.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: Sduhani tipove ..

Голям фен

Sduhani tipove ..

Do skoro hodih s edno momche koeto prez 1-vite dni beshe idealno:Zvaneshe mi postoqnno,podarqvashe mi cvetq,saobrazqvashe se samo s men,pak i sladur beshe No izvednaj po4na da mi zabranqva da izlziam s momcheta ( osobeno s bivshite mi pr.kato ostavi na strana tva che te vse oshte sa mi mn blizki),kazvashe mi che bilo dostatachno da izlizam samo s priqtelkite si is nego,vodeshe me po nqkakvi mega prefarcuneni kafeta ( po kakvito az rqdko hodq),i v sashtoto vreme se darjeshe vse edno e super varvejen i moje da se darji s men se edno sam.... parcal ,razvivashe mi teorii che na majete im bilo pozvoleno da izneverqvat ,a na jenite ne...Beshe mi mn ubidno i skasah s nego sled porednoto mu obqsnqnie kolko typa sam bila... Sled tova prodalji s sms-ite i obajdankite,izlzqhme na kafe i kato mu kazah che sam se varnala pri bifshiq si toi mi zabi che ne iska da sme priqteli,naredi me za tova che sam si pozvolila da go izvikam na kafe pri polojenie che sam si imala pr.... Ne mi e typo zashtoto mega mn obicham priqtelq si, no se chudq shto za otnoshenie e tova ,prosto sam potresena kak moje daa se darji taka vse edno sam negova sobstvenost ?! Ta iskam da vi pitam vie popadali li ste na takiva tipove,koito smqtat che vsi4ko se varti okolo tqh?
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Град
    Бургас
    4estno da ti kaja zne sam popadala oba4e moq priqtelka e popadala na takav tip oba4e ti pone sis e otarvala pak tq milata o6te e snego i otgore na csi4ko ne stiga 4e se darji taka s neq ami si pozvolqva i da q bie oba4e tq nqkaksi e hlatnala (toi se poznava i s tehnite i te mn go haresvat 6toto pred tqh estestveno se darji mn dobre i tva sa6to q spira za6toto sega q puskat navsqkade kato znaqt 4e e snego imat mu doverie) i mai mai mn go obi4a za6toto vapreki vsi4ko prodaljava da e snego.Ti si kazmetliika i na vreme si go ostavila

mila nqma smisal da se chydish i da se udivlqvash za nego prosto go podmini toi e povurxnosten tip koito ne te zaslyjavashe.A takiva momcheta kadeto si mislqt che sveta se varti okolo tex prosto letat na visoko bez da pomislqt che padaneto shte e mn bolezneno skoro i toi shte padne za tva ne se kaxari vajnoto e che sega si shtastliva s tvoq priqtel.A momchetata kato nego nad put i pod put te si mislqt che sveta e texen ama mn sa greshili
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Голям фен Аватара на tainstvenata
    ooo ne se pritesnqvai ... mnogo gi mrazq takiva mom4eta ... ujasni sa ,.. az poznavam mnogo takiva .. ti i da my kazva6 toi nqma da gy proumee tolkova pyti sam obqsnqqla 6toty imah edin takaf priqtel det ve4e ne mi se obajda ama nqma zna4enie....
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Повече от фен
    Ujas.To s takiva tipove e pulno za sujalenie Tipi4niq svalq4,don joan ili kakto i da go nareka - 4ist izpolzva4 s 2 dumi.Tolkova sa jalki,mislqt,4e mogat da imat vsqka.Zavurtat ti glavata,mili dumi,podaru4eta-kakto pri teb i sled kato ve4e si mu padnala v mrejite,hlutnala si zdravo po nego i zapo4va da se durji s teb se edno mi prinadleji6.Nemoga da gi razbera az tezi hora qvno nikoga ne sa obi4ali istinski ina4e ne biha se durjali po tozi na4in

Голям фен
    E da no kakvoto i da pravqt rano ili kasno shte si namerqt maistora
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата
    Отсвири го! Хубаво е да летиш в небесата, но тоя момък се е главозамаял. Като мъж мога да ти кажа, че колкото на мъжете им е позволено да кръшкат, толкова е и на жените. Оттам нататък всеки сам решава как ще се държи и какво отношение ще има към половинката си. Забрави, че си имала нещо общо с него. Просто не заслужава да му отделиш място в паметта си.

Вие сте пътници!
    Guest
    По държанието му аз бих помислил, че или е новак в отношенията с другия пол или иска да се прави на важен.
    Ако се прави на важен колкото и да си повтаря отвътре му шепне друго

Интересно ми е какво мислят хората за тази "забрана" за общуване с други момчета.
    Според мен когато ти забранява, той не те обича... това е признак за самолюбие - запомни това.

