.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    lpfenka
    Guest

ami iskam edna stroga dietka

mnoo sam stanala debelaot 3 godini na sam i iskam nqkva stroga dieta ama da se izdarja iskam da kaja da ne vzema da pukna ot glad molq vi hora pomagaite [-o<

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Домати + сирене

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от Estranged
    Домати + сирене

spirash hlqba i maznite raboti

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    vapreki 4e sam mn protiv dietite,eto ti

Екстремна диета "минус 5 кг за 3 дни"

Това е най-бързият начин за отслабване. Но само, ако нямаш проблеми със стомаха. И така, диетата е много лесна.

Закуска: чаша минерална вода (не повече от 150 мл) с една лъжица мед и 5-7 капки лимон. След 10-15 минути - чай или кафе.

Обяд: варено или печено пиле, пресни зеленчуци (според предпочитанията), но не повече от 500 г.

Вечеря: 150-200 г бяло зеле, сварено в 150 мл вода (вари се 15-20 минути без сол). Отварата се пие бавно, за около 30-40 минути.

Преди сън: ако чувството за глад е много силно, можеш да изпиеш чаша айран.

Не се препоръчва спазването на този режим повече от 3 дни. Но може да се повтори след 2 дни.

Вегетарианска диета

Понеделник

Закуска: чай или кафе без захар, 2 сушени смокини.

Обяд: сандвич от пълнозърнест хляб, намазан с намчкан банан, салата от пресни зеленчуци, един плод.

Вечеря: тост от черен хляб, 125 г варен боб, една ябълка.

Вторник

Обяд: купичка зеленчукова супа, тост от черен хляб, салата от пресни зеленчуци, една слива.

Вечеря: 50 г (в сух вид) сварен ориз, зелена салата, ябълка.

Сряда

Обяд: макарони с доматен сос и босилек (60 г), зелена салата, ябълка.

Вечеря: 175 г варени картофи, 125 г варен фасул, зелева салата, портокал.

Четвъртък

Обяд: салата от ябълки, зелен боб и 25 г натрошени орехи, тост от черен хляб, ябълка.

Вечеря: купичка зеленчукова супа, тост от черен хляб, зеленчуково кюфте, зелена салата, портокал.

Петък

Обяд: ориз с настъргани моркови, салата от сварено цвекло с лимонов сок и зехтин, една слива

Вечеря: леща, салата от пресни зеленчуци, компот.

Събота

Обяд: макарони с домати и сирене (60 г), салата ор ряпа и моркови, ябълка.

Вечеря: 175 г варени картофи, 125 г варен фасул, зелева салата, портокал.

Неделя

Обяд: купичка зеленчукова супа, тост от черен хляб, зелена салата, една слива.

Вечеря: 50 г (в сух вид) сварен ориз, салата, ябълка.

i pak ti kazvam mnogo po dobre e da ide6 na fitnes i tam da ti dadat nqkakva zdravoslovna dieta a i sas sport i 6te stana mnogo po dobre otkolkoto nqkoq dieta samo da stoi6 gladna,nqma smisal

