.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Sduhani tipove ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Миличко извинявай ако не си ме разбрало правилно

Имам малко проблеми с изказването на това, което мисля. Идеята беше ЗА теб... т.е. един вид в твоя полза (ей го пак се овъртолих нещо...)

Каза, че не ти харесвало да има неизяснени работи около теб?
    Не всичко на този свят трябва да бъде изяснено, намерно, или разбрано...

Та... опитах се да... ти дам едно рамо...

ай... бе разбра ме
    Podnasqm ti izvineniqta si
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Интересни хора...
    Кво като пича ходи по-гъзарски кафета и аз ходя,като имам пари ги харча.Че е тъпак-тъпа,не за друго ,а защото е тръгнал да те варди и да си само негова Явно те е обичал Не прави това което не искаш да ти направят,просто си представи как би се почувствала ако видиш твоето момче с къп красиви момичета край него
    Аз лично не съм от ревнивите,защото знам че всеки сам прави своя избор,немога да накарам някоя да е с мен,ако не иска!Оставям ги да си избират,но ако ще са с мен ,няма да деля с никой!Няма незаменими хора,ревал съм зарад момиче,трошил съм,чупил съм,викал съм,но тя не се върна...Ама и ти мила си голяма овца,извинявай че ти го казвам Не се ли усети,че след като нараниш някого,като го смениш с друг,и го извикаш на кафе,му даваш надежда,той идва и ти все едно му се изплюваш в очите като му предлагаш приятелство и му казваш че си с друг...Според мен едно обяснение би свършило по-добра работа и той да си преценява дали иска да сте приятели или не!
    Kazvash che me e obichal ama dali tova e obich ili chist egoizam ,dali prosto ne e mislil samo za sebe si kak toi da e spokoen ?..Iskah da si ostanem priqteli zashtoto ne mislq che sled sluchiloto se trqbva da se podminavame po ulicite kakto pravi toi .. Pak i trqbva li kato skasash s nqkoi da prekratish sqkvi vazaimootnosheniq s nego,ne vi li se e sluchvalo da si ostanete dobri priqteli s bivshite ?
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Е чак пък, не сме толкова... (не мога да се сетя думата...)

А бе -

пък мацката после ще ти обясни какво съм искал да кажа
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    А бе гадна работа!
    На мене не ми се е случвало,но на моя приятелка-да!Не и давал да слага къси поли,не са излизали навън(заради ревността му),стояли само вкъщи.МНОГО ГАДНА РАБОТА!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Е чак пък, не сме толкова... (не мога да се сетя думата...)

А бе -

пък мацката после ще ти обясни какво съм искал да кажа
    ахахаххахахаха Да бе...той просто искаше да ти каже:don`t worry be happy Сега не сме толкова тънкообидни (леле ква дума ) , на всеки се случва да сгреши
    П.С. Познах ли?!
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си