- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- za musta4kite na momi4etata
molq vi,pomognete.mz kakvo da pravq!nali znaete 4e nqkoi momi4eta imat ne6to kato musta4ki,e na men sa zapo4nali da mi izlizat i nz kakvo da pravq.hva6ta me panikata.molq pomognete,adski vajno e!blagodarq vi predvaritelno!
Изруси ги с Блондор.
Махни си ги с кола маска.Успех
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Абе, да ги маха. после ще стане на игленик!Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
Mi az imam epilator s taakava predstavka. Parviq pat gi mahnah s kola maska,za da ne me boli mnogo i posle vsqka sedmica s epilatora.Taka ne stava iglenik,polzvam maika si za primer.
Първоначално написано от Estranged
да ги изруси според мен е толкова грозно, че просто нямам думи...![]()
кола маска ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
и аз с пинсетката![]()
ама в НИКАКЪВ случай не ги бръсни !!!!!!!!![]()
Те въобще не личат!Първоначално написано от miloto_girl-4e
MOMI4ETA I AZ TKLA NAPRAVIH PURVIA PUT S PINSETA 6OT NZ NO POSLE KOZMETI4KATA MI KAZA V NIAKUV SLU4AI S PINSETA NA LICETO E SU6OTO KATO DA GI BRUSNE66 ZABRAVI PINSTETA AKO NE ISKA6 DA IMA6 PRADA ILI KOLA ILI S TOK MA KOLATA NE E NOO HUBAVA ZA6OTO RAZTIAGA KOGATA I PO BURZO SE POLU4AVAT BRU4KI I PIGMENTNI PETNA S TOK NAI DOBRE A ZA TRAINO S LAZAR OKOLO 6 PROCEDURI TRIABVAT USPEH!Първоначално написано от melbi4kata
abe tva sa myh4eta.sled pobertata 6e iz4eznat.ostavi gi ne gi pipai.sled vreme ve4e nqma da gi ima
а веждите къде са ? аз мисля е са на лицето пакПървоначално написано от Анонимко
![]()
ай млък там пък и аз мога ДА ПИША НА CAPS
пътувай лайно зИлено![]()
и земи научи азбуката е ретард![]()
айде със здраве![]()
И съм чувала, че с кола маска се отпускала кожата (специално за лицето), което също ми звучи не много достоверно! Това за изрусяването не е лоша идея - аз като бях по малка и майка ми не ми даваше да си махам космите от коляното нагоре и си ги изрусявах.... аве, личеше си, при това ми се струваше, че и кожата ми се известлява.....
Като си боядисваш косата, особено изрусяваш много и започва да ти капе , нали.... аз много силно вярвах, че и космите на краката са от този "сорт" и ще ми се махнат, ама на.....
Като цяло мисля, че пинсетата е най-добрия вариант.... все пак махаш точно определените косми, а не като се колата дори и тези които са по-светлички!
с пинсета![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Ми ако са малко с пинцетка или ги изруси, ако мн си личат кола маска!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Pri momchetata e vapros na izbor pri momichetata proklqtie hahaha![]()
em sqko momiche ima pone manichko,...ama dali rusi ili ne..
neznam az iam nqkvi smisal dalch sam ot "mustak" no ne bih si mahnala
tva oznachava da go pravq neprekasnato...
Еми ако са малко с пинсетка а иначе може и с кола маска или с лентички![]()
Аз ползвам лентички на Стреп и съм доволна поне 1 седмица няма косъмчета...![]()
be davai s kola maska purviq put...a posle ako ne moje6 s epilator...a tva za pinsetata sa gluposti
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
\Първоначално написано от djigi
/ \
/ \
/ I az taka pravq
Az si gi maham s epilator!i si e dosta dobre
Неподходящ размер на снимка в подпис!
А бе вие тука всичките ли сте мустакати бе деЙб@![]()
![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Не са те виновни...косматите жени имат разни хормонални нарушения. Не че аз нямам, но не са мустаци, а е мъхче.
кефиш ме - имаш 8 милиона поста
а иначе да... ма интересното е, че момичета имат в пъти повече мустаЖ от момчетата - особено във възрастта до 25 години
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life