Истинската любов дава максимална свобода на любимия!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Вие сте пътници!
    По държанието му аз бих помислил, че или е новак в отношенията с другия пол или иска да се прави на важен.

dam
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен
    Според мен дадената свобода е най-сигурният начин да видиш колко половинката ти държи на теб...ако наистина те обича никога няма да се възползва от доверието ти!!! А забраните са първият признак,че връзката няма да просъществува,най-малкото защото сте чували за забранените неща и колко интересни са те в действителност Лично за себе си мога да кажа,че съм ревнива.Никога обаче не съм поставяла забрани на приятеля си Казах че съм ревнива,защото го обичам твърде много,а той има много приятели в женски пол...имало е моменти,когато не ми е било приятно като го видя да си говори с някакво момиче на саме,но никога и при никакви обстоятелства няма да му забраня да контактува с приятелките си Той също не го прави...една връзка се гради на взаимното доверие и когато то изчезне се получава просто една жалко подобие на връзка Мисля,че изясних какво е мнението ми по темата такива момчета( пък и момичета) са жалки А пък то всичко се връща нали знаете?!
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не те е заслужавал. Това е.

Супер фен
    Град
    София
    Комплекси за малоценност+егоизъм+мания за величие и ето ти го резултатът Тъжно е,че има такива "МЪЖЕ" [-o<

Re: Sduhani tipove ..

Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Do skoro hodih s edno momche koeto prez 1-vite dni beshe idealno:Zvaneshe mi postoqnno,podarqvashe mi cvetq,saobrazqvashe se samo s men,pak i sladur beshe No izvednaj po4na da mi zabranqva da izlziam s momcheta ( osobeno s bivshite mi pr.kato ostavi na strana tva che te vse oshte sa mi mn blizki),kazvashe mi che bilo dostatachno da izlizam samo s priqtelkite si is nego,vodeshe me po nqkakvi mega prefarcuneni kafeta ( po kakvito az rqdko hodq),i v sashtoto vreme se darjeshe vse edno e super varvejen i moje da se darji s men se edno sam.... parcal ,razvivashe mi teorii che na majete im bilo pozvoleno da izneverqvat ,a na jenite ne...Beshe mi mn ubidno i skasah s nego sled porednoto mu obqsnqnie kolko typa sam bila... Sled tova prodalji s sms-ite i obajdankite,izlzqhme na kafe i kato mu kazah che sam se varnala pri bifshiq si toi mi zabi che ne iska da sme priqteli,naredi me za tova che sam si pozvolila da go izvikam na kafe pri polojenie che sam si imala pr.... Ne mi e typo zashtoto mega mn obicham priqtelq si, no se chudq shto za otnoshenie e tova ,prosto sam potresena kak moje daa se darji taka vse edno sam negova sobstvenost ?! Ta iskam da vi pitam vie popadali li ste na takiva tipove,koito smqtat che vsi4ko se varti okolo tqh?
    Мога да ти кажа едно нещо: на никой няма да му е приятно да знае, че излизаш с бившите си гаджета.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    София
    Че е тъпак - тъпак е!
    Че си овчица - овчица си! Кой те кара да му се водиш по акъла? Седи грей се и забрави за него. Излизала на кафе с него - за кво?

Тоя па малолетен прошляк - в "супер лукс кафенца ме води" - и кво, да не е 'фанал Господа за шлифера щото майка му лапа правилната пишка?

Деба лапетията!
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Че е тъпак - тъпак е!
    Че си овчица - овчица си! Кой те кара да му се водиш по акъла? Седи грей се и забрави за него. Излизала на кафе с него - за кво?

Тоя па малолетен прошляк - в "супер лукс кафенца ме води" - и кво, да не е 'фанал Господа за шлифера щото майка му лапа правилната пишка?

Деба лапетията!

Голям фен
    Че е тъпак - тъпак е!

Деба лапетията!
    Che na teb koi ti e kazal che mu se vodq po akyla ?!I kakto spomenah v posta si po-po gore az ne hodq po takiva kafeta i ne mi puka osobeno za tiq deto se gazarqt po barovski zavedeniq! Izlizah na kafe s nego zashtoto ne obicham da ima neizqsneni ralti okolo men !Stiga si ebal i ti shtoto nali znaish dan e ostanehs ti naebain ! RESPECT!

Голям фен
    Град
    София
    Миличко извинявай ако не си ме разбрало правилно

Имам малко проблеми с изказването на това, което мисля. Идеята беше ЗА теб... т.е. един вид в твоя полза (ей го пак се овъртолих нещо...)

Каза, че не ти харесвало да има неизяснени работи около теб?
    Не всичко на този свят трябва да бъде изяснено, намерно, или разбрано...

Та... опитах се да... ти дам едно рамо...

