- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~ Любов или... какво е? ~
Възможно ли е скъпи мои да си влюбен в някого, да искаш все с него да си, а когато е до теб да не усещаш никаква тръпка нищоНие нищо особено не правим де, защото пък и той може да няма нищо към мен... Но това че преди усещах някакви импулси а сега не, ме притеснява, защото не знам какво е и защо е така
Ще съм ви много благодарна ако може да ми помогнете
Благодаря предварително
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Любовта може и да съществува,обаче в този моемнт връзката ви е малко във застой.Имате нужда от малко свежест.Разнообразете я-правете си некви изненади,подаръци,ако имате свободно време прекарайте го заедно в планината или си направете една среднощна разходка,правете си подаръчета,изненадки,прово кирайте се.Просто върнете страстта...Акйо тва не помогне и виждаш че въпреки усилията ви нищо не се получава тогава поговорете и решете дали искате да сте заедно или да се разделите.Както се казва-Лошо е когато някой е далеч от теб,но по лошо е той да е близо до теб,но далеч от сърцето ти![]()
Малко сте си омръзнали...Може би наистина трябва да си освежите връзката!
Добре,а то в смисъл не чувстваш нищо...като че не ти е приятно даже с него ли...щото ако е така-просто си свикнала вече с него..а ако ти е неприятен вече,значи ти е умръзнал
Няма искрата?!Ами направете нещо различно от досегшните си срещи!Ако не се получи значи просто ти е писнал![]()
Обаче ние не ходим... И изобщо не ми е неприятен, за съжалениеАз не мога да разбера това, което имам към него какво е
любов или най-дългото и тежко преживяно увлечение през живота ми
![]()
![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
mi mojebi iskash da si s nego...da si pri nego..ako kogato ste zaedno...nqkak si ti e pisnalo...nali znae6 kogato iskash ne6to..kato go polu4i6 ve4e ne go iska6...moje bi naistina e samo uvle4enie..ili pak toi se darji studeno...
Ако правите секс може да пробвате нещо ново и там.Чувам съм че доста помага в такива ситуации.Инъче както казаха горе явно сивото ежедневие ти е омръзнало - както на всеки друг.Търси изненадата можеш да се държиш малко по неестествено.А бе работите ги пише по горе няма смисъл да ги повтарям.Исках да добавя само това със секса
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
Студен е и много несериозен и се побарквам направоНе ми е омръзнал и го искам все повече и повече
![]()
Напълно съм съгласен с това мнение.Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
може би си влюбена в обрза който си си изградила за него,а не в самото момче(и аз незнам как го обесних)![]()
"Целувка за лека нощ"
Ох... май си права...Първоначално написано от midnight...
Как да се откажа
Как да спра всичко
Не издаржам вече
Днеска разбрах, че снощи се е държал с няколко мадами по същия начин по който и с мен
само с разликата че те са напълно непознати (пану по разказите, а аз напълно се доверявам на източника) Помогнете ми моля ви
![]()
![]()
kAdrOkoSkA: Ако не беше споделила откритието си за снощното му поведение в обкръжението на индивиди от женски пол, щях да ти кажа да прочетеш подписа си.
Миличка,и на мен ми се е случвало безброй много пъти.Имаш ужасно силно влечение към някого,направо не можеш да спиш от мисълта за него,но щом тръгнеш с него-всичко се изпарява-сякаш вече той за теб е изкачен връх и постигната цел,но в стремежа си да я постигнеш,ти си забравила как да и се насладиш!
За съжаление в повечето случаи е така.Не е гаранция,че той няма нищо към теб.Това празно чувство си е в тебе самата!Затова по-добре и за двама ви е да не го лъжеш.![]()
Просто му го кажи тва и скъсайте,за да може всеки да си намери човека,с когото ще се чувства добре.![]()
Първоначално написано от kAdrOkoSkA
В момента съм в същото положение! И аз не знам какво да правя. Абе, момчетаПървоначално написано от kAdrOkoSkA
![]()
Значи аз не мога да разбера като се питаш какво правя,какво чувствам,защо изобщо си с него като дори не знаеш дали си толкова увлечена!!!Както и да си задаваш въпроса Обичам ли го?! примерно...тва значи едва ли не,че този човек ти е за запълване на времето...
лично мое мнение...
Твойто е просто мания да го имаш този човек явно
Хмм....и аз съм така!И неведнъж ми се е случвало да се обвинявам,затова,че наранявам чувствата на момчето,но и моите.даже ме е стах и се питам,дали някога ще имам сериозна връка или още не съм подготвена и съм на вълна флирт??Наранила съм някои момчета(тоест почти всички в моя живот)и това ме притеснява.HELP!!Това някога ще свърши ли??Първоначално написано от bilka
![]()
Май някои хора наистина не знаят какво искат и не са дорасли за това...
Ами най-вероятно си ПРАВАПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
![]()
Повечето момиченЦА до 20 годишна възраст не знаят какво искат...
И със същия успех има "мъже", които на 30 се чудят и те още що е то жената и какво искаме от нея...
Никога не можеш да знаеш - за това пък можеш да пробваш
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Първоначално написано от penywise
Точно така си е!!!