Цитирай Първоначално написано от hamsterka
ok pravi ste vsi4ki,no az iskam samo da kaja 4e momi4etata na 14-15 godi6na vuzrast sa mnogo vlub4ivi kato cqlo,za6toto prosto psihi4eski izrastvat po-burzo ot mom4etata i imenno tova e pri4inata da si tursqt po-golemi partniori...a i na surceto ne moje6 da zapovqdva6...
Аре бе.. влюбчиви били.. защо аз не съм била.. или половината на тая възраст ако не и повечето Влюбчиви.. Кажи ,че са Ебливи.. шото ми писна да гледам некфи 13-14 годишни лигли.. да се натискат на 25-26 годишни МЪЖЕ... шото тфа не са пичове или момчета.. тва са МЪЖЕЕЕЕЕЕ...
Те тия "МАЦИНКИ МАЛКИ" не търсят гаджета .. търсят ТЪПКАЧИ...
Имал приятелка... нормално е .. след някой месец или година и жена ше има и дете..
Писна ми да чета такива глупави теми или некфи простотиииии и адски ноо ме дразнат тия неща ! Гадни ми се !
Какво им е на 16-18 годишните момчета.. Грозни ли са? Или не ебат както трябва? А...
Ааааааааааааа. БЛАХ.. ОТВРАТ !
Ако искате триите ми поста.. аз съм ВЪЗМУТЕНА...
Тва днешното поколение е направо отврат.. ако след време детето ми ми изтръси такава глупост ше му .......
Чети приказки.. така ще ти мине.. има време за всичко .. ама неможе да ме убедите ,че тва е любов влюбване и т.н.
Харесала го е на външен вид и аре.. влюбена е .. Моля ви се хора..
Е за тва ЛЮБОВТА и ОБИЧАМ ТЕ са станали клишета.. шото малите дечица вместо да се забавляват се чудят с кой да си легнат !