.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65
    Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty

ЗА мъжете и страха от "онова" :)

Така... Покрай "Женени с деца" и разни други подробности се замислих за страха на мъжете от мензиса. Просто повечето имат някаква фобия. Незнам защо толкова се страхуват от "хубавото" настроение, което го съпътства И, наистина, толкова ли сме страшни
    Абе въобще мнзиса не е приятен и за двата пола - никакъв секс, само караници, болки и т.н. Но ми е интересно колко мъже е така се плашат

Голям фен
    Град
    София
    Ми на мен не ми пречи - слагам презерватива и си те плющя, пък ти ако искаш изтечи отдолу...

По-скоро жените имат проблем в тия моменти (то в тва ви минава живота)...

Нека твоя мензис си е само твой проблем

Как реши, че "ни е страх от онова"?
    Чудиш се кво да напишеш...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Ми на мен не ми пречи - слагам презерватива и си те плющя, пък ти ако искаш изтечи отдолу...

По-скоро жените имат проблем в тия моменти (то в тва ви минава живота)...

Нека твоя мензис си е само твой проблем

Как реши, че "ни е страх от онова"?
    Чудиш се кво да напишеш...
    Не, забелязала съм го, представи си А Ако ми е кеф и на целия свят ще му направя проблем

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нямам проблем с това,презерватив и готово.Който има проблем да се оправя.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

zle zle zle zle zle

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Tezi mom4eta koito poznavam ne 4e gi e strah gnus gi e

0biChkam SlyNcEt0 :}

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    Tezi mom4eta koito poznavam ne 4e gi e strah gnus gi e
    Аз съм забелязала че има момчета, които адски ги е страх от настроенията ни тогава, не от самото нещо. И винаги ми е било интересно дали наистина сме толкова страшни.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    На мен със сестра ми и майка ми ни идваше по едно и също време... Лелеее... Баща ми му идеше да се изнесе...Като ще ми идва съм изключително непоносима...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Според мен пък не ги е страх, ами просто си нямат представа за какво става въпрос ( като усещане говоря) и затова реагират боязливо. А за настроенията, че то тогава ние сами не можем да се траем камо ли някой друг
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Estranged
    Аз съм забелязала че има момчета, които адски ги е страх от настроенията ни тогава, не от самото нещо. И винаги ми е било интересно дали наистина сме толкова страшни.
    Тези момченца ги е страх от жените и явно не са наясно с женската физиология и психика. Какво толкова? Не са виждали нервна или истерична жена, която си мени настроенията?

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз пък не мога да разбера, защо като ви дойде и все мъжете сме ви виновни...
    ебати мен като ме пребият някъде не ходя да смърдя на приятелката, че разбираш ли била тъпа и не знам си каква...

бтв сегашната ми приятелка не е емоционална развалина като й дойде, така че нямам оплаквания... мисля, че просто не ни е приятно да си изкарвате негативните емоции върху нас, по какъвто и да е повод, защото ние нямаме никаква вина за положението ви...
    1. Защото н вас не ви идва. И в момент, в който се превивам от болка, да знаеш как псувам всяко нещо с "мъжки полов орган", само... Горкият ми баща, щото той най-често става свидетел. А в даскалото - ужас.
    2. Има разлика между побой и болки в яйчниците. Тазио болка е вътре в теб и ти не мопжеш да я спреш по никакъв начин, освен да се надрусаш с Аулин. Просто се превиваш, а болката не спира. И това всеки ден, през един месец, всяка година, докато не станеш бабичка. И така ти минават най-яките моменти от живота. Абе весело е. Винаги съм си мислила че на мъжте им е много по-лесно...

