- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Удоволствие от маструбация?
Въпросът ми е главно към момчетата, защото все пак аз съм такова.
След като свършите един път маструбирайки иска ли ви се да започнете отново и отново? губи ли се желанието? при мен да не кажа от както се помня след първата и абсолютно всичко сякаш приключваПредполагам това е някакъв проблем...при секса дали е така не мога да ви отговоря по простата причина че все още не съм правил такъв...
Благодаря ви за коментарите и все пак моля ви вземете темата на сериозно![]()
При мен положението е много тегаво да го кажем така каквото и да правя по цял ден си ходя надървен.
xaxo_xixi остави го дървенето
nema6 griji dude pri sexsa si4ko 6te si e ok ako se pritesnqva6 4e nema da ima6 jelane ili sili za 2-3-4-135 teka nema se pla6i6 si4ko 6e si e nared garanciq ti davam. Dali sled kat mastrubira6 vednaj i posle pak mi da ti kaja to si e malko bezmisleno osven ako ne6to ne trenira6Първоначално написано от Анонимко
ina4e se slu4va da go praq da kajem 1-2 pati mese4no po pove4e ot vednaj v seriq
. Drugo ne e nikav porblem tva po skoro si e absoliutno normalno
Според мен идеята е до това, че примерно го правя често(всеки ден или през ден да кажем) и вече не ми е кой знае колко интересно и не мога да кажа, че когато се изпразвам ми е кой знае колко готино![]()
e kvo golema rabota az go pravq su6to dosata 4esto daje se slu4va i nqkoi den po nqkolko pati verno gubi se malko kefa ama se osvobojdava naprejenie i to dosta snosno
A ina4e do tva dali ti e gotini ili ne ima emi to 6te ti e takova kakvot si go naprai6 ima dosta na4ini da ti e kef nezavisimo kolko 4esto go prai6![]()
Togava za6to prodyljava6 da go pravi6 ?Първоначално написано от Авторът
Прекъсни за 4 дена и след това няма да можеш да го удържиш на едно място отновоПървоначално написано от Авторът
Т'ва мастурбирането е един неизчерпаем ресурс![]()
i pomaga za bicepsa... \Първоначално написано от machoka
/
I am in your fridge stealing your foodz!!
to4no za tova trqbva da se pravqt po4ivki po 2-3-4 dena.Първоначално написано от Авторът
Аз пък все си мислех че за предмишницаПървоначално написано от n0mak
abe to e kompleksno uprajnenie we.. za si4ko pomaga :PПървоначално написано от Анонимко
I am in your fridge stealing your foodz!!
Естествено, че след първия път ми се губи желанието, но след две минути всичко почва пааааак![]()
vednaga sled masturbaciqta ne mi se iska otnovo i otnovo no vij da re4em utre stava![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Като свърша с едната и се измия веднага имам желание за още и така докато не ме заболи ръката!!!
Мн е шит като те заболи ръчицата имаш желание а тя боли ли боли.Лошото е ,че лявата не е утренирана и не прай кеф.Ама винаги след 1-вата маструбация бега кефа ама след 5 мин го жегни с една снимка на гола мадама да вииш ко става манинкия се надига да я снифи и ти го хващаш в действие. \/
![]()
![]()
Но не помага за секса. При ежедневна мастурбация при момчетата мозъка приема биенето на чекии като нормален полов акт и при секс възбудата няма да е достатъчна. Вие си направете сметка кое ви харесва повече.
Има нещо вярно.Първоначално написано от machoka
![]()
Аве пчела що не се поспреш малко а?Кво ще кажеш,щото ме дразниш я си виж сичките теми днес,в които си писал.Повтаряш като папагал,ламер такъв.няма ли модератори тука
аре бе сигурен ли сиПървоначално написано от Contract
![]()
Абе мое и да има нещо такова останалата възбуда ше си доиде от партноьрката
Ybi ribata, da znai6.Първоначално написано от Contract
I kato se subudi kakvo, krakata ti bqha otviti?
Ако желаете вярвайте, доказано е от учени.
От зад на пред ше ти отговора:Първоначално написано от Анонимко
Не е същото съвсем при секса, щот се изтощаваш повече, от колко на ръчна по принцип![]()
А на започването отново и отново... може, до 4-5 пъти се получава при мене
И не бой се за желанието. То не идва само от ръката, а и от фантазията или готината кака по XXL :P
Нема такова нещо с мозъка спокойноПървоначално написано от Анонимко
![]()