.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

Момчета,продължете написаното...

Ей,момчетата!!! Не се спотайвайте ами продължете написаното!
    Значи пред вас минава едно хубаво приветливо момиче,към което имате симпатии.Как бихте искали тя да ви заговори,ако вие не я заговорите?Как най-яко бихте се почувствали тя да ви забие?
    Просто продължете разказчето.

Фен
    Град
    Пловдив

Re: Момчета,продължете написаното...

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Ей,момчетата!!! Не се спотайвайте ами продължете написаното!
    Значи пред вас минава едно хубаво приветливо момиче,към което имате симпатии.Как бихте искали тя да ви заговори,ако вие не я заговорите?Как най-яко бихте се почувствали тя да ви забие?
    Просто продължете разказчето.
    Ако се обърне и ми намигне страснот \/

Guest
    Mi tva s namiganeto naistina e qko ama 6a e huu i ako ti iztarsi primerno kak si we sladur. Men tva mn bi me zaradvalo.

ми аз понеже съм с изключително чувство за хумор мн бих се зарадвал ако ми подхвърли някоя закачка

Голям фен
    Град
    София
    Абсолютно...

Достатъчно е просто да ме погледне - с голеееми красиви очи (като пикаеща крава, или като тия по детските), да ми се усмихне чаровно... и да - няма да е лошо ако пусне някоя закачка... ма то аз си ги докарвам и сам нещата до там така, че...

Бе кво се чудиш - ако ТОЙ те харесва - подскажи му, ако леееко отвърне - всичко нататък е предопределено

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ

Един мъж не харесва една жена, защото е красива. Тя е красива, защото той я харесва.

Cool?
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    И аз си падам майтапчия и обичам човека срещу мен да е такъв, така че лека стръв и съм налапал до плувката. Ако и да не стане нищо, поне ще падне майтап за една вечер

Достатъчно е да се обърне и да ми се усмихне

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Супер фен Аватара на Barbie
    ysmivka...namigvane?! 4e tva svalka li e? az se ysmihvam i namigvam na po4ti vseki...osobeno ako mi e simpati4en...tova e...drujeliubstvo

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mi tva s namiganeto naistina e qko ama 6a e huu i ako ti iztarsi primerno kak si we sladur. Men tva mn bi me zaradvalo.
    Мен също.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си