- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА мъжете и страха от "онова" :)
Така... Покрай "Женени с деца" и разни други подробности се замислих за страха на мъжете от мензиса. Просто повечето имат някаква фобия. Незнам защо толкова се страхуват от "хубавото" настроение, което го съпътстваИ, наистина, толкова ли сме страшни
![]()
Абе въобще мнзиса не е приятен и за двата пола - никакъв секс, само караници, болки и т.н. Но ми е интересно колко мъже е така се плашат![]()
Ми на мен не ми пречи - слагам презерватива и си те плющя, пък ти ако искаш изтечи отдолу...
По-скоро жените имат проблем в тия моменти (то в тва ви минава живота)...
Нека твоя мензис си е само твой проблем
Как реши, че "ни е страх от онова"?
Чудиш се кво да напишеш...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Не, забелязала съм го, представи сиПървоначално написано от penywise
А Ако ми е кеф и на целия свят ще му направя проблем
![]()
Нямам проблем с това,презерватив и готово.Който има проблем да се оправя.
Аз съм забелязала че има момчета, които адски ги е страх от настроенията ни тогава, не от самото нещо. И винаги ми е било интересно дали наистина сме толкова страшни.Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
На мен със сестра ми и майка ми ни идваше по едно и също време... Лелеее... Баща ми му идеше да се изнесе...Като ще ми идва съм изключително непоносима...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Според мен пък не ги е страх, ами просто си нямат представа за какво става въпрос ( като усещане говоря) и затова реагират боязливо. А за настроенията, че то тогава ние сами не можем да се траем камо ли някой друг![]()
![]()
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Тези момченца ги е страх от жените и явно не са наясно с женската физиология и психика. Какво толкова? Не са виждали нервна или истерична жена, която си мени настроенията?Първоначално написано от Estranged
1. Защото н вас не ви идва. И в момент, в който се превивам от болка, да знаеш как псувам всяко нещо с "мъжки полов орган", само... Горкият ми баща, щото той най-често става свидетел. А в даскалото - ужас.Първоначално написано от exploitedteen
2. Има разлика между побой и болки в яйчниците. Тазио болка е вътре в теб и ти не мопжеш да я спреш по никакъв начин, освен да се надрусаш с Аулин. Просто се превиваш, а болката не спира. И това всеки ден, през един месец, всяка година, докато не станеш бабичка. И така ти минават най-яките моменти от живота. Абе весело е. Винаги съм си мислила че на мъжте им е много по-лесно...
Почти всяка болка се спира със съответната доза обезболяващо. И мен ме боли. И то не яйчниците, пронизва ме направо вагината. Обаче една жена ако я боли адски много, защо се вижда с някого изобщо? За да си го изкара на него!
както каза експлойтед аз ще изразя мнение...
кфо са виновни момчетата че на нас ни идва?! тфа че на нас тогава ни се иска да убием всичко живо е отделен въпросаз лично не виждам някакво особено държание в момчетата при споменаването на мензис, цикъл и т.н. въпрос на гледна точка
![]()
"Целувка за лека нощ"
6te vi dam sledniq primer nai-dobrata mi fr si ima6e edno gadje.
Toi i brakna v damskata 4anta i vidq damski prevrzki i kakto q be6e pregarnal q pusna i kaza"Ti v takova li si ma q se razkarai togava"
Kakvo 6te kajete a bqxa zaedno ot po4ti godina i tova se e povtarqlo vseki mesec!Nqmam komentar ako vie imate pi6ete.
J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!
Аз като съм в цикъл съм си в нормално насторение.Както в нормално състояние, така и по време на "онова" се ядосвам за едни и същи неща и не виждам промяна в себе си.Не всички жени са зверове по време на цикъла...Дори мисля, че това е една огромна заблуда![]()
Напълно съм съгласна!!!Първоначално написано от ycMuBkaTa
[/i]
Аз не знам да съм по-гадна от обикновено тогава...Въпреки че веднъж когато крещях на няккъф той ме пита дали не ми е дошло... А за момчетата - ако бяхте на наше място щяхте да се самоубиете тъй че
Тихичку
Freedom will only be available through death!
Ами не сте виновни, но и ние не сме виновни, че такава ни е природата и хормоните просто полудяват, особено преди на момичето да му дойде. Просто трябва да проявите разбиране, да не спорите, да се съгласявате с всичко и готово. Така както ние би трябвало да ви разберем, когато сте ядосани и неволно си го изкарате на нас.Първоначално написано от exploitedteen
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
... че имаме ли изборПървоначално написано от покахонтас
![]()
Ами такова е положението.Първоначално написано от machoka
И на нас не ни харесва, но... няма как иначе, ако не искате да се получи голям скандал от едно няма нищо.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Тцтц... Първо: Не всички жени стават "зверове" когато са в цикъл, проблема е в това, че по това време на месеца сме много лесно раздразними и лесно се ядосваме. Аз съм намерила решение на проблема - казвам на околните да внимават, защото те ще си го оберат.
Ама много се дразня на такива мъже, които ги е страх, гнус и т.н. Нас питате ли ни какво ни е??? Ние сме тия, които са натъпкани с тампони, ние сме тия, които носим превръзки и през 5 минс сме в тоалетната. Пък да не ви казвам какво е чувството когато ... "прелееш", нито пък какво е чувството когато ти иде да се самоубиеш от болка. Така че тия, които ги е гнус и незнам си там какво да не гледат по този начин на нещата, защото в следствие от това и благодарение на това ги има.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
е кво са хвалиш ли се?
и мъжете имат цикъл!
само, че ние пием бира, караме коли, ходим по жени, гледаме мачове и псуваме![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Права си. Някои са зверове и без да са в мензис.Първоначално написано от sometimes_
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
деба изпревари ме аз трябваше да го кажаПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
![]()
![]()
![]()