- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирките?!
Аве маа му стара спорих с една приятелка дали е задължително да правиш свирки на гаджето си според мен тфа изобщо не е задължително ...даже мене тфа ме отвращава...тя ми вика че е задължителна част от "любовната игра" ...ем незнам тряят ми мнения на момичета и момчета да знам какво мислят за това е такава анкетата!
".... so ... can we move on?!!!"
Click
за кво да са задължителни?!
голяма глупост
Разбира се,че не са задължителни.
В живота хората следват правилата, ако им изнася, т.е. правила всъщност няма. Ако на някой от двамата не е неприятно, всичко е позволено в секса.
Чак задължително - не,но ако искаш да доставиш удоволствие на този човек - да!Все пак не намирам нищо гнусно в тази работа!Радвам човека,когото чукам и това е чудесно!Все пак той те лиже и ти прави кефа,а ти няма да го направиш ,тей ли?Бахти тъпата работа!![]()
Деца...
Не, ти си детето, защото си на принципа "той ми дава нещо и аз трябва да правя нещо, дори то да не ми доставя физическо удоволствие".
Изобщо не са задължителни според мен!По-скоро са желателни,тъи като доставят удоволствие...,но задължителни твърдо НЕ!!!![]()
аз съм момиче и отговора ми е "не"![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Според мен няма нищо задължително. Който каквото си иска да прави
ХУбаво е да доставяш удоволствие на партньора си,но само при положение,че и на теб ти доставя удоволствие! Иначе не трябва да се действа на принципа мене ме лижат и аз требва да отвърна със същото ?!?!
Просто ако изпитваш желание да го направиш тогава...
Иначе аз отговорих аз съм момиче и не е задължително
Защо ти си решила, че на нас ни доставя физическо удоволствие да ви лижем?Първоначално написано от `Death`Whore`
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Мъже са ми го казвали, а и все са се бутали да го правят. Аз не съм насилвала никого, нито съм бутала нечия глава към междукрачието си. Но може и да го правят само защото на мен ми харесва, което значи, че мъжете лъжат, защото доста от тях казват в прав текст, че им е голям кеф да лижат.
mda macka i az sam na tvoeto mnenieПървоначално написано от DeziRe^
![]()
Love you Kris !!!
Малко безмислена тема си пуснала.. какво значи задължително в любовта? Непонятен ми е този израз.![]()
Razbira se 4e ne sa zaduljitelni
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Svirkite naistina ne sa zaduljitelni i se pravqt po jelanieto i na dvamata partnioriNo si e hubavo, kogato gi ima...
![]()
No ako frenskata lubov e vzaimna, t.e. i mujut pravi na jenata i obratnoto, to togava nqma da ima problemi...i dvamata sa dovolni \/
Pri men oralniq sex si e zaduljitelen
Puk i kakto kazva machoka, v liubovta nqma zaduljitelni i zabraneni ne6ta, pravi6 tova, koeto ti haresva i koeto ti nosi odovolstviq, na teb i 4oveka, koito obi4a6![]()
![]()
изобщо,който си мисли че това си влиза в "програмата" е на неправилен път,изобщо не е задължително,,даже бих казал излишно
Мисля, че има и други неща в живота освен пари, бира и секс. Само, че не знам кои са.
Ne sa zaduljitelni samo pojelanie![]()
In dreams there are no rules...
abe gluposti az sam momi4e i mislq 4e vuob6te ne e zadaljitelno da pravi6 svirki ako ti haresva 6te pravi6 ako ne nqma da pravi6 kvo zna4i tvoi me lije az trqq da otvurna sas su6toto tva e tupo.6toto nikoe momi4e ne kara mom4eto da q lije na sila ako toi go iska go pravi ako ne ne go pravi tva e.PRAVETE KVOTO ISKATE SAMO SE PAZETE I PREDI PRAVITE SEX MISLETE.
abe tva e tupo ako iska6 6e go pravi6 ako ne nqma kvo e tva toi me lije i az trqq da mu vurna ''uslugata'' v seksa pravi6 kvoto iska6 a ne kvoto trqbva.PRAVETE KVOTO ISKATE AKO ISKATE DA SE POLU4I NO SE PAZETE I MISLITE PREDI DA PRAVITE KVOTO I DA BILO.
ДА![]()
Левски-Това е България!!!
Mene otgovora mi e ne, shtoto ne sa zadaljitelni ami sa preporachitelni. az naprimer pravia kato iskam da mu e kef na momcheto, no ne pravia na vsiaka cena vseki put estestveno
az sam za no ako ti duha momi4eto s koeto hodi6 i obi4a6 a ne nqkoq prosto taka
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Не. Препоръчително в секса, но не и в любовта. Въпреки това е висша форма на любов > секс. Но не може да бъде наречено задължително.