Супер фен Аватара на Barbie
    gluposti, ne spirai hlqba! zameni beliq hlqb s pulnozurnest (ima tooolkoz mn po magazinite...i sa vkusni daje)...kato est ne prekalqva6 s koli4estvoto. Mnogo e vajno da ne slu6a6 kakvo ti govorqt - spri tva, spri onova...trunki. vmomenta vkoito re6i6 da spre6 edin boliuk ne6ta dietata ti e obre4ena...razpredeli si hapvaniqta na malki porcii na po-4esto, ne qj sled 6-7 ve4erta, rano surtin piivai po 4a6a topla voda (i si zakusvai est), prez celiq den pii pove4e te4nosti, est hapvai pove4ko plodove i zelen4uci, riba, bqlo meso, kiselo mlqko, med...i tn. No nedei da gladyva6 (ako ima6 takiva meraci otidi na dietolog; te mogat da predpi6at podobna dieta...no tq se izpulnqva po spec na4in, specifi4en period ot vreme i tn) Ta eto primerno..kakvo e edno hubavo meniu:
    predi zakuska 4a6a topla voda; na zakuska...prepe4ena filiika..sirence i ne6to tam...domat4e ili nqkakuv plod; obqd-oriz sus zelen4uci ako obi4a6...ili riba s nqkakva salatka; i ve4erta...moje nqkakva pile6ka purjolka ot bqlo meso...s krastavi4ka da rupne6...a vuv vseki dryg moment prez denq, kogato si gladna...moje6 da hapne6 plod/zelen4uk/kiselo mlqko/da piine6 pove4ko voda i da hapne6 nqkoq i dryga lujica med
    ta...az li4no bez sladko ne moga da jiveq...no te overqvam 4e v momenta v koito si kaja "az 6okolad nqma da qm"...mi se doqjda 5 puti pove4e...tui 4e ne si misli kak nqma da qde6 tva ili onova...i kat ti se doqde...mi hapni si suvsem muni4ko, bez da se 4yvstva6...vinovna. 20gr 6okolad s ni6to nqma da razvalqt dietata ti...no vij, ako sled tova se po4uvstva6 vinovna...zapo4va6 da se razo4arova6 ot sebe si, da si kazva6 "ne, az dieta ne moga da pazq, nikoga nqma da otslabna" pri koeto se predava6 otiva6 i izqjda6 2 6okolada (tva e samo primer est)...tui 4e ne prevru6tai dietata v drama...nai-vajnoto v edna dieta e na4inut na mislene
    est e izli6no da kazvam 4e e jelatelno pove4e dvijenie

Голям фен
    *"минус 5 кг за 3 дни"* това е напрактика невазможно без химия

най ефикасно: въглехидратна диета бахти навсякаде нея пиша
    за ядене ( риба пиле (варено) картофи (варени) ориз... и тн. без никакви шоколади и там снаксове и чипсове просто ги забравяш
    сутрин -> ставаш -> кардио (каране на колело , бягане) по добре каране на колело не много бърно но по продалжително *трябва да си добре облечена* след това закуска *овесени ядки* обед *месо* вечеря *ориз картофи може и сирене* това е важно е да не оставаш в застой много и да спортуваш няма нужда от лицеви опори и коремни преси не е сложно
    можеш да отслабнеш и с 7килограма за 1 месец можеш и с 2 зависи от метаболизма ти тренирай баскетбол ще ти развие метаболизма на мене ми помогна
    ако имаш въпроси драсни лс

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Ще ограничиш хляба сладкото и мазнините ще ядеш повече плодове и
    зеленчуци също така ще правиш упражнения и ще видиш че има
    ефект

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Az znam 2 superefectivni dieti-1 7-sedmi4na(no ne se gladuva, svalqt se okolo 2 kg za sedmica)i 1 10 ili 20-dnevna(zavisi na kolko godini si i kakva volq ima6) samo na plodove i posle zahranvane(kartofi, oriz, pile6ko...)-efecta e okolo 1 kg na den.I pri dvete dieti svalenite kilogrami NE se ka4vat otnovo sled 3 dena, i 2te sa praveni ot dietolog i pri 2te se qde v opredeleni 4asove-8 a.m.; 10 a.m.; 12 p.m; 4 p.m ; 7 p.m.
    Ako se interesuva6 ot 7sedmi4nata dieta pi6i da q pratq 4e e dosta dulga a q imam samo nape4atana

soulless_lady
    Guest
    най-добре и най-бързо ще отслабнеш кат се ограничиш от сладките и тестените работи и гледай ако можеш да ядеш до 16:30 след тфа време се опитвай да не ядеш,но ако почустваш силен глад изяш една обикновена бисквита ако го спазват тфа в продължение на 2 седмица ще свалиш около 4-5 кг
    Аз лично съм се ограничавала от сладкото и тестеното и има резултат
    Но трябва да ядеш само до 16:30 !!!! айде ако искаш пробвай и няма да съжаляваш

Голям фен Аватара на tainstvenata
    zna4i ne e hubavo mnogo byrzo da otslabva6 6toty moi da se razbolei6 i togava staa o6te po zle ... zna4i po4ni da ograni4ava6 hlqba ako si qla primerno po 2 filii na qdene po4va6 po edna posle po polivina postepenoo namalq6 sladkoto i testeniete izdeliq .. taka e nai sigurno .. prai sashto nqkakvi uprajneniq ili ako trenira6 ne6to ... ili fitnes ... uspeh
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

плодове и зеленчуци само

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си