.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    neli_91``
    Guest

az sym na 14,a toi 25

zdraveite!
    az sym na 14!moje li da mi kajete kak da zabravq 25 godi6en pich?na kydeto i da pogledna vijdam liceto mu!molq vi pomognete mi!kajete mi kak da go zabravq!dosega sym izlizala s mnogo mom4eta opitvam se da go zabravq no ne moga!!!!!
    molq vi pomognete

neli_91``
    Guest
    molq vi pomognete

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    ХАХхаххахах, мноу смешно

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    хубаво е че като за начало си проумяла че между вас нищо не може да има,защото разликата в годините е прекалено голяма.Опитай се да махнеш настрана всички вещи които ти напомнят з анего,накарай познатите ти да не говорят за него,ако имаш възможност направи си една мини екскурзия с готина компания,за да се разсееш малко,почни да излизаш по-често с приятели,намери си хоби,учи или си намери някаква работа,за да може мозъка постоянно да ти е зает с нещо,не се затваряй в себе си.Това са нещата,за които се сещам в момента.Ако наистина толкова си хлътнала по него ще ти е едоста трудно да го забравиш,но най-добрия лек е времето.Дори да не ти се вярва след известен период от време той ще бъде просто един спомен,останал зад гърба ти.Трябва ти време мила,нищо повече.Успех

Re: az sym na 14,a toi 25

Цитирай Първоначално написано от neli_91``
    na kydeto i da pogledna vijdam liceto mu!
    А гласове чуваш ли?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

neli_91``
    Guest
    glasove ne 4uvam,no naistina mina mnogo vreme otkakto se opitvam da go zabravq,ne uspqvam !!!az se zanimavam no ve4er kogato lqgam da spq vinagi se se6tam za nego!opitvam se da ne mislq no ne moga!u4a,treniram,hodq po kafeta ,no ne moga da go zabravq!apyk i toi si ima priqtelka

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Може би това, че толкова много мислиш за него, е само моментно и с времето ще утихне. Започзнавай се с нови хора, излез с някое друго момче...кой знае, може и да намериш подходящата 1/2 в негово лице.
    Успех.

Супер фен
    Запознай се с нови хора,пък и не си навивай на пръста,че не можеш да го забравиш.Напротив,навий си на пръста,че можеш да го забравиш!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Времето лекува!Ще ти мине.може би ще отнеме време,но ще мине!И дори и през ум да не ти минава,че е можело нещо да излезе,някаква връзка.Просто е много по-възрастен от теб!
    Желая ти щастие!

Фен
    Град
    Blagoevgrad
    hm.. dosta mi e poznato, predi 5, 6 godini kogato bqh 5 klas i az taka se vlubih
    9 do kolkoto e vazmojno da stane na tazi vazrast) v 6 godini po-golqm batko i az taka mnogo go haresvah i ne mojeh da go zabravq , to i razlikata si be6e golqma. Ot tagava sam haresvala i bila s drugi no toi 6te si mi ostane zavinagi, viagi 6te imam 4uvstva kam nego.
    pak i ne6tata sega sa po razli4ni za6toto az sam na 17 i polovina i mai ima 6ans sega da stane ne6to
    ta po temata (malko se otplesnah) spoko opitai se da ne misli6 tolkova za nego- vremeto nastina lekuva
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

т'ва че мислиш за него те привързва още повече...абе мацко, отиди на диско и си намери някой друг пич на твойта възраст...бе ти си мисли за него, ма кат видиш някой друг, колкото теб, мигновено ще забравиш за оня старец
    Успех!
    Божествена лудост ли ме обхвана?

ok pravi ste vsi4ki,no az iskam samo da kaja 4e momi4etata na 14-15 godi6na vuzrast sa mnogo vlub4ivi kato cqlo,za6toto prosto psihi4eski izrastvat po-burzo ot mom4etata i imenno tova e pri4inata da si tursqt po-golemi partniori...a i na surceto ne moje6 da zapovqdva6...
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Голям фен
    mi az 6te te posavetvam naistina da go zabravish....ne se zanimavai..s po4ti 2 pati po-golqm ot teb,a kak 6te go zabravish....S VREMETO..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от hamsterka
    ok pravi ste vsi4ki,no az iskam samo da kaja 4e momi4etata na 14-15 godi6na vuzrast sa mnogo vlub4ivi kato cqlo,za6toto prosto psihi4eski izrastvat po-burzo ot mom4etata i imenno tova e pri4inata da si tursqt po-golemi partniori...a i na surceto ne moje6 da zapovqdva6...
    Аре бе.. влюбчиви били.. защо аз не съм била.. или половината на тая възраст ако не и повечето Влюбчиви.. Кажи ,че са Ебливи.. шото ми писна да гледам некфи 13-14 годишни лигли.. да се натискат на 25-26 годишни МЪЖЕ... шото тфа не са пичове или момчета.. тва са МЪЖЕЕЕЕЕЕ...
    Те тия "МАЦИНКИ МАЛКИ" не търсят гаджета .. търсят ТЪПКАЧИ...
    Имал приятелка... нормално е .. след някой месец или година и жена ше има и дете..
    Писна ми да чета такива глупави теми или некфи простотиииии и адски ноо ме дразнат тия неща ! Гадни ми се !
    Какво им е на 16-18 годишните момчета.. Грозни ли са? Или не ебат както трябва? А...
    Ааааааааааааа. БЛАХ.. ОТВРАТ !
    Ако искате триите ми поста.. аз съм ВЪЗМУТЕНА...
    Тва днешното поколение е направо отврат.. ако след време детето ми ми изтръси такава глупост ше му .......
    Чети приказки.. така ще ти мине.. има време за всичко .. ама неможе да ме убедите ,че тва е любов влюбване и т.н.
    Харесала го е на външен вид и аре.. влюбена е .. Моля ви се хора..
    Е за тва ЛЮБОВТА и ОБИЧАМ ТЕ са станали клишета.. шото малите дечица вместо да се забавляват се чудят с кой да си легнат !
    В живота най-големият хазарт е да рискуваш нищото!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    като за начало - осъзнааааай се!
    та той е на 25, мислиш ли че му пука за теб или си поредната която вече е намерила "голямата любов"
    по-добре си намери някой връстник и си живей животе, вместо да се сдухваш за нещо което не зависи от теб
    "Целувка за лека нощ"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си