Какво мислите за продуктите на Dove, ползвате ли ги, качествени ли са според вас?Аз много харесвам лосионите за тяло, кремчетата, душ геловете, шампоаните и балсамите. Имат много приятен, нежен аромат а и усещането, което оставят върху кожата, е страхотно. Вие харесвате ли ги?
![]()
Харесвам всички продукти от тази марка и преди доста често ги ползвах, но сега май скоро не съм. Минах на други неща.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
emi predi kogato nqma6e tolkoz golqmo raznoobrazie ot ka4estveni marki za kozmetika polzvah dove no sega s1m predimno na avon ina4e sapun4etata im mi haresvat mn![]()
ami da vsi4ki produti na Dove sa hubavi ama az nai-mnogo haresvam sapunite-ne izsu6avat kojata i miti6at super
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
шампоана и маската ми за коса са дав и съм доооста доволна, имайки предвид какво се случваше с косата ми в последните няколко месеца...
алелуя.
дамм и на мене мн ми допадат щото са нежнички, оставят супер усещане, а и нямат никви неприятни ефекти![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз много ги уважавам особено сапунчетата и лосионите за тяло... \/
Може би едни от най-добрите в бг. И душ геловете са хубави, и интимните, и дезодорантите, и сапуните...
emi polzvala sam gi ... hubavi sa![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
da az gi polzvam 6ampoanite pravqt kosta meki4ka i vsi4ki produkti miri6at mnogo priqtno,edno takova leki4ko i nejno.....mmmmm mnogo e priqtno kogato se miq s tqh...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Харесвам ги, много даже. Въпреки това сега не ползвам почти нищо на тази марка.