.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: test0v3

Guest

test0v3

spored vas dali rezultata na testa za bremennost 6te e gre6en 6oto priqtelkata mi si go napravi 10 dena sled poloviq akt a na testa pishe che trqq si go naprai sled kato i doide a na neq oshte ne i e doshlo

kak taka sled kato i doide to ako i doide ima li smisyl da go prai ne che nqma cvetna bremennoost i t.n ama tva e rqdkost

Re: test0v3

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    spored vas dali rezultata na testa za bremennost 6te e gre6en 6oto priqtelkata mi si go napravi 10 dena sled poloviq akt a na testa pishe che trqq si go naprai sled kato i doide a na neq oshte ne i e doshlo
    Как може да правите секс като нямате и представа за ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОНЯТИЯ За какво ще си прави тест като й дойде ... теста се прави когато и закъснее или 14 дни след дена, за който има съмнение, че е станало нещо ...
    Като не можете да се оправяте няма да се ч*кате

I LOVE MY SEX

Guest
    Tеста се прави ако ти закъснее или на 14 ден след половия акт...ама че сте... =D>

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    теста може да се прави и на 7мия ден след акта
    "Целувка за лека нощ"

Цитирай Първоначално написано от midnight...
    теста може да се прави и на 7мия ден след акта
    То може и на първия ... въпроса е теста да покаже реално има ли наличие на бременност или не ... а не да се направи на 7мия, да е отрицателен (естествено) и да не се предприемат необходимите мерки

I LOVE MY SEX

Фен
    Град
    Blagoevgrad

Re: test0v3

Цитирай Първоначално написано от girlka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Как може да правите секс като нямате и представа за ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОНЯТИЯ За какво ще си прави тест като й дойде ... теста се прави когато и закъснее или 14 дни след дена, за който има съмнение, че е станало нещо ...
    Като не можете да се оправяте няма да се ч*кате
    absolutno sam saglasna kakvo nevejestvo
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    a we ludi li ste hahha test se prai sled 7-miq den rano sutrin.... i ako i doide kav e smisala ot testove llelle kolko ste ograni4eni vzemete pro4etete malko i togava pravete kakvoto i da e pfpfp ae opravqite se ...............
    Love you Kris !!!

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    a we ludi li ste hahha test se prai sled 7-miq den rano sutrin.... i ako i doide kav e smisala ot testove llelle kolko ste ograni4eni vzemete pro4etete malko i togava pravete kakvoto i da e pfpfp ae opravqite se ...............
    i az sum na tova mnenie

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    evala edin kompetenten 4ovek se nameri =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Компетентен друг път ... има тестове, който могат да се правят по всяко време на денонощието ... \/ и 7 дни след секс Е ТВЪРДЕ РАНО, за да се прави теста ... прочетете упътването на един тест, за да видите ...

I LOVE MY SEX

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    Компетентен друг път ... има тестове, който могат да се правят по всяко време на денонощието ... \/ и 7 дни след секс Е ТВЪРДЕ РАНО, за да се прави теста ... прочетете упътването на един тест, за да видите ...

moga li da te popitam 6oto mi e mnogo interesno ti na kolko godinki si????

на 18 проблем ли ти се виде? Какичка съм ти

I LOVE MY SEX

Мега фен
    Новите тестове отчитат някакво вещество, което се отделя само при бременност, което няма връзка с храненето или пиенето.

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    ne ne mi se vide problem ama sled kato za men onova mnnenie e kompetentno ne mislq 4e ima6e nqkuv smisul da mi razviva6 teorii ot sorta "kompetentno drug put..." vseki ima svoe li4no mnenie za teb ne e kompetentno no za men E i taka \/ \/ \/

Guest
    ae hora vii tolkoz li ste zle e choveka ima predvid dali rezultata she e veren ako momicheto si prai testa 10 dena sled akta ama oshte ne e doshla datata na koqto bi trqqlo da i doide shtot v testa si pishe che trqq se naprai 2 dena sled zakusnenieto ...

Цитирай Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
    ne ne mi se vide problem ama sled kato za men onova mnnenie e kompetentno ne mislq 4e ima6e nqkuv smisul da mi razviva6 teorii ot sorta "kompetentno drug put..." vseki ima svoe li4no mnenie za teb ne e kompetentno no za men E i taka \/ \/ \/
    Абе ти си много тъпа бе
    Тука не става въпрос за лично мнение а за ФАКТИ ... ай спирам, че само флудиме темата ...

I LOVE MY SEX

Цитирай Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
    Абе ти си много тъпа бе
    Тука не става въпрос за лично мнение а за ФАКТИ ... ай спирам, че само флудиме темата ...
    ti fludish da prava si vzemi spri 4e stavash dosadna ... vsi4ki razbraha koq e tapata ....4ak i na BE govori ... selo selo... ai uspeh KAKO FPPFP
    Love you Kris !!!

Мега фен
    Компетентно мнение е на този, който е прочел нещо в опаковката на теста, преди да го направи. Всъщност така трябва да се прави с всичко.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Компетентно мнение е на този, който е прочел нещо в опаковката на теста, преди да го направи. Всъщност така трябва да се прави с всичко.
    mn pravilno kazano da
    Love you Kris !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си