.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Май не се досетихте какво имам предвид. Когато мозъкът приеме самозадоволяването като нормален полов акто, то само тогава ще има такава възбуда. Пак си казвам де, вие си правете сметката.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Нема нищо ненормално в самозадоволяването бе човече. Няма проблем с възбудата по принцип. Само при некви психически отклонения това мое се получи дето говориш ти, ама това са редки явления.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ами по принцип от много чикии, порасват косми по пръстите така че по полека..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]ами по принцип от много чикии, порасват косми по пръстите така че по полека..
    хЪхЪ, така ли те плашеше баща ти като малък? :P

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от Авторът
    Според мен идеята е до това, че примерно го правя често(всеки ден или през ден да кажем) и вече не ми е кой знае колко интересно и не мога да кажа, че когато се изпразвам ми е кой знае колко готино
    Прекъсни за 4 дена и след това няма да можеш да го удържиш на едно място отново

Т'ва мастурбирането е един неизчерпаем ресурс
    не с лошото де
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си