.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Кола маска в домашни условия

Как по-точно мога да си направя кола маска удома, от къде се купуват нужните работи. Преди време ми казаха, че в аптеките имало някакви ленти, но не съм проверявал. Ако някой знае нека каже от къде се купуват и евентуално колко струват

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Има и ленти има и кола маска в аптеките и в козметичните магазини.

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Има една течна кола маска на Jankar в тубички.Така се води - течна ама аз допълнително си я разтапям за секунди на ниски градуси в микровълновата.Тя е около левче. Има и различни ленти... Не си взимай на Taky!!!Една приятелка си откъсна кожата с тях...На Lycia & Veet са добри , но идват по-скъпо защото едната струва около левче...Поне тук е така в Стара Загора....Абе хора като решите да си купувате кола маска не е ли по-лесно да отидете да питате директно в козметичния магазин отколкото да пущате теми , че да чакате отговори , че бляяя
    Няма значение отговорих ти на въпроса Ай и дано не те боли много

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Има една течна кола маска на Jankar в тубички.Така се води - течна ама аз допълнително си я разтапям за секунди на ниски градуси в микровълновата.Тя е около левче. Има и различни ленти... Не си взимай на Taky!!!Една приятелка си откъсна кожата с тях...На Lycia & Veet са добри , но идват по-скъпо защото едната струва около левче...Поне тук е така в Стара Загора....Абе хора като решите да си купувате кола маска не е ли по-лесно да отидете да питате директно в козметичния магазин отколкото да пущате теми , че да чакате отговори , че бляяя
    Priqtelkata ti kulturist li e izvinqvai? Na Taky e nai-dobrata kola maska.Kupuvala sum si moje bi okolo 5 vida kola maski i tazi e mn po dobra ot drugite.Govorq za tazi,koqto e rolka,maje6 i durpa6 s lentite(te sa za mnogokratna upotreba),nito se maca6,nito ni6to.Prodava se v aptekite,struva okolo 14-15leva.Tova e ot men

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Priqtelkata ti kulturist li e izvinqvai? Na Taky e nai-dobrata kola maska.Kupuvala sum si moje bi okolo 5 vida kola maski i tazi e mn po dobra ot drugite.Govorq za tazi,koqto e rolka,maje6 i durpa6 s lentite(te sa za mnogokratna upotreba),nito se maca6,nito ni6to.Prodava se v aptekite,struva okolo 14-15leva.Tova e ot men
    Абсолютно правилно - Тaky - нищо друго не си заслужава !

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си