ай... бе разбра ме
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Миличко извинявай ако не си ме разбрало правилно

Имам малко проблеми с изказването на това, което мисля. Идеята беше ЗА теб... т.е. един вид в твоя полза (ей го пак се овъртолих нещо...)

Каза, че не ти харесвало да има неизяснени работи около теб?
    Не всичко на този свят трябва да бъде изяснено, намерно, или разбрано...

Та... опитах се да... ти дам едно рамо...

ай... бе разбра ме
    Нз за нея обаче аз те разбрах и съм на 100% съгласна...
    Сега тъй като не обичаш неизяснени работи около теб (към авторката е насочено тва) ще ти обясня какво искаше да ти каже penywise....такааа това,което рабрах аз е че той не обича такива типове като тоя бившия ти,а за газарските кафета:ми мога да ти кажа,че момчето беше мн злобно нахранено В името на добрия тон...прочитай внимателно постовете преди да се заяждаш с хората Айде със здраве

Голям фен
    Град
    София
    че то можело и да се обясни... лесно

Благодаря

(да се... и тиквата!)

Супер фен

Благодаря

(да се... и тиквата!)
    Моля...всичко е възможно,нали знаеш

oTGOVORAT E MNOGO PROST:TOI PROSTO E EDNO NEZRQLO MOM4ENCE,KOET SI MISLI,4E 6TOM EDNA GOTINA MADAMA MU SE E NAVILA ZNA4I SVETA E NEGOV I MOJE DA SI POZVOLI DA Q UNIJAVA.MNOGO MAJE SA TAKAV TIP.PROSTO SE 4UVSTVAT SILNI KATO NARANQVAT 4OVEKA DO SEBE SI,A VSA6TNOST SA SAS SLABI HARAKTERI I NE MOGAT DA SE DOKAJAT PO-DRUG NA4IN.PO-DOBRE STOITE DALE4 OT TAKIVA.TE SAZDAVAT SAMO PROBLEMI.

Guest
    Интересни хора...
    Кво като пича ходи по-гъзарски кафета и аз ходя,като имам пари ги харча.Че е тъпак-тъпа,не за друго ,а защото е тръгнал да те варди и да си само негова Явно те е обичал Не прави това което не искаш да ти направят,просто си представи как би се почувствала ако видиш твоето момче с къп красиви момичета край него
    Аз лично не съм от ревнивите,защото знам че всеки сам прави своя избор,немога да накарам някоя да е с мен,ако не иска!Оставям ги да си избират,но ако ще са с мен ,няма да деля с никой!Няма незаменими хора,ревал съм зарад момиче,трошил съм,чупил съм,викал съм,но тя не се върна...Ама и ти мила си голяма овца,извинявай че ти го казвам Не се ли усети,че след като нараниш някого,като го смениш с друг,и го извикаш на кафе,му даваш надежда,той идва и ти все едно му се изплюваш в очите като му предлагаш приятелство и му казваш че си с друг...Според мен едно обяснение би свършило по-добра работа и той да си преценява дали иска да сте приятели или не!

Е тоя заслужава ! Не се притеснявай и го игнорирай.Той или те е използвал за нещо или..ти завижда!А ти много правилно си го скъсала,като се е държал така подло с теб!
    Не му обръщай внимание.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Интересни хора...
    Кво като пича ходи по-гъзарски кафета и аз ходя,като имам пари ги харча.Че е тъпак-тъпа,не за друго ,а защото е тръгнал да те варди и да си само негова Явно те е обичал Не прави това което не искаш да ти направят,просто си представи как би се почувствала ако видиш твоето момче с къп красиви момичета край него
    Аз лично не съм от ревнивите,защото знам че всеки сам прави своя избор,немога да накарам някоя да е с мен,ако не иска!Оставям ги да си избират,но ако ще са с мен ,няма да деля с никой!Няма незаменими хора,ревал съм зарад момиче,трошил съм,чупил съм,викал съм,но тя не се върна...Ама и ти мила си голяма овца,извинявай че ти го казвам Не се ли усети,че след като нараниш някого,като го смениш с друг,и го извикаш на кафе,му даваш надежда,той идва и ти все едно му се изплюваш в очите като му предлагаш приятелство и му казваш че си с друг...Според мен едно обяснение би свършило по-добра работа и той да си преценява дали иска да сте приятели или не!
    той е продължавал да я търси по-добре ли е било тя да си мълчи и така да му дава още надежди по-добре,че му е казала директно всичко,съгласна съм,че с недомлъвки нищо не става. А за онова,че го я наранила,а той я е обичал и я е искал само за себе си...това звучи като изказване на сериен убиец...Значи тойу ще й забранява да излиза,ще й казва,че е тъпа,а тя ще се опитва да не го нарани от къде на къде?
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от strange__

Благодаря

(да се... и тиквата!)
    Моля...всичко е възможно,нали знаеш
    Освен да вкараш стълба през въртяща се врата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си