Здравеите момЧета и момиЧета.
Може да ви се стори много тъпо това,което ще споделя с вас-ако искате се смеите,но поне ще ми олекне,а пък може и да ме подкрепите.
От около 2 месеца си харесвам едно момиче от моето у-ще.Тя п1рва запо4на да ме гледа и аз отна4алото не и обру6тах жнимание,т.е. не ми праве6е особено впе4атление.Сега оба4е много я харесвам и не спирам да мисля за нея.Смятам 4е и тя ме харесва за6тото в у-6те когато е в коридора ме гледа така... нали се се6тате.Аз су6то я гледам,но просто не смея да отида и да приказвам с нея,6тото я харесвам и ме е страх да не ме сметне за някакув т1пак,ако не я харесвах 6тях да отида и да си полафиме,ама в тая ситуация ми е мн трудно.Ина4е смея да кажа 4е не с1м 4ак так1ж задр1стен,но като я видя и ...Тя даже ме гледа като сме в коридора.Лесно 6те отида и 6те по4на с някакви глупости оба4е не искам да се правя на так1в какувто не с1м
Кажете ми какво да нбаправя и дали тя о4аква да направя не6то 6тото не искам да се натрапвам като някак1ж нахалник.Дали 6те и е приятно ако по4на с някакви об6ти теми,6тото ако я 4акам тя да доиде при мен...6те има да си 4акам.Моми4ето е мн свясно като я гледам отстрани ,не е някаква к.... и затова ми е трудно(и аз с1м свестен ама се правя на лаино понякога).Кажете какво смятате-тя дали о4аква да направя не6то? Тя е 8,а аз-10 клас,само да вметна.
p.s. Извинявам се за не добре оформения текст,но нямах време.