- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Sduhani tipove ..
Do skoro hodih s edno momche koeto prez 1-vite dni beshe idealno:Zvaneshe mi postoqnno,podarqvashe mi cvetq,saobrazqvashe se samo s men,pak i sladur besheNo izvednaj po4na da mi zabranqva da izlziam s momcheta ( osobeno s bivshite mi pr.kato ostavi na strana tva che te vse oshte sa mi mn blizki),kazvashe mi che bilo dostatachno da izlizam samo s priqtelkite si is nego,vodeshe me po nqkakvi mega prefarcuneni kafeta ( po kakvito az rqdko hodq),i v sashtoto vreme se darjeshe vse edno e super varvejen i moje da se darji s men se edno sam.... parcal
,razvivashe mi teorii che na majete im bilo pozvoleno da izneverqvat ,a na jenite ne...Beshe mi mn ubidno i skasah s nego sled porednoto mu obqsnqnie kolko typa sam bila... Sled tova prodalji s sms-ite i obajdankite,izlzqhme na kafe i kato mu kazah che sam se varnala pri bifshiq si toi mi zabi che ne iska da sme priqteli,naredi me za tova che sam si pozvolila da go izvikam na kafe pri polojenie che sam si imala pr.... Ne mi e typo zashtoto mega mn obicham priqtelq si, no se chudq shto za otnoshenie e tova ,prosto sam potresena kak moje daa se darji taka vse edno sam negova sobstvenost ?! Ta iskam da vi pitam vie popadali li ste na takiva tipove,koito smqtat che vsi4ko se varti okolo tqh?
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .