- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирките?!
само ако ти доставя удоволствие
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
То ако не се правят от удоволствие няма да се нарича секс, нали така? Всичко си има определени граници, при свирки без удоволствие може дори да се нарече насилствен секс.Първоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
az li4no obi4am da dostavqm odovolstvie na gajeto mi i smqtam 4e v tva nqma nishto losho ako mu haresvat shto pak da ne sa zadaljitelnie ne seki put de ...:
![]()
На мене ми доставя (само леко със зъбчетата!)Първоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
А на нея не знам какво удоволствие може и да и достави да ми го плющи![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Нема задължителни работи. Пожелание и по взаимно съгласие и от двете страни. Ако имаше отговор "препоръчително" щях да гласувам.
Ne e zaduljitelno, nikoi ne moje da te zadulji, no tova e 4ast ot lubovnata igra. Az go pravq za6toto mi haresva, ne za6toto me zaduljavat![]()
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
mi as li4no mislq 4e v 1 vr1zka trqbva da ima i oralna lubov kakto svirki taka i 6pakli ma 6tom sa razberat horata da nqma ok.spored mene ne e zadaljitelno no e prepora4itelno![]()
as bqhПървоначално написано от Анонимко
"Аз Съм МомИче и отговора ми е НЕ!"
NE sa zadaljitleni !!!!!!!!![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.