.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Moderated: Ако го оставя дали ще се върне при нея или ако...

А той е следния.. С приятеля ми сме от скоро заедно, познаваме се отдавна, но бяхме просто добри познати.
    Та тези дни той ми поднесе една малко шокираща новина, а именно - че бившата му приятелка чакала дете от него. Те са имали дългогодишна връзка, след което пътищата им са се разделили. Последно зимата опитали да са пак заедно, но не се получавало. Нямала я тръпката, привличането.. а по-скоро чисто приятелско отношение. Обясни ми, че искрено се радвал, че ще има детенце, мислел да си го гледа, но с бившата му нямали намерение да се събират отново... Тя си имала нейн живот, а той негов.
    Знам, че държи на мен, доказвал го е. Както и на мен ми е страхотно да съм с него.. Но честно казано след тази новина започвам да си мисля, че нямам бъдеще с него. Чудя се ако го оставя дали ще се върне при нея или ако остана с него, дали няма да разваля едно потенциално семейство...? Вие какво мислите?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    Най-добрата защита - усмивката!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Объркана ситуация.
    Мисля, че ще е най-добре да говориш с него и да разбереш какви са намеренията му.
    Успех.

Вече говорих с него и той ми обясни това, което съм писала в поста си. Иска да е с мен. Но за мен си остава дилемата да го пращам ли при 'жена му' или да му се радвам аз?

Фен
    Град
    Vkyshti
    Emi nqma kakvo da se 4udi6 Toi e kazal kakvo iska-iska da e s teb!Mislish li 4e nqmashe da ti kaje ako iskashe da byde pri tova momi4e koeto 6te mu rodi dete,pri polojenie 4e ti e kazal samiq fakt 4e e bremenna?!I spored men dori da go zarejesh,ako toi ne iska da e s drugoto momi4e nqma neshto na sveta koeto da go nakara pak da se sybere s neq protiv volqta i jelaniqta mu!
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    тука вече мисля че изторийката не е за форум, но все пак...
    виж дали първо приятеля ти ще се събере с бившата, защото ДЕТЕТО е сериозна стъпка в отношенията да този сериозен четириъгълник...
    "Целувка за лека нощ"

Град
    sofia
    kato v durzost i krasota mi govori s nego mn qsno i se razberete uspex

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ей мацко,ми няма кво да си го пращаш или да си взимаш.Той не е колет Дай време на човека малко да се осъзнае,да преосмисли нещата и да избере с кой иска да бъде.Детето е нещо изключително сериозно нещо,носи много отговорности и според мен за да отрасне правилно се нуждае от много любов,внимание и правилно възпитание.Ако той не е щастлив с другата,ще иска да бъде с теб.Няма защо да се чувстваш виновна.Щом тя си има свой живот,ти имаш чувства към него,той има чувства към теб-ами съберете се.Детето е нещо прекрасно и разбира се че ще е по-хубаво ако има семейство,родители които живеят заедно и т.н.,но това че са разделени не значи че не могат да го обичат

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от tosti
    kato v durzost i krasota mi govori s nego mn qsno i se razberete uspex
    tctc kolkoto i pyti da povtarq momicheto, che veche e govorila s nego, vie pak si vashta

ta po temata... nqma ot kakvo da se pritesnqvash, bydi si s nego i mu se radvai ti ne si vinovna za situaciqta, apyk i s nishto ne si zadyljena kym bivshata mu
    spored men dori i da go ostavish, toi edva li bi se vyrnal pri neq - liubov nasila ne stava, dori pri nalichieto na dete a spored mene na taq tochno tva i e celta.. mai iska da vyrje priqtelq ti po toq nachin
    ne i se davaite i si bydete shtastlivi zaedno
    deteto mislq, che ne e problem - toi ne hodi s deteto si, a s teb! aidi uspeh
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

epa zarejigo kvo o6te se zanimava6 s nego da ne e edinstven??????????
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Град
    In youre smile
    6tom toi ne ti e kazal 4e 6te se vry6ta pri "maikata" zna4i e re6il da ostane pri teb i da e s teb.ako iska6 vse pak go popitai dali iska da se vyrne pri neq i ne zabravqi da spomene6 4e 6te uvaji6 re6enieto mu kakvoto i da e to.vse pak govorim za dete.tova ne e 6ega-rabota.uspeh!!!
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Супер фен
    Ми щоме казал,че иска да е с теб остани си при него!УСПЕХ!

Още когато научих новината, директно го питах дали не иска да се върне при нея и той веднага ми отговори, че не иска, че не я обича и тн. Мисля да ви послушам и да си продължа с него, а в крайна сметка то времето ще покаже...
    Все пак остават още въпроси, а както той така и аз ще трябва да свикна с мисълта, че ще става татко...
    Благодаря ви за мненията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си