.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

tozi put naistina se nujdaq ot4aqno ot va6ite suveti...

bonboni obru6tam se kum vas s nadejdata da polu4a suveti ili mneniq i ot drugi hora za6toto poslednite sedmici se 4ustvam kato v ko6mar ...luda sum po edno mom4e ot nqkolko meseca nasam-zapozna ni ob6t priqtel koito bez az da znam mu be6e kazal 4e si ima fenka-ne6to ot sorta i taka s vuprosnoto mom4e se zapoznahme v u4ili6te poneje u4im v edno i su6to u4ili6te s razlikata 4e toi e 1 godina po golqm ot men i otkakto se zapoznahnme si govorim v icq po4ti vsqka ve4er- i taka no v u4ili6te sme samo na zdravei zdrasti men ne mi dostiga6e smelost za kakvoto i da bilo pove4e...pratih mu valentinka za sv.valentin za koqto v 4ata toi mi kaza 4e moje bi bila nai hubavata i mnogo mi blagodari...v 4ata mi podhvurlq6e nqkakvi ne6ta kato "nqkoi put 6te ti sgotvq..." nqkakvi takiva posle az podhvanah temata za kafe i toi se suglasi no po nqkvo ujasno ste4enie na obstoqtelstvata to4no v denq v koito trqbva6e da izlezem i dvamata se subudihme bolni i taka i ne izlqzohme ...mina se nqkude okolo sedmica i toi izvednuj podvurli ne6to v 4ata ako iska6 taq sedmica 6te izlezem i taka izlqzohme be6e super no samo si govorihme cqla ve4er ni6to pove4e i posle pak taka vseki den v u4ili6te usmivka i zdrasti i taka 4ak dosega az mu pra6tah sms 4e iskam da govorq s nego i iskam pak da izlezem dosta mi be6e trudno da subera kuraj za da mu go napi6a...toi togava vleze v 4ata za da me popita kakvo ima i kaza 4e vuprosnata sedmica mu e dosta napregnato koeto naistina be6e taka...mina vakanciqta i sega pak e su6toto seki den v u4ili6te po usmivka i zdrastionzi den samo si razmenihme nqkolko prikazki i az mu podhvurlih pak "aide da izlezem taq sedmica" i toi samo kaza posle 6te se razberem i tova be6e sega neznam ve4e kakvo da pravq ...tu mi se struva 4e ne e suvsem bezrazli4en tu ne sum mn ubedena v tova-vsu6nost toi dopredi nqkolko meseca e imal dulga vruzka s momi4e ot negoviq vipusk no sled tova se e vlubil v momi4e ot negoviq klas zaradi koeto sa skusali s ve4e biv6ata mu priqtelka no tova momi4e ot negoviq klas mai ne e znaelo kakvo iska i toi smao si e stradal i uj go bil preodolql po dumite na negoviq priqtel no nikoi ne znae vsu6nost kakvo mu se vurtti v glavata no az naposleduk ne izdurjam pove4e prosto kato se pribera ot u4ili6te samo pla4a i se 4ustvam kato v nqkakuv ko6mar...neznam kak da deistvam ottuk natatuk ne iskam ni6to pove4e ot tova da buda s nego...naposleduk ne vliza i v 4ata za da se razberem a osven 4e me e ujasno sram da mu se obadq me e strah da ne mu se natrapvam ve4e vsu6nost ne iskam ni6to pove4e ot tova da razbera kakvo misli toi po vuprosa za da prestana da se izmu4vam vseki den vsu6nost dnes sled hilqdi otvarqniq i zatvarqniq na telefona nai nakraq subrah smelost da mu se obadq toi vdigna i mi se stori mnogo u4uden i leko pritesnen pone po glasa mu de no se okaza 4e tazi sedmica nqma da mojem da izlezem za6toto ima repeticii za6toto mu predstoi koncert i mi obe6ta kato mu ostane svobodno vreme da mi kaje a v u4ili6te mi e mn stranno povedenieto mu- kazva mi zdrasti kogato se zase4em usmihva se i se gledame produljitelno no kaje li mi pove4e ot vednuj zdrasti kogato se vidim pak se pravi na interesen stranna e mujkata psihologiq i taka mai tova e ot men ako nqkoi po opiten s vuprosite okolo psihologiqta na muja xax ili nqkoi koito ima ideq kakvo da pravq ottuk natatuk pro4ete tova 6te sum vi ujasno priznatelna ako dadete nqkoi i drug suvet-za6to se durji toi po tozi na4in i dali sum mu bezrazli4na ili ne... vuob6te kak da procediram ottuk natatuk blagodarq vi o6te vednuj \/
    " I have said nothing, because there is nothing I can say, that would describe the way I feel as perfectly as you deserve it"

Супер фен
    Може би не трябва само да го питаш кога да излезете,а направо го питай какви са му чувствата.Така и ти и той няма да се измъчва!Мисля че той те харесва,но го е срам да си го признае!Питай го определено за чувствата му към теб и кажи какво е станало!

П.П. Да не ти пука за отговора ДЕЙСТВАЙ.Иначе може никога да не разбереш чувствата му!Споко ще стискам палци и.....питай го !

Guest
    Имам си причина да питам - историята променяла ли си я дори и малко? Страшно много ми прилича на една история между 2ма в мойто даскало . . . Много им личи че се харесват, но никой не го казва на другия Така се точат вече от доста време . . .

s koe d sum q promenqla? ako iska6 mi pi6i na maila za kakvo misli6 ti-russinova@abv.bg za da ti kaja dali stava vupros za nas
    " I have said nothing, because there is nothing I can say, that would describe the way I feel as perfectly as you deserve it"

a ina4e az to4no zatova iskam da izlezem za da mu kaja si4ko kakvoto imam da mu kazvam i da se izqsnqt ne6tata vednuj zavinagi prosto v 4ata mislq 4e e detinsko puk v u4ili6te e takava ludnica 4e ne stava neprekusnato ima nqkoi okolo nego puk i teq ot negoviq klas me gledat stranno xaxa taka 4e edinstveniq na4in da govorq s nego po vurposa e da izlezem o4akvam o6te mneniq po vuprosa i vi blagodarq o6te vednuj

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си