.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    4erno_kote
    Guest

edin po razli4en vapros kam mom4etata

abe gledam tuka se edni i sa6ti vaprosi a takav kato moq ne vijdam. imam edno nabludenie i iskam da pitam do kolko izvodite mi sa verni napravilo mi e vpe4atlenie 4e po malkite mom4eta(14-17godi6ni)haresvat momi4eta koi sa po `lesni` toest po razkreposteno se da jat dokato pri po golemite(ot 18 nagore)predpo4itat po nedostapni momi4eta koito se darjat po rezervirano. vaprosat mi e do kolko tezi izvodi sa verni i kakvo e va6eto mnenie po vaprisa?

tony_pi4a
    Guest

ne e taka:}

аз смятам 4е не е такааз винаги сам харесвал по недостъпните жени.и на 15 и на 18 те ме влечат,докато с тези лесните....

Mi po razkrepostenite me wlechat!

Супер фен
    Не ме привличат разкрепостени,развратни,пе рверзно-лигави. Харесвам по-недостъпните,но не и прекалено недостъпни,защото вече са смешни

Град
    източно от центъра
    че,то с лесните всеки може,нека се пробва с някоя по голяма "какичка",и тогава да говорим
    Мисля, че има и други неща в живота освен пари, бира и секс. Само, че не знам кои са.

Цитирай Първоначално написано от kasis
    че,то с лесните всеки може,нека се пробва с някоя по голяма "какичка",и тогава да говорим
    Казано ли е , че няма големи какички разкрепостени... ?

Абе и двата вида ме кефят ама по-разкрепостенките са ... класика в жанра \/

abe moje da ne sam mom4e ama i sam na mnenie 4e po malkite mom4eta si padat po po-raskreposteni macki a ve4e po golemite se zanimavat s po-nedostupni.Tva spored men e 6toto po po-malkite o6te nqmat tolkova opit i ne im se zanimava s nqkoi ''naduvki''(nedostupnite momi4eta)kakto si mislqt pove4eto.

Guest

Re: ne e taka:}

Цитирай Първоначално написано от tony_pi4a
    аз смятам 4е не е такааз винаги сам харесвал по недостъпните жени.и на 15 и на 18 те ме влечат,докато с тези лесните....
    =D> Така де, то не е ли да се пребориш за сърцето и...

...най-мразим леки жени!Леката жена леко идва и още по-леко си отива, като след себе си оставя разруха и отчаяние! ДОЛУ К*Р*ИТЕ!!!

Фен Аватара на Magician
    Град
    София

Re: edin po razli4en vapros kam mom4etata

Цитирай Първоначално написано от 4erno_kote
    abe gledam tuka se edni i sa6ti vaprosi a takav kato moq ne vijdam. imam edno nabludenie i iskam da pitam do kolko izvodite mi sa verni napravilo mi e vpe4atlenie 4e po malkite mom4eta(14-17godi6ni)haresvat momi4eta koi sa po `lesni` toest po razkreposteno se da jat dokato pri po golemite(ot 18 nagore)predpo4itat po nedostapni momi4eta koito se darjat po rezervirano. vaprosat mi e do kolko tezi izvodi sa verni i kakvo e va6eto mnenie po vaprisa?
    Поне при мен не е така. Общо взето винаги съм харесвал един и същи тип жени, а именно - естествените. Изкуственото правене на мръсница или на недостъпна ме отблъскват.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Има известна доза истина в това, защото по-малките ги интересува най-вече да си топнат чушката, а по-големите търсят нещо повече - любов, връзка.. Макар че от това правило има мнооого изключения.
    HardC0re and BDSM forever

Зависи от момчето. Някои на 14години предпочитат тези, които лесно би се целунали, дори достигнали до секс. Но други предпочитат по-трудно достъпните момичета, за които любовта не е само секс. Лично аз предпочитам втория тип.

Супер фен
    ami nz...sega si haresvam momi4eta na moqta vuzrast a po nedostupnite se opitvam puk ako ne stane ...

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Цитирай Първоначално написано от favor_91
    ami nz...sega si haresvam momi4eta na moqta vuzrast a po nedostupnite se opitvam puk ako ne stane ...
    Преди година се бях хванал с едно к*рвенце... След седмица я видях да се целува с друг и като я питах какво по дяволите правиш, тя отговори - еми съжалявам, не исках да го правя. Ето такива могат достатъчно да ти разбият нервите, така че внимавайте в кого се влюбвате

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Може и да има подобна тенденция...нз.
    Според мен, това е строго индивидуално.

Повече от фен
    to biva nedostapni ama ne i da se opita nqkoi da q zagovori i tq stoi i samo da otgovarq na vaprosi... smisalda i vadi dumite s 4engel ot ustata..... i da se naduva
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Zanimavkam
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 4erno_kote
    Totalno gle6ni ..... normalnite muje haresevat otvoreni jeni!

xux na 15 sam i hodih s 18 godi6na i q i ebah i haresvam po prepazlivite i po nedostupnite do kolkoto po lesnite sa mi kato za 1 pat

4erno_kote
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XuTa4u
    xux na 15 sam i hodih s 18 godi6na i q i ebah i haresvam po prepazlivite i po nedostupnite do kolkoto po lesnite sa mi kato za 1 pat
    emi az sam na 14 i sam s dr vpe4atlenia ot vrastnicite ti

nimfetkata
    Guest
    nai-gotini sa golemite maje

Re: ne e taka:}

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от tony_pi4a
    =D> Така де, то не е ли да се пребориш за сърцето и...

...най-мразим леки жени!Леката жена леко идва и още по-леко си отива, като след себе си оставя разруха и отчаяние! ДОЛУ К*Р*ИТЕ!!!
    otnosno tova moga samo da kaja:

jenata e kato destabiliziran kur6um,vliza ti prez surceto minava ti prez joba i ti izliza prez NOSA!!!!

a za temata mi da ima ne6to takova prosto malkite iskat ne6to lesno za6toto ne mogat da se opravqt s trudnoto a golemite smqtat 4e mogat da se opravqt!!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    пробвай ти бе ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Голям фен
    Град
    София
    всички сте ебачи бе няма спор

общо взето като чета имам чувството, че имате опашки от жени пред вратите си...

щаслива е Избразната
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Mi az mislq,4e vsichki pyrvo se zahlasvat po lesnite,zashtoto ne e mnogo trudno da gi vkarash v legloto-bez mnogo obqsneniq i mili dumichki,bez kafenca i vri4ane v lubov i vqrnost i bla,bla,bla.....Obache vsichko e do vreme s tqh,byrzo se obejdavat,4e ne sa hora,koito si zaslujavat.Za tova ima zna4enie dali stava na vypros za edin pyt ili za ne6to po-seriozno!Az sym momi4e,no i az haresvam po-nedostyoni mom4eta,zashtoto s tqh ima trypka!!!
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

Мега фен
    Малките просто искат секс и не им се занимава. Но големите защо да харесват трудни? Изобщо какъв е смисълът жените да се делят на "лесни" и "трудни"? Привличане, страст...може на първата среща да се целуват адски страстно и не само това, което не значи, че момичето е лесно.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nimfetkata
    nai-gotini sa golemite maje
    to psevdonima govori sam za sebesi `lolita`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си