova li vi e neudobno? moeto gadje izdurja dosta a vuob6te ne e ot muskulestite!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    хахахахаха...

ама вие май на хамалогия сте го обърнали...
    сменяйте позите...
    а и за мисионерската има как да ти е удобно... помъчи се малко и ще се сетиш...
    Подсказка: може да използваш възглавница, която да сложиш под приятелката си и ако си е разтворила достатъчно краката, мисля че нито ще ти е трудно да проникнеш, нито да си мислиш че влиза адски малко-пробвай и кажи, за мен действа!

Град
    ....махайте ми се от главатааа
    ако искаш накарай приятелката си да си вдигне и разтвори краката на max и така ще проникваш по лесно,а и на нея много повече ще и харесва.гаранция.пък за въпроса - ми на лакти не стаа ли да лежиш......не е толкова изморително така
    ама и другите f са прави,че и на нас не ни е лесно като сме отгоре ама не се оплакваме,нали

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да и при мен е така. Слагай си ръцете под главата й. А и сменяйте позата..едва ли ако си 5 мин отгоре, ще се измориш чак толкова много Не е като чикията, а?

Супер фен
    ima tolkoz drugi pozi osven taq misionerska....probvai drugo

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    различни хора, различни идеали..
    "Целувка за лека нощ"

Vernu Fani ima tolkoz mnogo pozi kat ti ne e udobno nameri si takava kfato ti e udobna i gotovo ! :P

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Голям фен
    dam.....mem0rex e prav...vazglavnicata sa6to pomaga...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Фен
    Град
    София

Re: Мисионерската-бати неудобната поза

Цитирай Първоначално написано от пФ;)
    Хора сигурно ще приемете тая тема като базик, но не е така.
    Значи като права секс в мисионескта поза(аз отгоре) нещо хич не ми е удобно. Като легна и се отпусна върху момичето хич не ми е удобно и затова седа с изправени ръце, а така се изморявам главно в корема и ми омаляват ръцете. Знам, че не мога така цял живот, но прсото ми е неудобно като съм легнал. Има ли други с моя проблем и дайте няква идейка как да се оправи тоя проблем. Като легна върху момичето имам чувството, че си го вкарвам супер малко.
    Не стоиш на ръце - а на лакти. По този начин можеш да прегърнеш партньорката; можеш да галиш косата; можеш и други неща. А *част* от тежестта ти е върху нея, така че няма да се изморяваш.

//офф Пък и младото поколение сте едни Навремето без 40 лицеви не ни пускаха от Физическо...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    първо ти отгоре...после тя...редувате се
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен Аватара на thirteen
    Dam.. i az sam chuvala oplakvaniq nqkoi momcheta ne e predpochitat shtoto po-byrzo svyr6vali

Мега фен
    Имам такива наблюдения с мъжа - почти винаги свършва по време на мисионерската, макар че има и други фактори.

Мега фен
    Ще взема да се възбудя от подобни теми.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Имам такива наблюдения с мъжа - почти винаги свършва по време на мисионерската, макар че има и други фактори.
    Имам такива наблюдения с мъжа (сиреч - с мене), най-трудно ми е да свърша в мисионерската.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си