Мега фен
    Почти всяка болка се спира със съответната доза обезболяващо. И мен ме боли. И то не яйчниците, пронизва ме направо вагината. Обаче една жена ако я боли адски много, защо се вижда с някого изобщо? За да си го изкара на него!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    както каза експлойтед аз ще изразя мнение...
    кфо са виновни момчетата че на нас ни идва?! тфа че на нас тогава ни се иска да убием всичко живо е отделен въпрос аз лично не виждам някакво особено държание в момчетата при споменаването на мензис, цикъл и т.н. въпрос на гледна точка
    "Целувка за лека нощ"

6te vi dam sledniq primer nai-dobrata mi fr si ima6e edno gadje.
    Toi i brakna v damskata 4anta i vidq damski prevrzki i kakto q be6e pregarnal q pusna i kaza"Ti v takova li si ma q se razkarai togava"
    Kakvo 6te kajete a bqxa zaedno ot po4ti godina i tova se e povtarqlo vseki mesec!Nqmam komentar ako vie imate pi6ete.
    J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Аз като съм в цикъл съм си в нормално насторение.Както в нормално състояние, така и по време на "онова" се ядосвам за едни и същи неща и не виждам промяна в себе си.Не всички жени са зверове по време на цикъла...Дори мисля, че това е една огромна заблуда
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Според мен пък не ги е страх, ами просто си нямат представа за какво става въпрос ( като усещане говоря) и затова реагират боязливо. А за настроенията, че то тогава ние сами не можем да се траем камо ли някой друг
    Напълно съм съгласна!!! [/i]

Аз не знам да съм по-гадна от обикновено тогава...Въпреки че веднъж когато крещях на няккъф той ме пита дали не ми е дошло ... А за момчетата - ако бяхте на наше място щяхте да се самоубиете тъй че Тихичку
    Freedom will only be available through death!

аз пък не мога да разбера, защо като ви дойде и все мъжете сме ви виновни
    Ами не сте виновни, но и ние не сме виновни, че такава ни е природата и хормоните просто полудяват, особено преди на момичето да му дойде. Просто трябва да проявите разбиране, да не спорите, да се съгласявате с всичко и готово. Така както ние би трябвало да ви разберем, когато сте ядосани и неволно си го изкарате на нас.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от покахонтас
    Ами не сте виновни, но и ние не сме виновни, че такава ни е природата и хормоните просто полудяват, особено преди на момичето да му дойде. Просто трябва да проявите разбиране, да не спорите, да се съгласявате с всичко и готово. Така както ние би трябвало да ви разберем, когато сте ядосани и неволно си го изкарате на нас.
    ... че имаме ли избор

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от покахонтас
    ... че имаме ли избор
    Ами такова е положението. И на нас не ни харесва, но... няма как иначе, ако не искате да се получи голям скандал от едно няма нищо.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Тцтц... Първо: Не всички жени стават "зверове" когато са в цикъл, проблема е в това, че по това време на месеца сме много лесно раздразними и лесно се ядосваме. Аз съм намерила решение на проблема - казвам на околните да внимават, защото те ще си го оберат.
    Ама много се дразня на такива мъже, които ги е страх, гнус и т.н. Нас питате ли ни какво ни е??? Ние сме тия, които са натъпкани с тампони, ние сме тия, които носим превръзки и през 5 минс сме в тоалетната. Пък да не ви казвам какво е чувството когато ... "прелееш", нито пък какво е чувството когато ти иде да се самоубиеш от болка. Така че тия, които ги е гнус и незнам си там какво да не гледат по този начин на нещата, защото в следствие от това и благодарение на това ги има.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на machoka
    sometimes_, relax

Голям фен
    Град
    София
    е кво са хвалиш ли се?
    и мъжете имат цикъл!

само, че ние пием бира, караме коли, ходим по жени, гледаме мачове и псуваме
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Не всички жени стават "зверове" когато са в цикъл
    Права си. Някои са зверове и без да са в мензис.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Не всички жени стават "зверове" когато са в цикъл
    Права си. Някои са зверове и без да са в мензис.
    деба изпревари ме аз трябваше да го кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си